Dit is waarom fans niet zo blij waren met Lisa Rinna's lipkits

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans niet zo blij waren met Lisa Rinna's lipkits
Dit is waarom fans niet zo blij waren met Lisa Rinna's lipkits
Anonim

Lisa Rinna's lippen zijn zonder twijfel haar meest opvallende kenmerk. Dus toen ze begon te zinspelen op een lancering van een make-uplijn met lipkits, waren fans geïntrigeerd.

Maar het blijkt dat er veel is dat ze niet leuk vinden aan de lipkits. Haar make-uplijn doet het tot nu toe misschien goed, maar niet iedereen is enthousiast, zelfs als Lisa Rinna een alom geliefde beroemdheid is.

Wat vonden fans van Lisa Rinna's lipkits, en koopt iemand ze zelfs?

Wat heeft Lisa Rinna met haar lippen gedaan?

Het is niet zo verwonderlijk dat Lisa Rinna besloot een lipkit te maken. Ze staat al lang bekend om haar lippen, zowel om positieve als om negatieve redenen, en haar wens om een schoonheidsmerk te lanceren is behoorlijk herkenbaar (tenminste in de wereld van beroemdheden).

Het punt is dat Lisa Rinna's lippen eruitzien zoals ze doen, omdat ze ze al heel lang behandelt. Haar eerste lipbehandeling was in de jaren '90, en de pruillip van vandaag is te danken aan een breed scala aan producten, waaronder injecties.

In Hollywood is Rinna echter niet de enige die haar gelaatstrekken wil veranderen. Per slot van rekening heeft zelfs Kylie Jenner, lipkit-koningin, zich in het verleden onzeker gevoeld over haar lippen. Het punt is dat het feit dat Lisa haar steenbolk al tientallen jaren aan het aanpassen is, haar verkoop van lipkits niet echt heeft geholpen.

Commentatoren hebben haar dochters zelfs getriggerd vanwege hun op elkaar lijkende lippen, erop wijzend dat genetica waarschijnlijk geen rol heeft gespeeld, aangezien niemand Lisa's echte lippen sinds ongeveer 1988 heeft gezien. Hoe hard het ook is, ze sorteren of heb een punt.

Fans willen niet echt het lipadvies van Lisa Rinna

De kritiek van fans op de lancering van Lisa Rinna's lipkit begint met het feit dat Lisa procedures heeft ondergaan om haar lippen aan te passen. Hoewel het schoonheidsmerk van de ster duidelijk geen resultaten belooft zoals die van Rinna, zijn veel mensen kritisch over de productlijn.

Zoals een commentator het uitdrukte: "Wie zou een lipkit kopen met een paar beruchte omdat ze FAKE-lippen hebben?" Een andere criticus wees erop dat het make-upmerk van Kylie Jenner op dezelfde manier tot stand kwam en: "Als ik die lippen wilde, zou ik naar een plastisch chirurg gaan."

Lisa Rinna mag dan haar lipkits gebruiken, maar ze begint met een onbeschreven blad dat… niet echt een onbeschreven blad is. Zelfs make-upfanaten voelen zich niet verleid om haar kits uit te geven, omdat ze weten dat het een beetje een gimmick is.

Maar hun onwil om te investeren in Lisa Rinna's liplijn, heeft meer te maken met haar dagelijkse werk.

Lisa Rinna's make-up lanceringstijdlijn is… tegenstrijdig

Een paar Redditors gaven commentaar op het feit dat de lancering van de lipkit van Lisa Rinna niet op een slechter moment had kunnen gebeuren.

Ten eerste betekent de wereldwijde pandemie dat de meeste mensen destijds maskers droegen (en wie weet hoe lang dat nog zal duren). En wanneer mensen maskers dragen, willen ze over het algemeen geen lipproduct aankoeken voordat ze dat doen.

Dat is echter niet de enige reden waarom sommigen sceptisch waren over de lancering van Lisa Rinna's lipproduct. Hun andere punt van ergernis is dat Lisa's make-uplijn, Rinna Beauty, zwaar werd gepromoot in haar afleveringen van 'Real Housewives'.

Eén Redditor verwierp Rinna specifiek voor de promo en vroeg: "Wil iemand anders niet een heel seizoen van de huisvrouwen de lancering van Rinna's lipkit vieren?" Ze legden uit dat het lijkt alsof Lisa "alles doet om aandacht te vragen."

Hoewel de criticus misschien een punt heeft (het is duidelijk dat iedereen die een product verkoopt, aandacht zoekt… van consumenten!), wees een andere commentator erop dat de meeste huisvrouwen op de een of andere manier aandacht zoeken. Ze zijn tenslotte in een realityshow als hun dagelijkse baan.

Toch waren potentiële shoppers gewoon niet blij met Lisa en haar mede-huisvrouwen die Rinna Beauty vanuit elke mogelijke hoek promootten. Als de producten zo geweldig zijn, speculeren ze, dan verkopen ze zichzelf.

Zijn Lisa Rinna's Lip Kits goed?

De echte vraag is of Lisa's lipkits de kosten waard zijn. Aangezien haar kits momenteel te koop zijn voor $ 45 USD per stuk, is de prijsstelling niet erg concurrerend; Kylie's lipkits zijn $ 29 USD, ter referentie.

Een commentator zei dat lippenstift 'romig' is, 'de voering' 'glijdt goed' en dat de glans 'mooi is zonder te plakkerig te zijn'. Andere Redditors waren er snel bij om die koper te trollen, maar het is heel goed mogelijk dat ze authentiek waren.

Welke beroemdheid gaat tenslotte een product lanceren waarvan ze weten dat het onvoldoende is? Het is duidelijk dat er veel moeite is gestoken in de lipkits van Lisa Rinna, ook al zeggen critici dat alle tinten dezelfde kleur hebben…

Aanbevolen: