Twitter werkt samen met Rose McGowan terwijl ze Oprah 'nep' noemt

Twitter werkt samen met Rose McGowan terwijl ze Oprah 'nep' noemt
Twitter werkt samen met Rose McGowan terwijl ze Oprah 'nep' noemt
Anonim

Activist Rose McGowan heeft via Twitter schoten gelost op talkshowhost Oprah, waarmee ze de steun van haar vele volgers krijgt.

Op zondag (29 augustus) schreef de Charmed-acteur: Ik ben blij dat meer mensen de lelijke waarheid zien van

@Oprah. Ik wou dat ze echt was, maar dat is ze niet.' is zo nep als ze komen."

McGowan is het populairst vanwege haar rollen in de films Scream en Jawbreaker uit de jaren negentig, evenals de dramaserie Charmed. Ze speelde de rol van Paige Matthews van 2001 tot 2006 in de show.

Op het moment van rapportage heeft McGowan's bericht meer dan tweeduizend retweets en 193 quote-tweets gekregen. Veel mensen pakken Oprah aan vanwege haar problematische verwantschappen en andere controverses uit het verleden.

Eens met McGowan schreef een criticus: "Zo blij dat andere mensen haar manipulaties doorzien. Ik voel me al een tijdje zo. Zo verdrietig dat anderen dat niet deden voordat ze ze als opstapje haar status bereiken."

Een ander voegde eraan toe: "Het zal moeilijk zijn om IEDEREEN in Hollyweird of op televisie te vinden die 'echt' is. Vooral degenen DIE 'succesvol' zijn.'"

Springend naar Oprah's verdediging, schreef een fan: "Ik weet niet hoe mensen zo zelfverzekerd en comfortabel zo denken. Is het een truc om aandacht of zijn hun hersenen echt zo beschadigd. Niemand is verantwoordelijk voor andermans gedrag! We hebben allemaal vrienden waarvan we niet weten dat ze slecht zijn."

Dit is niet de eerste keer dat McGowan een aanval uitvoert op een andere beroemdheid. Ze heeft veel mainstream overtuigingen in de entertainmentindustrie resoluut verworpen, waardoor progressieve belangenbehartiging op de voorgrond van haar publieke imago komt te staan.

Ze heeft krachtige verklaringen afgelegd ter ondersteuning van LGBT+-rechten en tegen seksueel geweld en misbruik. McGowan riep Harvey Weinstein uit voor zijn manipulatieve gedrag tijdens de MeToo-beweging. De 45-jarige activist zei: "Ik ben een van de eersten genoemd die zich uitsprak. Nee. Ik was de eerste. Ik belde de New York Times. Ik blies het wijd open, niet zij. Zij wonnen de Pulitzer en ik hebben het moeilijk met geld. Het is walgelijk. Ik schrok er een beetje van hoe leuk ze het vonden om geprezen te worden."

In een ander interview crediteert McGowan Weinstein voor het beëindigen van haar acteercarrière. Ze vertelde The Guardian: "Ja, ik heb een acteerles gedaan nadat ik aan mijn eerste film begon, nadat ze me hadden ontdekt. En ik haatte het. Voor mij was het altijd fiscaal; het was een kwestie van overleven." Ze vervolgde, ik ben er gewoon van nature goed in. Als ik niet door Weinstein op de zwarte lijst was gezet, had ik misschien een betere carrière gehad en waarschijnlijk meer mijn vleugels uitgeslagen op de acteerafdeling."

Oprah heeft nog niet gereageerd op de opmerkingen van McGowan.

Aanbevolen: