Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat relatie met zus Britney 'ingewikkeld' is

Inhoudsopgave:

Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat relatie met zus Britney 'ingewikkeld' is
Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat relatie met zus Britney 'ingewikkeld' is
Anonim

Jamie Lynn Spears werd overmand door emotie toen ze sprak over haar relatie met haar zus Britney Spears op Good Morning America. In een promoclip voor het langverwachte interview zei de actrice dat ze 'van haar zus houdt', maar erkent dat 'de dingen ingewikkeld zijn geworden'.

Jamie Lynn stort in terwijl ze praat over haar relatie met haar zus Britney Spears

De Sweet Magnolias-ster ging een week voor de release van haar veelzeggende memoires zitten met ABC News-journalist Juju Chang. Een voorproefje van de chat liet Jamie Lynn zien die geruchten aanpakte dat haar relatie met haar zus was verbroken.

Te midden van haar strijd als conservatorium kwam aan het licht dat Britney, die Jamie Lynn vorige week op Instagram ontvolgde, niet de beste relatie had met haar zus. Britney heeft haar zus meerdere keren geroepen omdat ze over haar conservatorium sprak, terwijl ze de popster niet hielp om eruit te komen.

De clip laat Jamie Lynn zien die tranen wegveegt terwijl ze zegt: "Eh, ik hou van mijn zus." Toen haar werd gevraagd of de dingen ingewikkeld waren geworden, zei ze: "Ik denk het wel."

Daarna wordt Jamie Lynn ondervraagd over wat zij denkt dat de kloof tussen haar en haar zus heeft veroorzaakt. En verwijzend naar de titel van het boek, waar ze spijt van heeft dat ze het niet heeft gezegd. Oorspronkelijk was ze van plan om haar boek I Must Confess: Family, Fame, and Figuring it Out te noemen, verwijzend naar teksten uit de hit Baby One More Time van haar zus uit 1998. Ze veranderde het nadat ze een reactie kreeg.

Het 13-jarige conservatorium vernietigde de hechte relatie die de zussen ooit leken te hebben

Het leek alsof de twee een hechte band hadden, samen de Kid's Choice Awards 2002 bijwoonden, en toen Britney in 2007 het dieptepunt bereikte, werd Jamie Lynn altijd naast haar gefotografeerd. Maar het conservatorium van 2008 veranderde alles.

Britney nam geen blad voor de mond toen ze op Instagram postte over haar familie, in een bericht waarvan velen dachten dat het over Jamie Lynn ging.

"Als je net als mijn familie bent die dingen zegt als 'sorry, je zit in een conservatorium'… waarschijnlijk denkend dat je anders bent, zodat ze met je kunnen neuken!!!!" schreef ze.

Het lijkt erop dat Jamie Lynn de bankrekening van haar zus heeft misbruikt. Te midden van Britney's conservatorschapsstrijd in de zomer, toonde een uitgelekt document aan dat Britney de rekening betaalde voor verschillende vluchten van Jamie Lynn vanuit Los Angeles.

Een rechter selecteerde Jamie Lynn in 2020. Op een gegeven moment probeerde ze meer controle te krijgen over een trustfonds dat bedoeld was voor de kinderen van haar zus.

Aanbevolen: