Twitter is woedend over de poging van de advocaat van Josh Duggar om zijn zaak te laten verwerpen

Inhoudsopgave:

Twitter is woedend over de poging van de advocaat van Josh Duggar om zijn zaak te laten verwerpen
Twitter is woedend over de poging van de advocaat van Josh Duggar om zijn zaak te laten verwerpen
Anonim

De advocaten van Josh Duggar doen aardig wat voetenwerk om zijn aanklacht wegens uitbuiting van kinderen volledig te laten vallen, en fans zijn woedend dat ze zouden proberen een dergelijke stap te zetten.

Josh Duggar en de hele Duggar-familie werden geannuleerd door fans nadat deze ongelooflijk ernstige beschuldigingen naar de oppervlakte kwamen, en het zou een zekere mate van normaliteit in de vergelijking brengen als Duggar enige spijt of verantwoordelijkheid zou tonen voor zijn acties.

In plaats daarvan lijkt hij zich achter zijn juridische team te verschuilen in een poging alle aanklachten volledig te laten verwerpen.

De advocaten van Josh Duggar werken om de aanklacht te laten vallen

Toen fans hoorden dat Josh Duggar was gearresteerd wegens uitbuiting van kinderen, waren ze niet helemaal verrast, maar ze waren zeker walgelijk.

Duggars reputatie was lange tijd aangetast door andere incidenten van ongepast gedrag rond kinderen, en er waren al geruime tijd verdenkingen tegen hem. De meesten waren blij dat het boek naar hem werd gegooid, en het nieuws dat zijn juridische team probeert deze aanklachten ongedaan te maken, verontrust fans over de hele wereld.

Duggar's juridische team beweert dat er na een zoektocht in zijn autodealer in Arkansas en al zijn apparaten, evenals alle mensen die mogelijk toegang hadden tot die apparaten, geen verontrustende beelden zijn gevonden. Advocaten van Duggar beweren dat uitbuitende afbeeldingen van het apparaat van iemand anders naar het zijne kunnen zijn gedownload, maar dat er een compleet gebrek aan bewaring van afbeeldingen was, waardoor deze zaak onmogelijk eerlijk voor de rechtbank kan worden gebracht.

Onder verwijzing naar het feit dat het bewijs 'ontlastend' had kunnen zijn, stelt zijn juridische team voor dat deze zaak wordt geseponeerd.

Fans zijn woedend

Fans vinden dit absoluut niet oké en zijn verbijsterd om te zien dat iemand zo ver zou gaan om een man te bevrijden die schijnbaar duidelijk schuldig is aan de beschuldigingen die hem zijn opgelegd.

Sociale media barsten van de woede van fans die ervan overtuigd zijn dat de aanklacht niet alleen stand moet houden, maar dat de wet tegen Duggar ten volle moet worden uitgevoerd.

Opmerkingen zijn onder meer; “Misschien kan de zaak worden geseponeerd en dan heropend. Ze kunnen hem niet laten vrijspreken. Dat geeft hem immuniteit. Als ze het kunnen stoppen voordat de rechtbanken dat doen, hebben ze misschien een betere kans om een veroordeling te krijgen,' 'oh wauw, het is zo duidelijk dat hij schuldig is, wat doen ze hier eigenlijk?' en "dat is een beetje een bereik."

Andere opmerkingen zijn onder meer; "gooi hem in de gevangenis en gooi de sleutel weg", evenals; "zijn advocaten zijn net zo krom als hij," en "leuk geprobeerd, maar deze zieke komt er niet af op zo'n technisch detail."

Aanbevolen: