Normani-fans geven Chloe Bailey de schuld nadat ze werd gemeden om op de VMA's op te treden

Normani-fans geven Chloe Bailey de schuld nadat ze werd gemeden om op de VMA's op te treden
Normani-fans geven Chloe Bailey de schuld nadat ze werd gemeden om op de VMA's op te treden
Anonim

Ondanks haar langverwachte comeback in juli, lijkt Normani's terugkeer in de muziekindustrie traag op gang te komen.

Vooruitlopend op de Video Music Awards van zondag, hebben de fans van de zangeres hun verontwaardiging op Twitter gedeeld na groeiende bezorgdheid dat ze niet zou worden uitgenodigd om op te treden tijdens de prijsuitreiking van dit jaar, nadat ze eerder in 2019 het MTV-podium sierde met haar lied Motivatie.”

De 25-jarige, die naar verluidt een nettowaarde van $ 4 miljoen heeft, had heel luidruchtig gezegd dat ze op de VMA's wilde optreden, maar ze tweette half augustus dat haar team niets had gehoord van de verzoek dat ze maakten, wat sterk suggereerde dat producenten haar niet op zoek waren naar een plek in hun selectie van artiesten.

“Ze hebben me nog niet geboekt”, vertelde de hitmaker “Waves” haar fans op 20 augustus, toen ze rechtstreeks de zorgen van fans uitte waarom ze het platform niet gebruikte om haar nieuwste single, Wild, te promoten Kant, met Cardi B.

Mensen gaven ook commentaar op het feit dat nieuwkomer Chloe Bailey nog een eigen single moet uitbrengen, maar sindsdien een optreden heeft geboekt op het VMA's-podium van dit jaar - vermoedelijk om haar debuutnummer uit te voeren.

Zou er sprake kunnen zijn van vriendjespolitiek sinds Bailey de beschermeling van Beyoncé is?

Hoe dan ook, een week nadat ze had onthuld dat MTV geen contact had gehad, verscheen Normani op het radiostation Q99.7 in Atlanta en deelde ze dat, hoewel ze nog steeds niets had gehoord van leidinggevenden bij MTV, ze laat dat haar humeur niet beïnvloeden.

"Ik ben er eerlijk gezegd teleurgesteld over", gaf ze toe. De afgelopen week zat ik gewoon in mijn hoofd. Maar ik weet ook dat alles met een reden gebeurt. Met of zonder, ik ben goed.”

“Natuurlijk ben ik een mens, ik voel dingen. Ik vind het heerlijk om me opgemerkt te voelen en dat mijn werk gevalideerd wordt, maar het spreekt voor zich. Het dwingt me om mezelf te valideren. Ik ben getalenteerd. Het heeft niets met mij te maken. Het is gewoon een beslissing die iemand anders heeft genomen, waar ik geen controle over had.”

"Wild Side" bereikte nummer 14 in de Billboard Hot 100 een week na de release voordat het langzaam maar zeker een drastische daling in de hitlijsten zag sinds Normani weinig tot geen promotie had om het nummer een hogere positie te laten bereiken.

Normani's fans beschuldigden haar voormalige Fifth Harmony-bandlid Camila Cabello er eerder van dat ze ook haar comeback probeerde te "saboteren".

Aanbevolen: