Dit is waarom fans zich zorgen maken over de haarlijn van Jake Paul

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zich zorgen maken over de haarlijn van Jake Paul
Dit is waarom fans zich zorgen maken over de haarlijn van Jake Paul
Anonim

Jake Paul begon als YouTuber (en daarvoor was hij beroemd om Vine), maar tegenwoordig ha alt hij de krantenkoppen om een heleboel interessante redenen.

Een daarvan is natuurlijk zijn relatief nieuwe onderneming in het boksen, waaronder vechten tegen Floyd Mayweather. Er is ook het feit dat hij meer geld flitst dan de meeste mensen met zijn vermogen.

Maar er zijn ook andere dingen aan de hand, zoals beschuldigingen van mishandeling door een TikTok-ster. Hoewel de vermeende gebeurtenis jaren geleden plaatsvond, komt er veel nieuwe informatie over Paul naar boven.

Dus op dit moment zijn fans een beetje opgelucht dat ze iets anders hebben om zich zorgen over te maken met Jake Paul: zijn haarlijn. Maar hoe zit het met het haar van Paul en waarom maken fans zich er zorgen over?

Wat doet Jake Paul met zijn haar?

Fans zijn gewend om het haar van Jake Paul op een bepaalde manier te zien. Dus toen ze zijn ogenschijnlijk terugwijkende haarlijn voor het eerst opmerkten, vroegen ze zich af of zijn stijl misschien was veranderd.

Jake hield lange tijd zijn haar langer bovenop met een vervaging; aan de zijkanten en achterkant van zijn hoofdhuid was hij bijna kaal. Maar aan de bovenkant had hij een bos blond haar dat hij vaak rechtop in model bracht.

Natuurlijk, soms laat Jake de zijkanten van zijn haar uitgroeien, maar die golvende bovenkant is een soort van zijn handelsmerk. Zelfs toen hij de laatste tijd een 'ruigere' look voor zijn bokswedstrijden heeft aangenomen - pronkend met zijn tatoeages, waaronder een op zijn hoofdhuid - bleef die blonde top.

Hoewel Jake zijn kapsel de afgelopen dagen niet drastisch heeft veranderd, betekent dat niet dat zijn haarlijn niet zijn eigen ding heeft gedaan. Het punt is dat wanneer Jake zijn haar naar achteren veegt, fans iets zien dat hen aangaat.

Jake Paul's haarlijn kan terugtrekken

In wat al snel een zeer populair online gesprek werd, deelde een Redditor een momentopname van Jake Paul die zijn hand door zijn haar haalde. Alleen heeft hij op de ietwat korrelige foto een duidelijke weduwenpiek.

Hoewel zijn golvende/krullende haar meestal zijn hoofdhuid bedekt, laat het beeld van Jake die zijn haar naar achteren trekt zien dat hij aan de voorkant van zijn haarlijn kaal kan zijn. Critici maakten veel grappen over zijn haar (waaronder een die zei dat hij op Pac-Man leek).

Maar de meeste mensen gaan ervan uit dat de foto echt en nauwkeurig genoeg is om te laten zien hoe Pauls haar er echt uitziet. Andere foto's versterken het idee dat Jake's haarlijn voortijdig terugwijkt, hoewel zijn kenmerkende stijl een uitstekende camouflage is in de meeste van zijn snapshots op sociale media.

Hoe oud is Jake Paul?

Sommige fans gaan op zoek naar de leeftijd van Jake Paul om erachter te komen waarom zijn haarlijn misschien terugwijkt. Het punt is dat Paul pas 24 is. Maar zoals commentatoren opmerkten in de Reddit-thread waarin Pauls potentiële haarlijnprobleem werd besproken, kunnen mensen (mannen en vrouwen) van elke leeftijd haaruitval ervaren of hun haarlijn terugtrekken.

Hoewel het niet leuk is om ermee om te gaan, als Jake's haar echt wat dunner en kaal wordt, komt het helaas vrij vaak voor. Sommige schijnbare niet-fans waren het er zelfs over eens dat het prima was om grappen te maken over haaruitval, want zij waren er ook geweest.

Nogmaals, Jake's houding (en bekendheid) zou de reden kunnen zijn voor de grappen van sommige commentatoren over zijn haar. Vooral omdat veel van zijn tegenstanders in de ring meer haar hebben dan Paul lijkt te hebben.

Wat doet Jake met zijn haar?

De volgende vraag die mensen hebben over Jake's haar, is wat hij eraan gaat doen. Tot nu toe lijkt het antwoord niets te zijn. Hij is druk bezig geweest met boksen en natuurlijk is het opbouwen van een nettowaarde van $ 17 miljoen behoorlijk arbeidsintensief en tijdrovend.

Het is niet zo dat Paul echt tijd heeft om zich zorgen te maken over zijn haar terwijl hij in de boksring is of naar de sportschool gaat. Maar zoals sommige commentatoren opmerken, zou hij zich zeker een soort haarbehandeling kunnen veroorloven als hij dat wilde.

Het punt is, nu fans de haarlijn van Jake Paul hebben gezien zoals die nu is, zouden ze het waarschijnlijk opmerken als hij een soort van haarimplantatieprocedure onderging. Niet dat hij zich druk maakt om de mening van het publiek, natuurlijk!

Echt, fans hopen dat Jake doet (of niet doet) wat hij denkt dat hij moet doen, voor zichzelf en niet voor iemand anders. Maar voorlopig lijkt het erop dat hij niets anders doet dan zijn echt creatieve combover.

Misschien is zijn haarlijn al een tijdje een bron van schaamte, en dat verklaart Paul's oude ruige kapsel?

Dat is een manier om een mogelijk haarlijnprobleem aan te pakken, en Jake heeft tenminste genoeg haar elders op zijn hoofdhuid om de kale plekken te bedekken.

Aanbevolen: