Hoe Jessica Chastain zichzelf 'volledig in verlegenheid moest brengen' in 'The Eyes Of Tammy Faye

Inhoudsopgave:

Hoe Jessica Chastain zichzelf 'volledig in verlegenheid moest brengen' in 'The Eyes Of Tammy Faye
Hoe Jessica Chastain zichzelf 'volledig in verlegenheid moest brengen' in 'The Eyes Of Tammy Faye
Anonim

Jessica Chastain is een geweldige artiest die tijdens haar carrière de juiste bewegingen heeft gemaakt. Natuurlijk heeft ze een rol in de MCU afgewezen, maar in plaats van dat haar carrière te bepalen, heeft ze het ene geweldige optreden na het andere neergezet.

Chastain is geen onbekende in biopics en ze heeft veel voorbereidingen getroffen om Tammy Faye Bakker te spelen. Ze was onherkenbaar in de rol en ze blies mensen omver met haar optreden in de film.

Jessica Chastain moest zichzelf in verlegenheid brengen voor haar optreden in de film, en we hebben hieronder alle details hierover.

Hoe Jessica Chastain zichzelf in verlegenheid bracht door Tammy Faye Barker te spelen

Tijdens de jaren 2000 kwam actrice Jessica Chastain voor het eerst op het toneel en begon ze een naam te maken in de industrie. Hoewel ze niet van de ene op de andere dag een succes was, zag het publiek uiteindelijk wat ze op tafel bracht, en na verloop van tijd veranderde ze in een van de beste actrices die in Hollywood werkte.

Chastain heeft werk op het kleine scherm gedaan, maar ze was fantastisch in films. Ze speelde in films als The Help, Lawless, Zero Dark Thirty, Interstellar, The Martian en Molly's Game. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, speelde ze ook in It Chapter Two.

Door de jaren heen heeft ze een reputatie opgebouwd als een van de beste in de branche, en ze heeft ook bewezen een fantastische producer te zijn.

Ongelooflijk, de actrice blijft groeien in haar carrière, en een recent project waaraan ze werkte, leverde haar een Oscar-nominatie op.

Chastain speelde in 'The Eyes Of Tammy'

Vorig jaar speelde Jessica Chastain in The Eyes of Tammy Faye, een biografische kijk op de beruchte Tammy Faye Bakker.

Chastain speelde Tammy Faye-bakker in de film en ze werd vergezeld door getalenteerde artiesten zoals Andrew Garfield. Er zat veel hoogte achter deze film, aangezien Baker een vrij uniek figuur is in de publieke opinie.

"Tammy was fantastisch kamp, maar je wilt ook niet iets doen dat alleen dat is. Ze zou plezier hebben en mensen aan het lachen maken, maar ik zag altijd eenzaamheid in alles wat ze deed. Zelfs als ze grappig was Voor mij was ze zo van nature eenzaam. En daarom denk ik dat ze wanhopig van mensen wilde houden, mensen die zich anders voelden, aan de buitenkant, omdat ze zich aan de buitenkant voelde, "zei de actrice.

De film zelf kreeg fatsoenlijke recensies toen hij uitkwam, maar Jessica Chastain kreeg veel aandacht voor de uitvoering die ze in de film gaf. Het lijkt erop dat ze door Taylor is gemaakt om Tammy Faye Bakker te vertolken, en over een paar dagen maakt ze kans op de Academy Award voor Beste Actrice.

Alles lijkt goed genoeg te werken, maar de waarheid is dat de actrice zichzelf in verlegenheid moest brengen voor de film.

Hoe Chastain zichzelf in verlegenheid moest brengen voor de rol

Dus, waarom moest Jessica Chastain zichzelf in verlegenheid brengen voor haar rol in The Eyes of Tammy Faye ?

Volgens de actrice: "Ik moest mezelf gewoon volledig in verlegenheid brengen in dit deel, wat niet leuk is om te doen. Ik dacht mijn hele leven dat ze konden gaan, 'Oh God Jessica's Tammy was gek. ' Dat zou de grap kunnen zijn die me mijn hele carrière achtervolgt. En daar moest ik vrede mee hebben."

Alsof het niet duidelijk was met het feit dat ze genomineerd is voor een Academy Award, ging Chastain niet over de streep toen ze Tammy Faye Bakker vertolkte. In plaats daarvan leverde ze een geweldige prestatie en zou haar hele carrière kunnen veranderen als ze de Oscar wint.

Natuurlijk verdienen de kostuums en het make-upwerk dat in Chastains optreden ging, ook erkenning, en in een interview met Deadline zorgde Chastian ervoor dat die afdelingen hun rekwisieten kregen.

"Ja, er is geen twijfel mogelijk. Ik ben absoluut dankbaar voor het kunstenaarschap van iedereen die me heeft geholpen, want, weet je, toen ik mijn prothetische neus voor The Heiress deed, was het niet gemakkelijk. Er is een reden waarom deze mensen zijn experts. Ik geef ze alle eer voor het feit dat ze me echt hebben geholpen het personage te vinden, want door het obstakel van de protheses en alle make-up waren het enige dat voor mij zichtbaar was mijn ogen en mijn stem, "zei ze.

Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien Chastain er goed uitzag, en het make-up- en haarstylingteam maakt ook kans op een Oscar.

Chastain die zichzelf in verlegenheid bracht, maakte uiteindelijk de weg vrij voor een ongelooflijke prestatie.

Aanbevolen: