Alle vrouwen waaraan Vin Diesel is gekoppeld in chronologische volgorde

Inhoudsopgave:

Alle vrouwen waaraan Vin Diesel is gekoppeld in chronologische volgorde
Alle vrouwen waaraan Vin Diesel is gekoppeld in chronologische volgorde
Anonim

Mark Sinclair, ook wel bekend als Vin Diesel, is een van 's werelds meest succesvolle en meest winstgevende acteurs en een belangrijk cultureel icoon in het hedendaagse Hollywood. Het meest populair voor het spelen van Dominic Toretto in de Fast & Furious franchise, Diesel is verschenen in verschillende andere franchises, waaronder Chronicles of Riddick en Guardians of the Galaxy en heeft naam gemaakt als een van de beste in de game.

Maar hoewel zijn carrière door de jaren heen een onderwerp van interesse voor het publiek is gebleven, heeft Diesels liefdesleven evenveel aandacht van fans getrokken. Dit is echt geen verrassing, aangezien de acteur is gekoppeld aan veel mooie dames in de entertainmentindustrie. Of het nu een relatie is of gewoon een affaire, dit zijn de dames waarmee Diesel naar verluidt is uitgegaan of iets mee heeft gehad.

16 Samantha Phillips (1998-1999)

Vin Diesel had tussen 1998-1999 een jarenlange relatie met de Amerikaanse actrice en model Samantha Phillips. Interessant is dat noch Diesel noch Phillips hebben gesproken over hun relatie na de splitsing, maar sindsdien zijn ze verder gegaan met andere mensen.

15 Michelle Ruben (2000)

Michelle Ruben, een actrice die vooral bekend staat om haar optreden in de film Boat Trip uit 2002, zou in het begin van de tijd met Diesel zijn uitgegaan. De speculatie kwam nadat ze was gespot terwijl ze op meerdere dates ging en privéfeestjes met hem bijwoonde.

14 Myla Sinanaj (begin 2000)

Myla's ex-vriend beschuldigde het model ervan verlangend en opportunistisch te zijn. Hij vermeldde Diesel als een van de mensen met wie hij zeker was dat Myla hem bedroog. Wanneer deze vermeende affaire plaatsvond, werd echter niet vermeld en noch Diesel noch Myla reageerden op de beschuldiging.

13 Elisa Jordana (begin jaren 2000)

Het blijft onduidelijk wanneer precies, maar Diesel en media-persoonlijkheid Elisa Jordana dateerden een paar maanden terug in de jaren 2000 voordat ze uiteindelijk uit elkaar gingen. Jordana is sindsdien verder gegaan en is momenteel verloofd met komiek en acteur Andy Dick.

12 Kaya Jones (begin jaren 2000)

De Fast and Furious-ster had naar verluidt een affaire met de Canadees-Amerikaanse zanger en model aan het begin van het millennium. Het paar werd op verschillende dates gespot en leek veel plezier te hebben gehad voordat ze om onbekende redenen uit elkaar gingen.

11 Chanel Ryan (2000)

2000 was een avontuurlijk jaar voor Vin, omdat hij schijnbaar verschillende relaties had en flirts met verschillende vrouwen, waaronder actrice Chanel Ryan. Het paar dateerde na een ontmoeting op een filmset en werd vaak gespot tijdens dinerdates, filmdates of soms gewoon om zich uit te leven in de club.

10 Carmen Electra (2000)

Tara Leigh Patrick, professioneel bekend als Carmen Electra, bracht in het jaar 2000 veel tijd door met Diesel. Dit deed fans natuurlijk geloven dat ze misschien een romantische relatie hadden. Hoewel ze nooit publiekelijk naar voren kwamen, toonden de twee een mate van genegenheid met elkaar voordat ze uiteindelijk stopten met samen rondhangen.

9 Zomer Altice (2000)

Amerikaans fotomodel Summer Danielle Altice had een ontmoeting met Diesel in maart 2000 en ze hadden naar verluidt een kortstondige romantische relatie. Summer werkte destijds als professionele DJ in verschillende nachtclubs in Los Angeles, waar ze de acteur zou hebben ontmoet. Ondanks de geruchten hebben noch Summer noch Diesel hun romance ooit bevestigd.

8 Michelle Rodriguez (2001)

Na een ontmoeting op de set van The Fast and the Furious, begonnen Vin en Michelle Rodriguez naar verluidt te daten en werden ze op verschillende data samen gespot. Ondanks dat ze destijds het volgende grote koppel van Hollywood waren, kwamen Vin en Michelle niet ver met hun romance, want de dingen eindigden net zo snel als ze begonnen.

7 Karrine Steffans (2001)

Karrine Steffans is een Amerikaanse auteur, vooral bekend van de boekfranchises van Vixen. Diesel ging naar verluidt uit met Karrine na zijn breuk met Michelle Rodriguez en het duo was tussen 2001 en 2002 ongeveer 6 maanden samen.

6 Layla Roberts (2002)

Het gerucht ging dat Diesel en playboy-model Layla Roberts in 2002 een korte relatie hadden gehad, rond dezelfde tijd dat ze werd gelinkt aan NFL-ster Tom Brady. Hun romance duurde echter niet al te lang en werd uiteindelijk slechts een affaire.

5 Azië Argento (2002)

Asia Argento is een Italiaanse actrice en filmmaker met wie Diesel in 2002 zou daten terwijl ze op de set van hun film xXx stond. "Vin Diesel is de beste zoener ter wereld, beter dan wie dan ook die ik ooit heb gehad. Het meest aantrekkelijke aan Vin zijn zijn hersenen. Dat is zijn aantrekkelijkste spier", zou Argento destijds over de acteur hebben gezegd.

4 Mariah Carey (2002)

Diesel zou in 2002 ook betrokken zijn geweest bij de iconische zangeres Mariah Carey. Volgens een bron hebben de twee elkaar ooit in Aspen ingehaald, misschien als een manier om paparazzi in de VS te vermijden. "Vin vloog met een privéjet voor een snel bezoek", zei de bron. Naar verluidt nam de acteur Carey later mee uit eten, waar hij werd gezien terwijl hij met haar aan het kletsen was.

3 Shannon Malone (2004)

Vin Diesel had naar verluidt een relatie met Shannon Malone in 2004. De relatie met de actrice duurde enkele maanden voordat ze besloten hun eigen weg te gaan.

2 Maria Menounos (2006)

In 2006 ging het gerucht dat Vin Diesel een relatie had met Maria Menounos met wie hij ooit in het openbaar flirtte toen ze hem interviewde. Een vriend van Menounos onthulde later dat de actrice al lang verliefd was op Diesel en heel blij was met de relatie. Menounos en Vin gingen ongeveer een jaar met elkaar uit voordat ze hun eigen weg gingen.

1 Paloma Jiménez (2007- heden)

Mexicaans model Paloma Denagustin Jiménez heeft sinds 2007 een relatie met Vin Diesel en ze hebben momenteel drie kinderen. Het stel ontmoette elkaar in de vroege jaren 2000 voordat Vin in de Fast & Furious-franchise verscheen, maar begon pas in 2007 met daten. Vin en Paloma hebben hun deel van moeilijke tijden gehad met geruchten over ontrouw die hen van tijd tot tijd teisterden. Ondanks dit is de liefde van het duo in de loop der jaren alleen maar sterker geworden en nu hebben ze de ultieme Hollywood power couple-tag.

Aanbevolen: