Twitter lacht om OJ Simpson omdat hij de nieuwe 'COVID-19 Vaccine-woordvoerder' is

Twitter lacht om OJ Simpson omdat hij de nieuwe 'COVID-19 Vaccine-woordvoerder' is
Twitter lacht om OJ Simpson omdat hij de nieuwe 'COVID-19 Vaccine-woordvoerder' is
Anonim

Veroordeelde misdadiger O. J. Simpson deelde zojuist een bemoedigend bericht over COVID-19-vaccins op zijn Twitter-account en ontving gemengde reacties van degenen op het platform. Velen geloven echter dat zijn pleidooi geen goed doet voor de serieuze zaak.

Simpson, bekend om zijn run als NFL-voetballer en de publiciteit rond de moord op zijn overleden vrouw Nicole Brown Simpson in 1994, was een van de eersten die in de rij stond om het COVID-19-vaccin te krijgen. Naar verluidt had hij het in januari 2021 gekregen en hij heeft zijn volgelingen snel op de hoogte gebracht door hen te vertellen dat hij "geen nadelige gevolgen" had.

Las Vegas Review-Journal schrijft dat Simpson, 74, in aanmerking kwam voor prioritaire COVID-19-vaccinatie in de staat Nevada vanwege zijn leeftijd. Op het moment van berichtgeving spraken ze met professor Arthur Caplan, die bio-ethiek bestudeert. Caplan twijfelde aan de bedoelingen van Simpson en sprak kwaad over het delen van zijn vaccinatie-updates.

De professor zei: "Ik weet dat hij daarboven aan het twitteren was en mensen aanmoedigde om vaccins te krijgen. En ik zou zeggen dat het misschien beter voor hem was geweest om gewoon te zwijgen. Hij is niet 's werelds beste vertrouwenspersoon."

Simpson heeft duidelijk zijn lesje niet geleerd, aangezien hij onlangs naar Twitter is gegaan om zijn vaccinatiepleidooi met anderen te delen. In zijn video spuwde hij COVID-19-statistieken naar de 'Twitter-wereld' en deelde hij mee dat niet-gevaccineerde personen meer kans hebben op de gevolgen van het virus.

De publieke figuur zei tegen de camera: "Hé! Maak je foto's. Ik draag niet graag maskers. Het zijn jullie mensen die niet de foto's maakten die dit maskerding terugbrachten." Hij zei verder: "Ik zeg alleen… Pas op."

Twitter sloeg onmiddellijk terug en maakte grove grappen over Simpson als de "woordvoerder" voor het COVID-19-vaccin. Een criticus twitterde: "Oh goed, ze hebben een woordvoerder! Luister mensen!!! Als Covid je niet vermoordt, kan O. J. het."

YouTuber Blaire White voegde toe: "Heb je nog niet genoeg geprikt?" met betrekking tot de moord op wijlen Nicole Brown Simpson, die zeven keer werd gestoken.

Een ander grapte: "Ik wil die ene persoon ontmoeten die niet overtuigd was totdat hij OJ Simpson hierover hoorde spreken."

Hoewel deze critici het niet noodzakelijk oneens zijn met de algemene boodschap van Simpson, zijn ze bezorgd dat hij degene is die het brengt. Velen zijn nog steeds geschokt dat Simpson uit de gevangenis is vrijgelaten en voorwaardelijk is vrijgelaten na bijna acht jaar achter de tralies te hebben gezeten voor beschuldigingen in verband met gewapende overvallen.

Tijdens zijn hoorzitting verklaarde hij dat hij "geen probleem" voor de samenleving zou veroorzaken en uitte hij zijn wens om tijd door te brengen met zijn vrienden en familie.

Aanbevolen: