Waarom artsen niet blij waren met de roltransformaties van Rob McElhenney

Inhoudsopgave:

Waarom artsen niet blij waren met de roltransformaties van Rob McElhenney
Waarom artsen niet blij waren met de roltransformaties van Rob McElhenney
Anonim

Het kan totaal huiveringwekkend zijn als comedians hot worden. Weet je nog hoe onaangenaam het was toen je Kumail Nanjiani er voor het eerst extreem goed uitzag voor zijn aanstaande rol in The Eternals van het Marvel Cinematic Universe? Natuurlijk, Kumail ziet er geweldig uit, maar verpest het hebben van een gescheurd lichaam het grappige niet een beetje? Hetzelfde gevoel geldt voor de ster en maker van It's Always Sunny In Philadelphia, Rob McElhenney.

In de loop van de 14 seizoenen van de zwarte komedie FXX heeft Rob een aantal drastische lichaamstransformaties ondergaan. Fans van de ongelooflijk langlopende serie hebben Rob gezien als een magere kerel, overdreven husky en totaal gescheurd. Maar gezien al deze fluctuaties in zijn lichaam, moet je je afvragen wat het medische team van Rob eigenlijk dacht over wat hij aan het doen was. En het bleek dat het niet goed was…

Het begon met Rob die een hoop gewicht kreeg

Het onderwerp over de reactie van Robs dokter op zijn lichaamstransformaties van de geliefde cult-hit sitcom kwam ter sprake tijdens een interview met Men's He alth. Het bedrijf deed meerdere interviews met de schrijver/acteur en zette hem ook op de omslag van hun tijdschrift.

"Mijn lichaam is in de loop der jaren behoorlijk veranderd", legde Rob uit in zijn interview met Men's He alth voordat hij uitlegde hoe en waarom hij zijn lichaam meerdere keren zo drastisch heeft veranderd. "Aan het begin van It's Always Sunny In Philadelphia weeg ik ongeveer 135 lbs. De vrouw met wie ik destijds aan het daten was, die toen mijn vrouw werd (co-star Kaitlin Olsen) zei: 'Kijk, ik vind geen jij aantrekkelijk.' Niet dat 135 zijn niet aantrekkelijk is, het was toevallig niet aantrekkelijk voor haar."

Desalniettemin behield Rob het lichaam dat hij had, omdat hij altijd bezig was in schrijverskamers en niet de gezondste levensstijl had. Als je voor de televisie werkt, is het buitengewoon moeilijk om een trainingsregime en gezonde eetgewoonten aan te houden.

"Een paar jaar later had ik het idee om een hoop gewicht te winnen [voor de show]," zei Rob, die toegaf dat hij wilde dat de hele cast veel zou aankomen voor de show. Iedereen behalve Danny DeVito zei: 'Nee'. Uiteindelijk besloot Rob dat alleen hij een hoop gewicht zou winnen voor de show.

Hoewel zijn doel was om 50 pond aan te komen, kwam hij in plaats daarvan 60 - 70 pond aan. Hoewel dit veel komedie creëerde voor dat specifieke seizoen van It's Always Sunny, was het niet bepaald het gezondste wat Rob deed.

"Mijn eerste gedachte [toen ik probeerde aan te komen] was dat ik dit zo gezond mogelijk zou doen. Dus ging ik naar mijn dokter en hij zei: 'Doe dat niet! Dit is niet grappig.' En ik zei: 'Oké, dat begrijp ik. Bedankt, maar wat is de gezondste manier om te doen [een hoop aankomen].' Hij zei echter dat er geen gezonde manier is om dat te doen. 'Als je het wilt proberen, vraag dan een voedingsdeskundige om je te helpen erachter te komen.' Dus werkte ik met een sportvoedingsdeskundige die me in feite drie kippenborsten, drie kopjes rijst en drie kopjes groenten liet eten. En dat moest ik elke twee uur eten. Dus dat heb ik een halve dag geprobeerd."

Dit is het moment waarop Rob zich realiseerde dat hij het gevoel alsof hij te veel at, kon verminderen door een bos ijs te mengen en op te drinken. Dus… niet precies wat de dokter of de voedingsdeskundige aanraadde…

"Het blijkt dat als je elke dag een liter ijs drinkt, je begint aan te komen. Alleen eten ging niet, ik moest trainen. Dus begon ik heel zwaar te tillen omdat het bouwde belachelijk fitte spieren op en het vet bleef daar maar op zitten. Dus ik kwam in ongeveer twee en een halve maand aan - drie maanden."

Toen kreeg Rob een ongelooflijke vorm

De eerste manier waarop Rob begon af te vallen na zijn vette seizoen van It's Always Sunny In Philadelphia, was door te stoppen met het drinken van een liter ijs. Rob beweert zelfs dat hij de eerste twintig pond in iets meer dan een week verloor omdat hij stopte met het drinken van het ijs en zijn gewichtheffenoefeningen volhield.

"Er gingen een paar jaar voorbij en ik wilde nog een lichaamstransformatie doen omdat het interessant was en het was ook een karakterkeuze omdat mijn personage iets doet [de regendans] aan het einde van dat seizoen en dat soort dingen verklaart waarom zijn lichaam in de loop van het seizoen verandert."

Naast het stoppen met ijskoud kalkoen, begon Rob te trainen met een beroemdheidstrainer genaamd Arin Babain. Hij had ook een team van koks die voor hem kookten en ervoor zorgden dat hij de gezondste ma altijden at.

In tegenstelling tot Robs gewichtstoename, was zijn arts veel gelukkiger met hoe hij fit begon te worden. Echter, zoals Rob erkent, heeft niet iedereen het geld of de middelen om zo geript te worden als hij. Hij had immers een heel team achter zich. Toch is Rob's ongelooflijke lichaamstransformatie inspirerend voor iedereen die wat harder wil werken in de sportschool, wat gezonder wil eten en gewoon wil worden opgejaagd.

En, gelukkig voor Rob, verpestte het extreem heet worden zijn komische vaardigheden niet volledig. Hoewel we nog steeds smachten naar die ongemakkelijke momenten in de eerste paar seizoenen van It's Always Sunny In Philadelphia.

Aanbevolen: