Kesha heeft ooit onthuld dat ze dit absoluut walgelijke ding heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Kesha heeft ooit onthuld dat ze dit absoluut walgelijke ding heeft gedaan
Kesha heeft ooit onthuld dat ze dit absoluut walgelijke ding heeft gedaan
Anonim

Toen grote popmuziekacts als BTS, Ariana Grande, de Jonas Brothers en Dua Lipa allemaal beroemd werden, werden ze aan de wereld voorgesteld als ongelooflijk gepolijste artiesten. Altijd gemaakt om er glanzend en gelukkig uit te zien als ze in het openbaar verschenen, toen fans die sterren leerden kennen, werd hen geleerd ze te zien als buitengewoon goed in elkaar gezet.

In tegenstelling tot de meeste van haar leeftijdsgenoten, bevatte haar imago, toen Kesha bekendheid kreeg, een zekere hoeveelheid vuil en opzichtigheid. Altijd al vroeg gepresenteerd als het ultieme feestmeisje, gebaseerd op elk aspect van Kesha's oorspronkelijke imago, was het gemakkelijk om je voor te stellen dat ze naar sterke drank en sigaretten rook. Het nummer "Tik Tok" van Kesha bevatte tenslotte een tekst die verwijst naar het tandenpoetsen met Jack. Sindsdien is haar imago flink gerijpt en heeft Kesha zelfs het dollarteken van haar naam laten vallen. Veel mensen associëren de artiest echter nog steeds met de manier waarop ze in het begin werd gezien.

Voor fans van Kesha die de getalenteerde artiest nog steeds sterk associëren met haar originele imago, zal het waarschijnlijk geen verrassing zijn dat ze ooit toegaf iets grofs te hebben gedaan. Kesha's bekentenis is echter zo walgelijk dat zelfs die fans waarschijnlijk geschokt zullen zijn.

Een echt getalenteerde artiest

Toen Kesha's debuuthit 'Tik Tok' schijnbaar van de ene op de andere dag een sensatie werd, schreven sommige waarnemers haar af als een zangtalent. De reden daarvoor is dat Kesha's stem zwaar autotuned was in dat nummer, waardoor sommige mensen tot de conclusie kwamen dat ze alleen goed kon klinken met de hulp van een muziekproducent. In de jaren daarna heeft Kesha bewezen dat ze een extreem krachtige stem heeft en dat iedereen die haar onderschatte ongelijk had.

Naast Kesha's vocale karbonades, is er één aspect van popster zijn waar ze beter in is dan de meeste van haar leeftijdsgenoten, waardoor ze de aandacht van de wereld trekt. Het maakt niet uit hoeveel mensen van de muziek van sommige popsterren houden, ze hebben er weinig interesse in om naar die artiest te luisteren die deelneemt aan een interview. Als het echter om Kesha gaat, lijkt ze meer dan blij om buitensporige dingen te zeggen en te doen, wat haar interviews boeiend maakt. Nadat Kesha bijvoorbeeld iets walgelijks had gedaan, vertelde ze er graag over tijdens een later interview.

Kesha's weerzinwekkende toelating

Om de meeste favoriete popsterren te kunnen volgen, kunnen kijkers alleen vertrouwen op muziekvideo's, concertclips en interviews. Een paar jaar na Kesha's heerschappij van de suprematie van de popmuziek, stemde ze er echter mee in om te schitteren in een MTV 'reality'-show genaamd Kesha: My Crazy Beautiful Life. In 2013 werden twee seizoenen van Kesha: My Crazy Beautiful Life verzonnen op 14 afleveringen. Natuurlijk is Kesha niet de eerste beroemdheid die schittert in hun eigen 'reality'-show. Kesha: My Crazy Beautiful Life bevatte echter een moment waarop de popster iets voor de camera deed waar de meeste sterren nooit aan zouden denken.

Tijdens een door en door moeilijk te bekijken scène uit Kesha: My Crazy Beautiful Life filmde haar broer de popster die haar eigen urine dronk. Tijdens een gesprek met BBC Radio 1 legde Kesha uit waarom ze haar eigen urine dronk en beschreef ze hoe ze reageerde als iemand haar probeerde tegen te houden. "Er werd mij verteld dat het drinken van mijn eigen plas goed was, ik probeerde gezond te zijn. Iemand probeerde mijn plas van me af te pakken en ik zei: 'Dat is van mij!' Dus ik pakte het op en nam een slok en het was echt vies, dus ik doe het niet meer."

Schokkende fans

Op basis van alles wat we weten over haar IQ- en SAT-scores, is de popster Kesha een buitengewoon intelligent persoon. Op basis van die informatie lijkt het heel goed mogelijk dat de zangeres het drinken van haar eigen urine voor de camera zag als een berekende poging om aandacht te trekken. Immers, voordat haar 'reality'-show werd uitgezonden, kwam Kesha in de krantenkoppen nadat mensen dachten dat ze bij een andere gelegenheid iets vies had gedronken.

Een paar jaar voordat beelden van Kesha die haar eigen urine dronk uitgezonden werden op MTV, trad de populaire zangeres op tijdens het Future Music Festival in 2011. Halverwege haar set speelde Kesha haar vampier-thema "The Harold Song". Terwijl Kesha dat lied zong, schokte ze alle aanwezigen toen ze een substantie dronk die bloed moest zijn.

Terwijl ze tijdens een interview over haar bloedige optreden sprak, legde Kesha uit waarom ze zogenaamd bloed dronk. "Ik denk dat ik te veel met Alice Cooper omging. Ik was gewoon echt geïnspireerd om het te doen. Er zat niet een heel goede reden achter." Wat Kesha's inspiratie voor dat moment ook was, de pers concludeerde al snel dat de substantie geen echt bloed was. Hoe dan ook, Kesha die 'bloed' dronk, werd al snel het onderwerp van krantenkoppen over de hele wereld. Dat soort aandacht is iets waar de meeste popsterren naar verlangen.

Aanbevolen: