Heeft Addison Rae's vriend Omer Fedi een hoog vermogen?

Inhoudsopgave:

Heeft Addison Rae's vriend Omer Fedi een hoog vermogen?
Heeft Addison Rae's vriend Omer Fedi een hoog vermogen?
Anonim

Hoewel er tegenwoordig tonnen Instagram-beïnvloeders en TikTok-sterren zijn, v alt Addison Rae absoluut op. De ster tekende voor de She's All That remake He's All That en zal in meer Netflix-projecten schitteren. Toen Addison Rae een romantische band kreeg met Omer Fedi, begonnen mensen de geweldige nummers die hij produceert op te merken. Het is moeilijk om niet gefascineerd te zijn door dit jonge, 21-jarige stel.

Hoewel de inkomsten en het succes van Addison Rae op TikTok goed gedocumenteerd zijn, zijn fans benieuwd naar het soort geld dat Omer Fedi verdient. Heeft Addison Rae's vriend Omer Fedi een hoog vermogen? Blijf lezen om erachter te komen.

Wat is het vermogen van Omer Fedi?

Hoewel Addison Rae een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft, lijkt het erop dat het vermogen van Omer Fedi onbekend is, hoewel verschillende websites het tussen de $ 2 miljoen en $ 3 miljoen schatten.

Omer Fedi kan volgens The Sun $ 50.000 verdienen voor elk nummer, dus het lijkt erop dat hij het financieel heel goed doet.

Addison Rae en Omer Fedi vormen een interessant en cool stel, aangezien zij een influencer/TikTok-ster is en hij een muziekproducent is. Addison zei in het voorjaar van 2021 in een interview met SiriusXM's The Morning Mash Up dat ze blij was single te zijn. Addison zei: "Ik denk dat ik mijn hele leven altijd heb opgekeken naar liefde. Ik ben een hopeloze romanticus, als je wilt. Maar ik weet wel dat het nu misschien mijn tijd is om hopeloos verliefd op mezelf te zijn en dat is aardig van wat ik heb geprobeerd te doen, wat een interessant iets was. Want zoals, ik bedoel, ik hou van een goede relatie. Ik denk dat ze altijd inspirerend en leuk zijn. En natuurlijk, weet je, mijn vorige relatie heeft zelfs een deel van mijn muziek geïnspireerd."

In augustus 2021 werd de relatie van Omer en Addison openbaar en een bron vertelde Us Weekly dat ze op dat moment vier maanden samen waren.

De waarheid over Omer Fedi's carrière

Omer Fedi is een succesvolle muziekproducent en volgens Seventeen tekende hij in 2020 een deal met Universal Music Publishing Group.

Omer's vader is een drummer, Omer raakte geïnteresseerd in de muziekbusiness, en hij en zijn familie verlieten Tel Aviv en begonnen in Los Angeles te wonen toen hij 16 jaar oud was.

Omer Fedi maakt graag muziek met zijn vrienden en sprak met Variety over enkele van zijn nieuwste hits.

Omer zei: "Ik begrijp niet hoe je muziek kunt maken met iemand die niet je vriend is, of met iemand die willekeurig is. Als je als mens niet bij elkaar hoort, zelfs als jullie allebei geweldige muzikanten zijn, kun je gewoon geen goede muziek maken.” Hij zei over Universal: "Ze probeerden het in het begin, en ik hou van mijn uitgever, maar ik zei:" Nee, ik zal gewoon met mijn vrienden werken, dank je.’”

Omer co-produceerde en schreef mee aan "Without You" van The Kid LAROI en "Mood" van Iann Dior en 24kGoldn.

Omer heeft ook de productie en het schrijven van credits voor de hit "Stay" van Justin Bieber en The Kid LAROI.

Toen hij werd geïnterviewd op Sirus XM, werd The Kid LAROI gevraagd of hij de reden was waarom Omer Fedi en Addison Rae elkaar begonnen te zien. Hij zei: "Ik heb het gevoel dat ze elkaar waarschijnlijk via mij hebben ontmoet? Citeer me daar niet op, maar ik denk dat ze elkaar volledig via mij hebben ontmoet." Toen lachte hij en zei: "Wat daar ook is gebeurd, ik had daar geen aandeel in. Ik had eigenlijk geen idee tot een tijdje daarna. Niemand had echt enig idee. Het was een soort van ingehouden situatie."

The Kid LAROI zei dat hij en Omer beste vrienden zijn en dat het mogelijk is dat ze elkaar zo hebben ontmoet.

Omer Fedi begon rond te hangen met Golden Landis Von Jones (24kGoldn) toen ze elkaar ontmoetten op een feest bij USC, en ze begonnen samen hitnummers te maken, volgens MTV.com.

Het is interessant om te horen hoe de hit 'Mood' tot stand kwam, want het klinkt alsof het een gemakkelijke, geïnspireerde ervaring was.

Omer Fedi zei dat hij en KBeaZy de melodie van het nummer hadden bedacht. Hij zei: "Ik had niet eens mijn gitaren, dus nam ik Ianns gitaar, stopte hem in de computer en het eerste dat ik speelde was de 'Mood'-gitaarriff. Dan zit Goldn op de bank en begint te zingen: 'Waarom ben je altijd in een stemming? ' Hij wist waarschijnlijk niet eens dat hij zong omdat hij zo gefocust was op het spel."

Omer zei dat hij ervan overtuigd was dat dit een geweldig nummer zou zijn en zei tegen hem: "Ik zal je vriend niet zijn als je dit niet opneemt."

Het nummer bevat zang van Iann Dior en 24kGoldn en er is een leuke remix met Justin Bieber.

Omer Fedi vertelde Billboard dat hij graag met The Kid LAROI werkt vanwege de persoonlijke verhalen die hij in de muziek stopt. Omer zei: "Niet veel opkomende artiesten, of zelfs grote artiesten, praten echt over wat er in hun leven gebeurt", zegt hij."Je hoort verhalen in zijn muziek, en daarom trekken mensen naar hem toe."

Fans kunnen de carrière van Omer Fedi bijhouden op zijn Instagram-account. Hij heeft slechts 9 berichten, maar hij deelt goed nieuws over de nummers waaraan hij heeft gewerkt.

Aanbevolen: