Critici hebben om deze reden problemen met het regiedebuut van Olivia Wilde

Inhoudsopgave:

Critici hebben om deze reden problemen met het regiedebuut van Olivia Wilde
Critici hebben om deze reden problemen met het regiedebuut van Olivia Wilde
Anonim

Sommige fans van Olivia Wilde zijn het zat om over Harry Styles te horen. Gelukkig v alt er veel meer te leren over de actrice en regisseur dan alleen met wie ze aan het daten is (of met wie ze is gedumpt).

Helaas is niet al het nieuws goed nieuws voor Olivia. Hoewel ze al heel lang acteert, is ze pas bezig met haar tweede regieproject, en toch begonnen mensen het te bashen voordat het zelfs maar in première ging.

Hoewel veel van de kritiek op Olivia ongegrond is en schijnbaar het gevolg is van de obsessie van fans met Harry Styles, zeggen sommige filmliefhebbers dat haar regiedebuut niet alles was wat het was. Nu Olivia's tweede project in de bioscoop verschijnt, is dit wat critici te zeggen hebben over haar zoektocht naar regie.

Sommigen vragen zich af hoe Olivia Cred regisseerde

Een Redditor merkte op dat mensen "super defensief" zijn tegenover Olivia Wilde, of de opmerkingen over haar Harry-gerelateerd zijn of niet. Het is een vreemd fenomeen, merkten commentatoren op, maar op de een of andere manier lijkt Olivia gewoon geluk te hebben.

Nogmaals, sommigen zeggen dat het geen geluk is, en dat er een reden is waarom Olivia eindigde met regisseren ondanks dat ze niet echt een regisseur is.

Sommige fans van Olivia waren het er niet mee eens dat ze regisseur werd terwijl ze een 'werkende actrice' was, omdat ze geen regie-credits had voordat ze aan de miljoenenfilm 'Booksmart' begon.

Hoewel degenen die advocaat van de duivel spelen erop wezen dat mannen vaak de kans krijgen om te regisseren zonder enige vorm van geschiedenis, afgezien van acteren, maar in dit geval is dat niet de focus van de klachten van critici.

In plaats daarvan merken ze op dat het lijkt alsof Olivia -- en veel andere acteurs -- hun "voorrecht en status in de industrie gebruiken om bovenaan de lijst van potentiële regisseurs van studio's te komen", wat niet' niet veel ruimte maken voor, laten we zeggen, opkomende filmmakers.

Sommige, bijzonder gekrenkte commentatoren vonden ook dat Olivia moest wachten tot haar kinderen ouder zijn om regieprojecten aan te pakken… Maar dat is een onderwerp voor een ander debat.

Olivia's connecties doen haar opstaan niet verrassend

Ongeacht hoe critici denken over Olivia's sprong naar regisseren, het lijkt erop dat ze succesvol was met haar debuut als regieproject, en er zullen er waarschijnlijk nog veel meer volgen na 'Booksmart' en 'Don't Worry Darling.'

Toch is er nog een klacht over haar duik in het regisseren vanuit het schijnbaar nergens, en dat is het feit dat het niet echt uit het niets was. Hoewel ze op zichzelf misschien getalenteerd is, wijzen fans erop dat Olivia haar hele leven Hollywood-connecties had.

In feite waren haar ouders als journalist bevriend met tal van beroemde mensen (en inspireerden hun dochter om een betekenisvolle artiestennaam mee te nemen voor haar ritje). Dus, zeggen critici, Olivia heeft nooit echt gewerkt voor haar plek in Hollywood, als actrice of regisseur - en dat is hun voornaamste drijfveer.

Aanbevolen: