Hoe Netflix de verwende jonge sterren koos voor realityshow Snowflake Mountain

Inhoudsopgave:

Hoe Netflix de verwende jonge sterren koos voor realityshow Snowflake Mountain
Hoe Netflix de verwende jonge sterren koos voor realityshow Snowflake Mountain
Anonim

In de loop van de tijd hebben kijkers een sterke voorliefde getoond voor survival-reality-tv-shows, van Discovery Channel's Naked and Afraid tot Out of The Wild, Man vs Wild en Popular Emmy-winnende Survivor. Netflix is geen onbekende in reality-tv-programma's. Toen ze Snowflake Mountain debuteerden, een nieuwe realityserie waarin verwende en over-the-top Gen Z-snoepjes worden geportretteerd in een overvloed aan overlevingsuitdagingen ontworpen door getrainde militaire overlevingsexperts in de wildernis, trok het de aandacht van de kijkers.

De 19-26-jarige deelnemers die nog nooit een dag in hun leven hebben gewerkt, stonden voor een grote verrassing toen ze in de openingsaflevering ontdekten dat ze waren misleid om te geloven dat ze op weg waren naar het paradijs en zouden de tijd van hun leven hebben. Het paradijs werd de wildernis en deze onwetende kruipers moesten niet alleen de wildernis en zijn uitdagingen overleven, ze moesten ook een aanzienlijke groei en teamwerk laten zien. Een waardige deelnemer zou $ 50.000 rijker kunnen weglopen.

Snowflake Mountain, dat net in première ging in juni 2022 en al een enorm momentum kreeg in het bekijken van grafieken, heeft behoorlijk veel kritiek gekregen. Sommigen poneerden het als gebrekkig in zijn titel, in termen van overlevingsvermogen en gewoon ongewoon slecht. Een ding dat deze deelnemers echter moeiteloos hebben kunnen doen, is entertainen op zoveel niveaus. Kijkers zullen deze show misschien nooit heel lang kunnen vergeten.

Nu we deze afhankelijken tot onafhankelijken moeten smeden, laat dit ruimte voor vragen over hoe de 10 verwende jonge volwassenen door Netflix werden gekozen voor Snowflake Mountain en het uitgangspunt voor hun selectie.

8 Netflix Geassembleerd Reality Star-materiaal

De serie van 8 afleveringen was genoeg om alle benodigde informatie te geven: dat deze deelnemers alle moed en drama hadden om van de show een waardevol horloge te maken. Van Solomon met scherpe tong en dramatiek, tot zeurende Devon, tot Alpha-man Carl, tot grappige en geestverheffende Rae en dramatische cheerleader Deandra, deze deelnemers stelden geen moment teleur. Het is alleen maar logisch dat de realitysterren nog steeds in de openbaarheid zijn en de kijkers nieuwsgierig maken, zelfs nadat de camera's zijn gestopt met draaien.

7 Netflix koos een diverse internationale cast

Wat echt opv alt in de dynamiek van de casting van Netflix, is de diversiteit. Alle 10 Snowflake Mountain-deelnemers zijn een divers stel Gen-Z's uit het Verenigd Koninkrijk en de VS. De meerderheid van de cast komt uit de VS, aangezien slechts 2 deelnemers, Rae en Liam, uit het VK komen.

6 Waar Snowflake Mountain werd gefilmd, hielp de casting

Hoewel een aanzienlijk aantal deelnemers uit de Verenigde Staten kwam, werd de hele show gefilmd in het VK. Kijkers kregen de actie te zien in het Lake District in Cumbria, Noordwest-Engeland. Het grootste deel van de show is opgenomen op een privélandgoed genaamd Graythwaite Estate, en de deelnemers kampeerden op de 5.000 hectare grond rond het landgoed.

5 Het kiezen van de deelnemers kwam tot de kern van de zaak

Het casten van de deelnemers voor Snowflake Mountain was bijna monddood toen het werd aangekondigd, omdat niets uitdrukkelijk aangaf dat Netflix castinginzendingen had geaccepteerd. In de beschrijving van Netflix stond echter dat ze "een leuk stel onwetende kinderen wilden die nog niet hun volledige potentieel benutten." De jonge volwassenen zouden leren verantwoordelijkheid te dragen, ze ontdoen van alle materiële spullen en ze zonder stromend water, wifi en ouders achterlaten om in hun behoeften te voorzien.

4 De ouders van de deelnemer hebben het hele ding aangezet

In een interview met BBC Radio Cumbria vertelde de deelnemer aan de show, Liam, over zijn ervaringen in de wildernis en vertelde hij hoe alle deelnemers werden misleid om de show binnen te gaan. Hij zei: "We werden allemaal misleid door te denken dat we naar een feestshow gingen. Het heette Living Your Best Life, dus we dachten dat we zouden feesten en heel veel vrienden zouden maken." Je kunt het beste zeggen dat de ouders hun breekpunt hebben bereikt.

3 Persoonlijkheid en verkoopbare personages verkocht Netflix

Het zou geen realityshow zijn als er geen kortstondige verliefdheid, driftbuien, chaos, persoonlijkheidsconflicten en ronduit controversiële deelnemers waren. De cast heeft geleid tot rondes van gesprekken op sociale media, waardoor fans voor hen wortelen of ze gewoon niet leuk vinden. Een Twitter-gebruiker zei: "Solomon op SnowflakeMountain maakt me echt pissig", een andere gebruiker zei: "Rae heeft een spin-off-show nodig."

2 Hoe werd de winnaar van de Snowflake Mountain gekozen?

Gasten van de zeugen- en overlevingsexperts Matt Tate en Joel Graves kozen in de finale drie finalisten die zich kwalificeerden voor de hoofdprijs van $ 50.000. Volgens hen lieten deze drie deelnemers Deandra, Sunny en Liam de meeste groei zien in de loop van de show. De overige deelnemers bleven achter met de uiteindelijke beslissing om te kiezen wie de prijs verdiende. De groep koos Deandra, omdat ze zichzelf buiten haar comfortzone duwde en exponentieel groeide tijdens de show.

1 Netflix nodig om kijkers enthousiast te maken… en dat deden ze

Voordat Snowflake Mountain in première ging, hadden kijkers al veel interesse getoond in de show. In een nu verwijderde tweet zei een gebruiker: "Ik werkte aan dagdrinken en ik stuitte op een show die in 2022 zou komen … Snowflake Mountain. Oh man, dat klinkt geweldig!" Met de première heeft de show de kijkers zoveel gegeven om over te praten. Hoewel er geen details of bevestigingen zijn van een nieuw seizoen, kan het momentum dat de show tot nu toe heeft verworven, de volgende seizoenen voeden. Een fan van de show merkte via sociale media op: "Snowflake Mountain is veel beter dan ik dacht dat het zou zijn. Ik ging er aarzelend in en de personages groeien naar me toe."

Aanbevolen: