Wie is de vrouw van Drew Brees en hoe ziet haar leven eruit?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Drew Brees en hoe ziet haar leven eruit?
Wie is de vrouw van Drew Brees en hoe ziet haar leven eruit?
Anonim

Hoewel Drew Brees enorm beroemd is vanwege zijn tijd in de NFL, is voetbal niet de enige reden waarom hij de krantenkoppen ha alt. Hij en zijn vrouw verdienden het afgelopen jaar veel online haat toen Drew kritiek had op Colin Kaepernick omdat hij op de knieën ging en de vlag "niet respecteerde".

Maar zelfs daarna kreeg Drew een ESPN-deal aangeboden voor maandagavondvoetbal. Het is duidelijk dat zijn roem groter is dan zijn misstappen. Maar hoe zit het met zijn vrouw? Wie is de vrouw van Drew Brees en hoe ziet haar leven eruit naast haar superberoemde echtgenoot?

Is Drew Brees nog steeds getrouwd met Bretagne?

Volgens Hollywood-normen lijkt het huwelijk van Drew en Brittany Brees misschien lang gek. Maar ja, ze zijn nog steeds getrouwd, zelfs na ongeveer achttien jaar samen.

En hoewel atleten niet bepaald beroemdheden op de A-lijst zijn, was hun huwelijk zelfs ouder dan dat van Tom Brady en Gisele Bundchen (hoewel dat beroemde stel ogenschijnlijk nog steeds gelukkig getrouwd is), dus ze zijn duidelijk een NFL-machtspaar.

Wie is de vrouw van Drew Brees?

Ze zijn al bijna twee decennia samen, maar er is weinig bekend over de vrouw van Drew Brees. Bronnen zeggen dat haar meisjesnaam Dudchenko is en dat de twee elkaar op de universiteit hebben ontmoet. Het is een schattig en veel voorkomend verhaal van NFL-sterren die hun partners ontmoeten op de universiteit.

De twee waren naar verluidt tweedejaars toen ze begonnen te daten, hoewel Drew in interviews heeft toegegeven dat het eerste wat hij tegen zijn toekomstige vrouw zei, alles had kunnen verpesten.

Hij beweerde dat hij een "typische flauwekul van een voetballer" zei, maar dat hij zichzelf een paar maanden later kon verlossen.

Dat was helemaal terug in 1999, en in 2003 stapte het paar in het huwelijksbootje.

Drew en Brittany zijn beide christenen, zoals ze in het openbaar en trots met fans hebben gedeeld. En toch kwamen ze onder vuur te liggen van fans en de media nadat Drew negatieve opmerkingen had gemaakt over het knielen van Colin Kaepernick bij voetbalwedstrijden.

Wat zei Drew over Colin Kaepernick?

Drew verklaarde naar verluidt dat Colin de vlag niet respecteerde en dat hij dat soort gedrag niet goedkeurde.

Gelukkig zag het paar later de fout in hun schijnbaar veroordelende manier van doen, en Brittany Brees wendde zich tot sociale media om een epische verontschuldiging te schrijven. Ze begon haar verontschuldiging met de verklaring dat "WIJ HET PROBLEEM ZIJN."

Namens haar en de stichting van Drew legde Brittany uit dat zij en Drew stappen ondernamen om hun levenswijze te veranderen, meer te leren over raciale onrechtvaardigheid en hun deel te doen om "het juiste" te doen.

Het is duidelijk dat Bretagne zeer nauw verbonden is met de activiteiten van de stichting (het wordt de Brees Dream Foundation genoemd), maar het is niet duidelijk of haar bekentenis hielp om de woede van fans over de hele zaak te onderdrukken.

Sommige mensen reageerden op de sociale-mediapagina van de stichting om Brittany te laten weten dat ze dachten dat ze niet had mogen toegeven aan critici.

Anderen walgden van de "excuses" die Bretagne gaf, vooral omdat ze haar opmerkingen voorafging door te zeggen dat zij en Drew hun dwaling beseften nadat ze doodsbedreigingen hadden ontvangen.

Hoe dan ook, Brittany was niet bang om zichzelf uit te dagen om op te komen voor zowel haar geloof als haar man.

Wat fans natuurlijk nog steeds willen weten, is wat Brittany Brees doet voor de kost, of dat ze überhaupt werkt, gezien het spraakmakende karakter van zijn carrière. Het lijkt alsof ze veel gestrest is zonder een 9-5 te werken!

Wat doet de vrouw van Drew Brees voor de kost?

Fans weten niet zeker of Brittany Brees een carrière buitenshuis heeft. Hoewel ze erg betrokken lijkt bij het stichtingswerk van haar familie, is het onduidelijk of Bretagne een specifiek beroep heeft.

De meeste bronnen noemen haar een filantroop, wat in wezen betekent dat ze niet voor een salaris werkt, maar waarschijnlijk veel vrijwilligerswerk en liefdadigheidswerk doet.

Tegelijkertijd besteedt ze misschien een groot deel van haar tijd aan het opvoeden van haar kinderen, zoals veel vrouwen van echtgenoten wiens carrières veel tijd, moeite en reizen vergen.

Hoeveel kinderen hebben Drew en Brittany Brees?

De familie Brees heeft vier schattige kinderen, waaronder drie zonen en een dochter. Hoewel het paar sinds 2003 getrouwd is, begonnen ze hun kinderen in 2009 te verwelkomen, en het vierde kind arriveerde in 2014.

Ja, dat zijn vier kinderen in vijf jaar! Maar Brittany en Drew waren duidelijk bereid om hun gezin snel te laten groeien, en de kinderen lijken het geweldig te doen. Immers, toen Drew met blessures aan de kant werd gezet, werkten zijn kinderen samen om hun vader weer aan het werk te krijgen.

Baylen, Bowen, Callen en Rylen lijken een onstuimig maar schattig stel.

Het gezin geeft duidelijk prioriteit aan tijd samen, ondanks het drukke schema van vader Drew. Toch lijkt het erop dat Bretagne tijdens de 20-seizoenenloop van Drew met het grootste deel van de opvoeding was belast. Maar nu hij met pensioen is, wie weet wat de familie nu gaat doen?

Aanbevolen: