Below Deck Med': wie is de nieuwe stoofpot Delaney Evans?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': wie is de nieuwe stoofpot Delaney Evans?
Below Deck Med': wie is de nieuwe stoofpot Delaney Evans?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 30 augustus 2021 worden hieronder besproken! Er is een nieuw meisje in de stad! Tijdens de aflevering van vanavond maken Below Deck Med fans eindelijk kennis met het nieuwste bemanningslid, Delaney Evans. Als het gaat om de aanhoudende problemen rond tweede stoofpot Lexi Wilson, werd besloten dat wat extra hulp hard nodig was.

Kapitein Sandy benaderde Chief Stew Katie Flood om haar te informeren over de mogelijkheid om een nieuw bemanningslid aan boord van de Lady Michelle te laten springen. Hoewel Katie aanvankelijk ongerust was, was het een goed idee gezien de fouten die uit het interieur kwamen; Lexi's fouten dat is!

Gelukkig voor de cast hadden de extra handen niet op een beter moment kunnen komen, maar het lijkt erop dat Delaney Evans zich voor veel meer heeft aangemeld dan ze dacht. Hoewel fans op de hoogte zijn van haar kwalificaties als het gaat om zeilen, is er nog steeds veel over Evans waar fans niets vanaf weten. Dus, wie is de nieuwste stoofpot? Laten we het uitzoeken!

Wie is Delaney Evans?

Fans hebben opgemerkt dat de cast van Below Deck Med dit seizoen niet alleen een van de grappigste, maar ook de meest gekwalificeerde is! Hoewel Katie indruk heeft gemaakt op fans met haar belangrijkste stoofpotvaardigheden, lijken haar leiderschapsvaardigheden te ontbreken als het gaat om haar tweede stoofpot, Lexi Wilson.

Na een reeks fouten aan boord, stelde kapitein Sandy voor om een nieuwe stoofpot te brengen, Delaney Evans. Tijdens de aflevering van vanavond verschijnt Delaney eindelijk voor het eerst, en hoewel ze het goed lijkt te vinden met de rest van de cast, lijkt het alsof zij en Lexi het niet met elkaar eens zullen zijn.

Gelukkig voor de nieuwste castmate blijft haar ervaring als het gaat om de jachtindustrie ongeëvenaard! Delaney heeft eerder gestudeerd en afgestudeerd aan de Berkeley University in Californië, terwijl ze haar kapiteinslicentie voor een 100 ton heeft behaald, wat betekent dat ze gemakkelijk een jacht kan leiden met maximaal 8 of meer gasten!

Hoewel ze gekwalificeerd is om in de schoenen van kapitein Sandy te staan, lijkt het alsof ze onderaan begint. Ondanks haar vergunning werd Delaney gestuurd om de was te doen, en hoewel dat gemakkelijk een derde stoofpotje is, had ze er geen probleem mee, wat bewijst dat ze met de stoten kan rollen als het moet!

Voor haar tijd op Below Deck Med, Delaney Evans, die regeert vanuit Alki Beach, Seattle, waar ze een groot aantal banen had, waaronder detailhandel, modellenwerk en zeilen (Evans kan er niet aan toevoegen een Bravo-ster te zijn aan haar cv!)

Als het op haar jachtervaring aankomt, heeft Delaney door het water van de Caraïben, Griekenland en nu Sîbenik, Kroatië gevaren!

Hoe oud is Delaney Evans?

Aangezien het grootste deel van de cast relatief jonger is, met uitzondering van Captain Sandy (geen schaduw bedoeld), is het alleen maar passend dat Delaney ook in het jonge publiek v alt.

De stoofpot is afgelopen april 26 geworden, maar met haar geloofsbrieven en gedrag is het duidelijk dat ze ouder is dan haar leeftijd! Delaneys allereerste keer zeilen was terug in San Francisco, wat aanvankelijk haar liefde voor de jachtwereld als geheel deed ontstaan; en we nemen het haar niet kwalijk!

Haar eerste grote doorbraak kwam tot stand in Florida, waar ze officieel fulltime werd ingehuurd op een jacht en haar uiteindelijk verhuurde aan Lady Michelle! Na haar tijd op Below Deck Med, ging Delaney naar Hawaï, waar ze momenteel haar kapiteinslicentie van 200 ton veiligstelt.

Hoewel ze hier niet is om iemand te vervangen, zijn fans in de war over waarom ze Lexi Wilson nog niet hebben losgelaten. Kijkers hebben ook gemerkt dat Wilson het heerlijk vond om iemand te hebben om de baas over te zijn, en hoewel Delaney er nu misschien aardig over lijkt, wie weet hoe lang ze de woede van Lexi zal kunnen verdragen.

Aanbevolen: