De waarheid over het vermogen van Josh Duhamel sinds hij een 'Transformers'-ster is geworden

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Josh Duhamel sinds hij een 'Transformers'-ster is geworden
De waarheid over het vermogen van Josh Duhamel sinds hij een 'Transformers'-ster is geworden
Anonim

Voor een acteur die al twee decennia bestaat, heeft Josh Duhamel het zeker allemaal gedaan. Een aantal jaren speelde hij memorabel Leo du Pres in de populaire ABC-soap All My Children. En vanaf daar veroverde Duhamel vrijwel Hollywood stormenderhand.

Zo pakte de acteur links en rechts hoofdrollen. Om nog maar te zwijgen, hij sloot zich ook aan bij de enorm succesvolle Transformers-franchise van Michael Bay.

Inderdaad, Duhamel heeft zich gevestigd als zowel een film- als een tv-ster. En zoals velen weten, is hij ook een behoorlijke Netflix-ster geworden.

Wat nog belangrijker is, hij heeft duidelijk gemaakt dat hij meer is dan alleen een Transformers-ster. En dat zou kunnen verklaren waarom zijn vermogen sindsdien enorm is gegroeid.

Josh Duhamel maakte memorabel zijn filmdebuut in deze populaire Rom-Com

In het begin van de jaren 2000 maakte Duhamel naam op tv. Naast All My Children boekte hij ook een rol in het misdaaddrama Las Vegas. Maar toen kwamen hij en zijn team erachter dat casting voor de rom-com Win a Date with Tad Hamilton! en kwam snel in actie.

“Een van de redenen waarom ik deze baan kreeg, was omdat [mijn publicist] erg slim was in het gebruik van beeldmateriaal dat we hadden van wat we het Super Soap-weekend in Florida noemen, waar de grootste fans van ABC overdag naartoe zouden gaan dit grote evenement in Disney World,” vertelde de acteur aan IGN.

“Je gaat naar dit ding en elke persoon daar kent jou. Het is het raarste.”

In sommige opzichten hielp het evenement zelfs Duhamel om in karakter te komen nog voordat hij werd gecast.

“Omdat iedereen je kent, heb je het gevoel dat je Tad Hamilton bent die over de boulevard in Disney World loopt,” legde hij uit. "Het was een microkosmos van hoe het werkelijk is voor zo iemand - Tom Cruise of wat dan ook, [dus] ik had een idee van hoe het zou voelen."

Natuurlijk hielp zijn 13-jarige huwelijk met Fergie ook om Duhamel in de schijnwerpers te krijgen.

Josh Duhamel heeft sindsdien zowel tv als film met succes nagestreefd

Slechts een paar jaar na de release van Win a Date with Tad Hamilton!, werd Duhamel gecast in Bay's Transformers als Captain Lennox. Sindsdien speelde de acteur in alle vervolgfilms van Transformers, met uitzondering van Transformers; Leeftijd van uitsterven.

Voor Duhamel was de franchise meer dan zomaar een Hollywood-salaris. In plaats daarvan effende het in wezen de weg voor hem om zichzelf als een ster te vestigen.

“Ik voel me erg gezegend om er deel van uit te maken”, vertelde de acteur aan Innovation & Tech Today.

“Het is niet gemakkelijk om deel uit te maken van een franchise die zo succesvol is, dus ik neem nooit een baan als vanzelfsprekend aan, maar deze heeft het traject van mijn carrière op veel manieren veranderd, omdat het zo globaal.”

Sinds hij een Transformers-ster werd, speelde Duhamel verder in films als Life as We Know It, New Year's Eve, Safe Haven, Spaceman, Misconduct, CHIPS, Love, Simon en Buddy Games, die ook zag zijn regiedebuut.

Later diende Duhamel ook als de stem van Harvey Dent in de tweedelige DC Universe-film Batman: The Long Halloween. Duhamel bleef ook tv-rollen nastreven.

Door de jaren heen speelde de acteur in Battle Creek, Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B. I. G., en meer recentelijk, de kortstondige Netflix-serie Jupiter's Legacy.

Hier is het vermogen van Josh Duhamel vandaag de dag

Volgens rapporten wordt het huidige vermogen van Duhamel geschat op ergens tussen de $ 18 en $ 25 miljoen. Hoewel de salariscijfers rond zijn films nooit zijn bekendgemaakt, is het logisch dat een groot deel van Duhamel's rijkdom voortkwam uit tientallen jaren acteren.

Aan de andere kant heeft Duhamel in de loop der jaren ook hard gewerkt om zijn portefeuille te diversifiëren.

Om te beginnen is hij gedurende zijn carrière verschillende merkaanbevelingen aangegaan. Een daarvan betreft een campagne om zijn thuisstaat North Dakota te promoten. Dit is een partnerschap dat al sinds 2013 aan de gang is en wat North Dakota betreft, kan het voor altijd doorgaan.

In feite hebben ze zojuist het contract met de acteur verlengd, een zet die gewoon volkomen logisch was.

"Hij heeft ons imago en ons bewustzijn van onze staat helpen vergroten", vertelde Otte Coleman, hoofd toerisme in North Dakota, onlangs aan ABC News. "Hij is een geweldige ambassadeur voor onze staat en geeft om waar hij vandaan komt."

Bovendien fungeert Duhamel ook als merkambassadeur, mede-eigenaar en aandeleninvesteerder van het Canadese athleisure-merk Lolë. Hun samenwerking begon in 2019 en voor het bedrijf hadden ze niemand beter kunnen kiezen.

"Als een ingetogen stijlicoon heeft hij goede instincten als het op mode aankomt", zei Lolë CEO, Todd Steele, in een persverklaring."Zijn deelname aan ontwerpworkshops met productteams is een geweldige kans voor ons om mensen te blijven inspireren om in stijl buiten hun comfortzone te leven."

En hoe druk Duhamel tegenwoordig ook mag zijn, de Hollywood-kalender van de acteur is ook behoorlijk vol. Op dit moment speelt de acteur in drie aankomende films, waaronder de rom-com Shotgun Wedding met Jennifer Lopez.

Duhamel is onlangs gecast om Emilio Estevez te vervangen als de hoofdrol in The Mighty Ducks: Game Changers op Disney+. Hij speelt ook in de aankomende misdaaddramaserie The Thing About Pam, waarin ook Renée Zellweger, Patricia French en Olivia Luccardi te zien zijn.

Aanbevolen: