Daniel Radcliffe onthult "angstaanjagende" eerste rode loper-ervaring

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe onthult "angstaanjagende" eerste rode loper-ervaring
Daniel Radcliffe onthult "angstaanjagende" eerste rode loper-ervaring
Anonim

' Harry Potter' ster Daniel Radcliffe was erg jong toen hij begon met acteren en zijn eerste ontmoetingen had met grote bekendheid en fans.

In een recent gesprek met Sandra Bullock om hun actie Romcom 'The Lost City' te promoten, waarin ze samen met Channing Tatum en Brad Pitt schitteren, hebben de twee acteurs teruggekeken op traumatiserende momenten op de rode loper.

Daniel Radcliffe op zijn eerste rode loper: "Mijn hele lichaam trilde"

Radcliffe was 12 toen hij een van 's werelds beroemdste en meest geliefde tovenaars mocht spelen, samen met zijn even jonge co-sterren Emma Watson en Rupert Grint.

In een gesprek met 'Popsugar UK' zei Radcliffe dat zijn allereerste ervaring met de rode loper niet zo leuk was als hij had gehoopt.

"Ik herinner me het gevoel dat ik echt moest plassen," onthulde Radcliffe.

"Ik herinner me dat ik echt niet gelukkig was", vervolgde hij, eraan toevoegend: "De eerste première waar ik naar toe ging was angstaanjagend."

Radcliffe, die de hoofdrol speelde in alle acht films van de 'Harry Potter'-franchise, herinnerde zich ook een heel specifiek gevoel over zijn eerste keer op het tapijt, praten met journalisten en fans in een extreem lawaaierige omgeving.

"Ik herinner me dat ik mijn hele lichaam voelde trillen", zei hij.

Bullock kan zich vinden in het gevoel en zegt dat de ervaring 'traumatiserend' kan zijn voor een kind dat zo jong was als Radcliffe toen. Daarna begon ze haar eigen ervaring met tapijten in haar vroege dagen.

"Het is het oordeel en het uiterlijk van niet hebben gedaan wat ze willen dat je doet, en vragen op de verkeerde manier beantwoorden …" zei ze.

Radcliffe schittert als kwaadaardige miljardair in 'The Lost City' met Sandra Bullock

Geregisseerd door Aaron en Adam Nee en geproduceerd door Pitt. In 'The Lost City' speelt Bullock de teruggetrokken auteur Loretta Sage, bekend van het schrijven van romantische avonturenromans met een knap mannelijk personage.

Terwijl ze op tournee is om haar boek te promoten, samen met een covermodel genaamd Alan (Tatum), wordt Loretta ontvoerd door de excentrieke miljardair Abigail Fairfax (Radcliffe), die wil dat ze hem helpt een schat te vinden in een van haar romans. Als Alan ontdekt dat Loretta is verdwenen, gaat hij op pad om haar te redden om te bewijzen dat hij een echte held kan zijn.

De cast bevat ook Patti Harrison, Oscar Nunez, Raymond Lee en Da'Vine Joy Randolph.

'The Lost City' draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen: