Dit is wat Jonah Hill deed om zichzelf volledig te transformeren

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jonah Hill deed om zichzelf volledig te transformeren
Dit is wat Jonah Hill deed om zichzelf volledig te transformeren
Anonim

Als je een van de grootste sterren van Hollywood bent, kan het leven je tol eisen. Jonah Hill is een komische filmacteur en producer die speelde in films als Knocked Up, Superbad, 21 en 22 Jump Street, Forgetting Sarah Marshall, How To Train Your Dragon en meer.

Hij was een plus-size acteur sinds hij in Hollywood was, maar onlangs heeft Jonah Hill zijn gezondheid voorop gesteld en zijn leven drastisch veranderd. Hij is nu wat men 'zen' zou noemen. Hill is een tijdje verdwenen, zoals hij soms doet, en komt beter dan ooit terug.

Maar maak je geen zorgen, hij stopt niet met acteren. Hill neemt gewoon wat tijd om zichzelf te verbeteren, zodat hij de beste persoon en acteur kan zijn die hij kan zijn.

Van zijn gewicht tot zijn stijl tot hoe hij zijn dagelijks leven leidt, hier is hoe Jonah Hill zijn leven drastisch veranderde.

8 Terugkijkend op zijn twintigerjaren

Hij had een persoonlijke evolutie tussen zijn twintiger en dertiger jaren. Zijn succes van de ene op de andere dag leidde ertoe dat hij 'te veel kracht en niet genoeg levensvaardigheden had'. Zijn roem kwam van de ene op de andere dag en hij kreeg nooit de kans om de universiteit af te maken, zoals zijn vrienden, en een normaal leven te leiden. Toen ik 30 werd, realiseerde ik me pas dat wat die vier jaar al mijn vrienden gaven, deze wankele periode was van hoe een persoon te zijn. Ik was professioneel gevorderd, maar persoonlijk liep ik echt achter. naar binnen. Ik rende gewoon naar succes. Of probeerde succes te vinden ', zei hij in een recent interview met GQ.

Toen hij in de twintig was, liet hij toe dat mensen brutaal tegen hem waren en behandelde hij zichzelf zelfs slecht omdat hij niet zeker was van zijn eigen waarde. “Ik was gek op skateboarden. Maar ik wierp mezelf 10 trappen af om mijn vrienden aan het lachen te maken, wetende dat ik nooit een truc zou kunnen doen die goed zou zijn, "legde hij uit. "Of in comedy zou ik brutaal zijn tegen mezelf, of me brutaliteit toestaan, omdat ik het gevoel had dat dat mijn plaats aan de tafel was."

7 Jonah Hill over elke dag sporten

Sinds 2017 werkt Jonah Hill aan fit worden en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar. Hij geloofde dat hij betere rollen zou kunnen krijgen als hij zou afvallen en zijn nieuwe look zou debuteren na zijn rol in Moneyball. Elke ochtend heeft hij een trainingsroutine en soms stopt hij zelfs 's ochtends voor een smoothie voordat hij naar de sportschool gaat.

De acteur vond een voedingsdeskundige en personal trainer om hem te helpen bij zijn reis naar gewichtsverlies. De voedingsdeskundige liet hem fruit, groenten, magere zuivelproducten, volle granen en magere eiwitten eten. Hij neemt ook veel sushi op in zijn dieet en elimineert alcohol. Hill oefent ook regelmatig. Hij begon met joggen, sit-ups en push-ups en werkte zich op tot zwaardere trainingen. Hij zag snel resultaat en kreeg daardoor een enorme boost van zelfvertrouwen.

6 Zijn stijl en uiterlijk

Veel mensen zouden zijn nieuwe stijl omschrijven als zen. Hill kreeg een enorme baard en kreeg een heleboel nieuwe tatoeages, waaronder een over lichaamspositiviteit. Hill begon een stervormige zonnebril en vintage T-shirts met paddenstoelen te dragen. Hij verfde zelfs zijn haar blond. Hill zei in een recent interview zelfs 9 keer het woord "kerel".

5 Jonah Hill is gaan surfen

Een andere manier waarop Jonah Hill graag traint, is door te surfen. Hij is de laatste tijd echt met surfen begonnen en heeft zelfs een relatie met een surfinstructeur. In een video met GQ, waarin hij praat over 10 dingen waar hij niet zonder kan, geeft Hill toe dat hij zichzelf elke dag laat surfen. Hij staat om 7 uur op, en als het mooi weer is, gaat hij 's avonds weer naar buiten om een pauze te nemen van zijn werk. Hij is geen professional, maar als hij het volhoudt, en we denken dat hij dat zal doen, staat hij over een paar jaar misschien op de Olympische Spelen.

Wat de vriendin betreft, Sarah Brady is een surfinstructeur in LA, en ze lijkt hem erg blij te maken. Volgens haar sociale media houdt Brady zich niet alleen bezig met surfen, maar houdt ze zich ook bezig met fotografie en werkt ze samen met liefdadigheidsinstellingen voor de bescherming van de oceaan.

4 Focussen op zijn geestelijke gezondheid

Hij vindt niet langer dat je ellendig hoeft te zijn om een goede artiest te zijn. "Ik werd gezonder, mijn kunst werd beter en ik was gelukkiger", vertelde hij aan GQ. Jonah Hill gaat in therapie en maakte zelfs een documentaire over zijn therapeut. Joaquin Phoenix raadde de acteur aan om met therapie te beginnen. De 37-jarige mediteert dagelijks.

Hill concentreert zich zo veel op zijn geestelijke gezondheid dat hij aan de maker van Succession, die de interviewer en frequente medewerker is, Adam McKay, bekende dat hij de show niet kan binge. Het laat te veel negatieve dingen in zijn hersenen.

3 Hij beperkt zijn tijd op sociale media

Jonah Hill vergelijkt sociale media met roken en zegt dat er beide moordenaars van de tijd zijn. In een coverstory interview met GQ, ging hij verder om zichzelf uit te leggen. "Dus Instagram. Instagram - als ik een sigaret rook - is de sigaretten van deze tijd. Het is de grootste moordenaar. Het is de dood. En ik doe er volledig aan mee, alsof ik sigaretten rook." Hij zegt dat hij er zeer beperkte interactie mee moet hebben, maar hij wijst niemand af die de app gebruikt.

2 Jonah Hill geeft er niet om wat andere mensen denken

In het interview deelde Hill ook dat hij sprak met zijn overleden 92-jarige buurman, die veel relativeerde. "Ik zei: 'Wat is er aan de hand, man? Jij bent de gelukkigste man die ik ooit in mijn leven heb gezien. Waarom ben je zo verdomd gelukkig? En hij zegt:' Ik kijk niet om me heen naar wat iemand anders doet. Ik leef gewoon mijn leven, en ik kijk niet naar wat andere mensen doen.'" Hij noemde hem zijn held, het antwoord inspireerde hem enorm.

1 Wat Jonah Hill nu doet

Jonah Hill besteedt elke dag aan een beter leven voor zichzelf, surfen met zijn vriendin, rondhangen op het strand en met zijn neefjes en knuffelen met zijn hond. Naast het plaatsen van foto's over zijn leven, is Hill ook een groot voorstander van de carrière van zijn zus. Beanie Feldstein speelde in Booksmart, Lady Bird, Neighbours 2: Sorority Rising en meer.

Hij schrijft en regisseert nog steeds en krijgt al zijn projecten op orde. Hill leeft op dit moment een zeer rustige levensstijl. "Het zacht houden", noemde hij het.

Aanbevolen: