Dit is waarom fans zich zorgen maken over de carrière van Will Smith

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zich zorgen maken over de carrière van Will Smith
Dit is waarom fans zich zorgen maken over de carrière van Will Smith
Anonim

Ja, hij kan tegenwoordig worden beschouwd als een van de elitesterren, althans voor de meesten. Will Smith heeft echter gedurende zijn hele carrière behoorlijk wat twijfelaars gehad.

Hij floreerde al vroeg in een bepaalde sitcom, 'Fresh Prince Of Bel-Air', hoewel zelfs zijn castgenoten zich afvroegen of dat ook zou gelden voor film en andere activiteiten zoals muziek.

Nou, hij floreerde niet alleen met albums, maar hij maakte ook een enorme impact met 'Bad Boys' in 1995.

Toch waren de recensies gemengd en het was pas in 'Men in Black' dat het duidelijk werd dat hij een ster was die iedereen wilde zien. De film was een enorm succes en bracht bijna $ 600 miljoen op, waardoor het een van de toppen van het jaar was.

Hij is tegenwoordig een beetje ouder op 52, en gezien al zijn fortuin, is hij een beetje selectiever met de projecten die hij kiest.

Volgens sommige fans was dat een deel van het probleem, samen met een paar andere factoren. We zullen kijken naar wat fans zeggen via Reddit.

Smith is te selectief met zijn rollen

Hoe groter de ster, hoe meer aanbiedingen er komen. Dat is het geval geweest voor Smith gedurende zijn hele carrière. Fans geloven dat dit een deel van het probleem met Smith is geweest, door een aantal geweldige scripts door te geven.

Onder de lijst bevinden zich klassiekers zoals 'Rush Hour', 'The Matrix', 'Phone Booth', 'Snake Eyes', 'Superman' en zoveel anderen.

Smith zelf heeft berouw getoond omdat hij grote rollen heeft gemist. 'Django Unchained' had een andere laag aan Smiths carrière kunnen toevoegen.

“Het ging over de creatieve richting van het verhaal,” zei Smith. “Voor mij is het het perfecte verhaal dat je maar kunt wensen: een man die leert doden om zijn vrouw terug te halen die als slaaf is genomen. Dat idee is perfect. En het was gewoon dat Quentin en ik [oog in oog] niet konden zien.”

Smith verklaarde dat hij de film zag als een liefdesverhaal en niet als iets over wraak.

Fans vinden het moeilijk te geloven dat hij het om die reden heeft doorgegeven.

Naast de projecten waar hij nee tegen zegt, heeft zijn recente werk ook niet veel opgeleverd voor zijn carrière.

De nieuwste films waren niet goed

Laten we eerlijk zijn, 'Bad Boy 3' was een paar jaar te laat op het feest. Natuurlijk, het genereerde nog steeds geld, hoewel zelfs Martin Lawrence toegaf dat de film eerder moest worden opgenomen. Volgens de ster was Smith verantwoordelijk voor de vertraging.

"Het duurde zo lang vanwege deze man [wijst naar Will Smith]. Hij zou het script niet doen tenzij het goed was. Hij zou me een maand lang bellen en zeggen: 'Ik denk dat we er zijn."

"Dan belde hij me zes maanden later: 'Het is er nog niet, maar ik denk dat we er bijna zijn.' Toen belde hij me twee jaar later: 'We zijn er eindelijk.' heb het gemaakt."

Volgens Smith was het riskant en de timing was gewoon niet goed: "Ik wilde de franchise gewoon niet verpesten, weet je. Ik had het gevoel dat ik andere sequels in mijn carrière had die ik niet had ik heb geen zin, ik heb het niet geland."

"Ik wilde gewoon deze franchise beschermen, dat het verhaal klopte, dat het iets te zeggen had, dat het grappig was en dat het het verdiende om opnieuw gemaakt te worden."

' Suicde Squad ' bleek een andere blindganger te zijn, hoewel Smith eerlijk gezegd goed was in zijn rol. Desalniettemin weigerde hij terug te keren voor de tweede aflevering, wat betekent dat hij ook waarschijnlijk iets mis met de film vond.

Hij heeft een paar projecten in de maak, dus misschien, heel misschien, komt hij weer in de gunst van de critici. Voorlopig maken zelfs de fans zich zorgen.

Wat de fans zeggen

De fans praten via Reddit. Een bepaalde thread bespreekt het feit dat Smith al een tijdje geen geweldige film meer heeft gemaakt.

Volgens sommigen heeft veel te maken met ego.

"Hij is te kostbaar over zijn ego en publieke persoonlijkheid, en het beperkt het aantal rollen dat hij kan nemen. Hij heeft absoluut het talent om meer te spelen dan alleen heroïsche, inspirerende types of soft-core antihelden."

"Het probleem is dat hij niet bereid is personages te zijn die falen, of zwak zijn, of egoïstisch en slecht zijn. Dit beperkt zijn keuzes, plus het feit dat je hem vooraf het BBP van een klein land moet betalen en geef hem een groot deel van de roy alty's."

Anderen geloven dat het proberen om de carrières van zijn andere familieleden te helpen ook zijn zaak schaadt.

"Hij heeft te lang geprobeerd om zijn zoon aan te sluiten. Nu kiest hij alleen maar slechte projecten. Ik denk dat hij weer consequent probeert relevant te zijn met zijn YouTube-kanaal."

Het zal interessant zijn om te zien wat Smith in de maak heeft en of hij nogmaals kan bewijzen dat de twijfelaars ongelijk hebben.

Aanbevolen: