Dit is hoe het was om met Hugh Hefner te daten

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het was om met Hugh Hefner te daten
Dit is hoe het was om met Hugh Hefner te daten
Anonim

Hoewel Playboy tegenwoordig nog steeds een begrip is, zijn generaties die het Hugh Hefner-tijdperk hebben gemist, verward over het geheel.

De meeste mensen herinneren zich Hefner tegenwoordig als een ietwat griezelige oudere man die in wezen in een badjas leefde en 24/7 jonge, knappe 'vriendinnen' aan zijn zijde had.

In werkelijkheid had Hugh in zijn jonge jaren veel relatieproblemen, verloor hij veel geld op zijn oude dag en huurde hij het Playboy-huis op het moment van zijn dood.

Dus hoe was het om met Hugh Hefner te daten, zowel eerder in zijn tijd als tegen het einde?

Hoe vond Hugh Hefner zijn vriendinnen?

De nieuwsgierige fan die de vraag stelde waar de vriendinnen van Hugh Hefner vandaan kwamen, was niet de enige persoon die geïnteresseerd was in de datingstrategie van de mogul. Hugh had tenslotte altijd een stroom prachtige vrouwen die het landhuis in en uit stroomden.

Er wordt natuurlijk algemeen aangenomen dat de miljonairstatus van Hugh iets te maken had met zijn schijnbare aantrekkelijkheid voor jonge modellentypes. Maar het blijkt dat het optreden meer lagen had dan wat iemand zag.

Redditors die Hugh's realityshow hebben gezien of boeken hebben gelezen die zijn geschreven door voormalige Playmates, wezen er bijvoorbeeld op dat modellen in wezen werden gevraagd voor de rol van 'vriendin'.

Ze konden de kans natuurlijk afslaan, maar dat betekende enigszins een degradatie; Speelkameraadjes die niet dichter bij Hugh wilden komen, mochten niet in het herenhuis blijven.

Er waren echter andere "voordelen" verbonden aan het worden van een vriendin van Hefner, en het is niet bepaald verrassend dat veel van de Playboy-modellen het voorstel accepteerden.

Wat kregen de vriendinnen van Hugh Hefner tijdens het daten met hem?

Hoewel het duidelijk is dat de vriendinnen van Hugh Hefner veel publiciteit kregen om met hem uit te gaan, vroeg het publiek zich af wat er nog meer bij kwam kijken. Ze gingen niet gratis uit met de oprichter van Playboy, toch?

Het blijkt dat de perceptie van Hugh's vriendinnen als iets dat lijkt op volwassen escorts redelijk accuraat kan zijn. Een Redditor die meerdere boeken las die waren geschreven door voormalige inwoners van Playboy Mansion, merkte op dat de modellen "werd gevraagd daar te wonen in ruil voor kost, inwoning en een toelage".

Bronnen zeggen dat Hugh in zijn latere dagen eigenlijk per kamer betaalde om de Playboy Mansion te huren. Maar voor de vrouwen die daar woonden, werd blijkbaar gezorgd voor kost en inwoning als voorwaarde voor hun, eh, werk. Of tenminste, het leek veel op werk, ondanks de baanparameters.

Eén voorwaarde was immers dat de vrouwen "op verzoek" moesten "vermaken" en intiem met Hugh moesten zijn. Wat volgens sommigen erger is, is dat er bij de vereiste om tijd door te brengen in Hugh's slaapkamer ook veel andere deelnemers betrokken waren.

De vrouwen die met Hugh uitgingen, mochten in wezen geen relaties onderhouden buiten het landhuis, of hun eigen intieme partners kiezen, maar waren verplicht als voorwaarde voor de woonsituatie om te "deelnemen" aan zijn volwassen feestjes.

Zoals een Redditor opmerkte, waren de vrouwen "zeer gecontroleerd", maar ze stemden ook in met de regeling. Per slot van rekening bood Hugh "mooie jonge vrouwen zonder beroepsvaardigheden een plek om te wonen, eten en financiële hulp aan."

Hebben de vriendinnen van Hugh Hefner het landhuis verlaten?

Van het geluid van de boeken van voormalige Playboy Playmates, plus eerdere reality-tv-beelden van 'The Girls Next Door', moesten de vriendinnen van Hugh Hefner strikte regels volgen. En het was meer dan alleen met wie ze van dichtbij en persoonlijk konden opschieten.

Bronnen zeggen dat Hugh eiste dat zijn partners elke avond thuis waren volgens een vaste avondklok, maar ook dat ze "letterlijk op afroep" beschikbaar moesten zijn. Een commentator noemde Hefners vriendinnen 'huisgasten met voordelen'.

Waarom gingen vrouwen uit met Hugh Hefner?

Hoewel veel van de vrouwen die ooit met Hugh zijn uitgegaan, zoals Holly Madison en Kendra Wilkinson, later een carrière hebben ontwikkeld naast hun ex, zijn de meeste mensen van mening dat vrouwen om een paar specifieke redenen met Hugh zijn uitgegaan.

Hoewel sommige fans van Hefner's realityshow zeggen dat ze dachten dat Holly echt om haar man gaf, is het duidelijk dat de meeste vrouwen financieel konden profiteren van de regeling. Veel mensen speculeerden dat vrouwen die geen kansen in het leven hadden, ermee instemden een paar jaar van hun jonge leven in te ruilen voor de beloning die gepaard ging met het daten van een rijk en beroemd iemand.

Of de dames van de Mansion verliefd waren op Hugh Hefner of niet, de publiciteit die met hem uitging, de mogelijkheden voor Playboy-optredens (zoals modellenwerk) en reality-tv-optredens waren duidelijk genoeg om velen ertoe te brengen zich aan te melden bij de "baan."

Aanbevolen: