Cruel Intentions'-fans woedend als tv-serie wordt aangekondigd in de nieuwste poging om de klassieker uit de jaren 90 aan te passen

Cruel Intentions'-fans woedend als tv-serie wordt aangekondigd in de nieuwste poging om de klassieker uit de jaren 90 aan te passen
Cruel Intentions'-fans woedend als tv-serie wordt aangekondigd in de nieuwste poging om de klassieker uit de jaren 90 aan te passen
Anonim

Fans van de tienerfilm Cruel Intentions uit 1999 hebben hun woede geuit nadat werd aangekondigd dat er een serie van zou worden gemaakt; deze keer voor iMDb TV.

De serie wordt geschreven door Phoebe Fisher (Euphoria) en Sara Goodman (originele Gossip Girl), terwijl Neal H. Moritz (Fast & Furious-franchise), die de originele Cruel Intentions-film produceerde, een van de uitvoerende producenten is, volgens TVLine.

Hoewel er geen cast aan het nieuwe project is gekoppeld, speelt de potentiële serie zich af in Washington, D. C..

Het draait om twee meedogenloze stiefbroers en zussen die er alles aan zullen doen om aan de top van de Griekse levenshiërarchie te blijven op hun eliteschool.

De originele Cruel Intentions-film was gebaseerd op de roman "Les Liaisons Dangereuses" van Choderlos de Laclos.

Het werd voor het eerst gemaakt in de film Dangerous Liaisons uit 1988 met John Malkovich, Glenn Close en Michelle Pfeiffer, evenals jonge opkomende sterren Uma Thurman en Keanu Reeves.

De verfilming van 1999 vertelt het verhaal van stiefbroer en zus Sebastian en Kathryn - gespeeld door Ryan Phillippe en Sarah Michelle Gellar.

Het paar wedde of hij Annette - gespeeld door Reese Witherspoon - al dan niet kan misleiden om met hem naar bed te gaan.

Deze nieuwste versie is slechts een van de vele pogingen om Cruel Intentions aan te passen.

In 2016 gaf NBC opdracht om een vervolgserie te testen die 16 jaar na de gebeurtenissen in de film zou plaatsvinden.

Gellar zou terugkeren als de immorele verleidster Kathryn. Maar uiteindelijk kreeg de piloot geen serieorder en kon hij nergens anders een huis vinden.

Vele jaren eerder, in 1999, probeerde Fox een prequel-serie te maken, getiteld Manchester Prep. Maar nogmaals, het project zou uiteindelijk worden gesloopt.

Drie van de geproduceerde afleveringen werden echter omgezet in een direct-to-video-film, Cruel Intentions 2, die in 2001 werd uitgebracht en waarin Amy Adams de hoofdrol speelde.

Er zou ook een ander D-T-V-vervolg komen, Cruel Intentions 3, in 2004, met Kerr Smith in de hoofdrol.

Veel commentatoren op sociale media konden niet begrijpen waarom de film opnieuw werd gemaakt.

"Omg, wwwhhhyyyy? Kan niemand iets nieuws bedenken?!" één persoon schreef online.

"Een van de beste films van de jaren 90, laat het alsjeblieft zo! We hebben geen bijgewerkte nodig", een tweede toegevoegd.

"Kunnen we de films uit de jaren 90 met rust laten, kan niet erger zijn dan de remake van She's all that was that was verschrikkelijk," merkte een derde op.

Aanbevolen: