Fans zeggen dat de critici van Amy Schumer haar om drie redenen haten

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat de critici van Amy Schumer haar om drie redenen haten
Fans zeggen dat de critici van Amy Schumer haar om drie redenen haten
Anonim

In de wereld van comedy is Amy Schumer een naam om te kennen.

Interessant is dat de meeste fans het erover eens zijn dat er een specifieke formule is voor het succes van Amy Schumer. En toch is er nog steeds een hele subgroep van mensen die haar absoluut verachten.

Dus als het gaat om die critici die ervan houden om Amy toe te spreken en haar vanuit elke hoek te dissen, waar hebben ze het dan precies over? Fans denken dat ze het weten.

Fans zeggen dat critici een hekel hebben aan Amy Schumer vanwege haar uiterlijk

Ten eerste is het uiterlijk van Amy, zeggen fans. Ze wijzen erop dat Amy, die zichzelf omschrijft als dik, niet het ideale lichaamstype is van de meeste mensen die comedyshows bijwonen of naar mannelijke comedians kijken.

Hoewel veel Redditors zeggen dat ze Amy aantrekkelijk vinden, zelfs als haar uiterlijk niet per se mainstream/conventioneel is, zeggen fans dat haar haters het er niet mee eens zijn. Of ze zullen in ieder geval niet toegeven dat ze haar aantrekkelijk vinden.

Een commentator wees erop dat "Amy Schumer die 'niet heet' is, 99% van haar gewicht meer is dan 130 pond."

Amy's grootte is altijd een gespreksonderwerp voor mensen die haar komedie niet leuk vinden, dus fans denken dat sommige mensen het gewoon verdraaien; hun haat jegens haar gaat vooraf aan alle grappen die uit de mond van de komiek kunnen komen.

Schumer is de laatste tijd wel wat afgevallen, niet dat ze moest of wilde proberen de trollen te plezieren. Maar haar gewichtsverlies bleek ook minder positief dan wat fans eerst dachten.

Fans zeggen dat Amy haat krijgt omdat ze een vrouw is

Nog een reden waarom fans zeggen dat critici Amy niet mogen? Gewoon omdat ze een vrouw is.

Een veelgehoorde klacht over Schumer is dat ze ofwel niet grappig is of dat ze grappen steelt, wat haar allebei een slechte komiek maakt. Maar zoals fans aangeven, hebben veel mannen dezelfde kwaliteit/slechte gewoonte, en mensen houden nog steeds van hen.

Daarom zijn fans het erover eens dat Amy haat krijgt, simpelweg omdat ze een vrouw is die grappen maakt.

Fans beweren ook dat Amy wordt afgewezen omdat ze 'vulgair' is

Het laatste stukje van de Amy Schumer-haatpuzzel? Ze is ronduit "vulgair", zeggen fans. Terwijl mannen kunnen praten over hoesthoest specifieke lichaamsdelen, zeggen fans, krijgt Amy een hekel aan hetzelfde te doen.

De samenleving als geheel hoort niet vaak graag over biologische vrouwelijke lichaamsdelen, behalve in bepaalde scenario's (Victoria's Secret-modellen, ze kijken naar jou).

En toch zou het aantal mannelijke anatomische grappen in de set van een mannelijke komiek te veel zijn om te tellen.

Fans suggereren dat Amy de trifecta is van komische haat: groter dan gemiddeld, vrouwelijk en met een onbenullige mond. Dat, zeggen ze, is de magische combinatie van functies die het publiek (of een specifieke subset van het publiek) haat.

Aanbevolen: