Below Deck': wie is de nieuwste kapitein Sean Meagher van dit seizoen?

Inhoudsopgave:

Below Deck': wie is de nieuwste kapitein Sean Meagher van dit seizoen?
Below Deck': wie is de nieuwste kapitein Sean Meagher van dit seizoen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck' van 25 oktober 2021 worden hieronder besproken! Bravo-fans juichen want Below Deck is terug voor zijn negende seizoen! Terwijl Below Deck Med zeker het drama bracht, lijkt het alsof de nieuwe cast en crew van de My Seanna de lat hoger leggen. Terwijl fans de nieuwe chef-stoofpot Heather Chase en de terugkerende eerste officier Eddie Lucas verwelkomen, is het duidelijk dat er één persoon wordt vermist, kapitein Lee Rosbach!

Net als Captain Sandy Yawn maakt Captain Lee sinds seizoen één deel uit van de Below Deck-familie, dus zijn afwezigheid is zeker voelbaar. Terwijl de nieuwere bemanningsleden de boot wiegen, vragen fans zich af waar Captain Lee is, en meer nog, wie precies de nieuwe kapitein is.

Hoewel Lee de volgende keer terug zal zijn, neemt Captain Sean Meagher het voortouw en fans hebben enkele vragen! Hoewel hij duidelijk heeft gemaakt dat hij een no-nonsense leider is die niet bang is om het te vertellen zoals het is, maar wie is kapitein Sean? Laten we het uitzoeken!

Kapitein Sean Meagher speelt niet rond

We zijn officieel één aflevering van het nieuwste seizoen van Below Deck en fans hebben officieel kennis gemaakt met de My Seanna-kapitein, Sean Meagher. Hoewel Captain Lee Rosbach meestal het gezicht van de serie is, stapt Meagher in voor de eerste paar charters, en fans weten niet zo zeker wat ze ervan vinden.

Toen de bemanning voor het eerst arriveerde, maakte kapitein Sean duidelijk dat hij het meent! Als het op fouten aankomt, staat Meagher niet te popelen om met iemand over hun wandaden te praten, in plaats daarvan laat hij ze gewoon voorgoed over de plank lopen. Collega eerste officier, Eddie Lucas is het meest nerveus over de nieuwe kapitein, en aangezien Lucas het dichtst bij hem zal werken, nemen we hem niet kwalijk dat hij enige vrees heeft.

Kapitein Sean Meagher lijkt nogal relaxed te zijn, zo erg dat Eddie het meeste werk voor zijn rekening neemt. Terwijl de eerste chartergasten klaar zijn voor hun eerste excursie, lijkt het alsof Meagher meer dan verwacht op My Seanna's eerste officier vertrouwt. Eddie maakte duidelijk dat hij zijn "bootpapa" nogal miste, maar gelukkig voor hem zal het niet lang meer duren voordat Captain Lee terugkeert.

Hoeveel is kapitein Sean Meagher waard?

Hoewel Captain Sean Meagher aan fans heeft onthuld hoe hij de boot bestuurt, zullen fans misschien verbaasd zijn te weten dat hij eigenlijk de echte kapitein van het My Seanna-superjacht is. Dus als er iemand is die de boot het meest kent, dan is hij het zeker. Meagher, die opgroeide in Cape Cod, kreeg zijn allereerste boot in handen toen hij 8 jaar oud was, dus hij weet absoluut waar hij het over heeft.

De nieuwe Bravo-ster heeft een USCG Master's Unlimited Tonnage all-oceans-licentie en heeft bijna over de hele wereld schepen geëxploiteerd. Met zijn expertise en werkachtergrond is het geen verrassing dat kapitein Sean Meagher een vermogen van $1 miljoen heeft vergaard.

Naast het jarenlang toezicht houden op het My Seanna-schip, nam kapitein Sean ook het voortouw bij de renovatie van het schip voor $ 5 miljoen. Ja, dat klopt, voordat het seizoen begon, onderging het superjacht een enorme refit, die Meagher op zijn Instagram-pagina deelde.

Dit kwam op het perfecte moment omdat het schip later te koop werd aangeboden voor maar liefst $ 21.900.000! Over luxe gesproken, toch? Het 56,4 meter lange Delta Marine-motorjacht werd in juli 2021 voor terugvraag verkocht, dus dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Bravo-fans hun ogen uitkijken naar de machtige fijne boot.

Waar is kapitein Lee Rosbach?

Wees gerust, kapitein Lee Rosbach stopte niet met Below Deck en zal dit seizoen ook niet ontbreken. Het bleek dat Lee bij zijn aankomst in St. Kitts een onverwacht medisch probleem had om op te lossen, waarbij hij vertelde dat het niet Covid-19-gerelateerd was. In een interview met E! Rosbach onthulde dat hij "veel beter" is

"De timing was vooral verknald. Omdat we zo'n strak opnameschema hebben, was het absoluut noodzakelijk dat de charters van de gasten op tijd beginnen en eindigen, zodat het geen domino-effect had en elk charter daarna beïnvloedde, "vertelde hij aan de publicatie. Terwijl fans en de collega My Seanna bemanning ontbreekt zeker Captain Lee, hij zal de volgende charter terugkeren naar onze schermen!

Aanbevolen: