Hoe is Adele's relatie met haar moeder, Penny?

Inhoudsopgave:

Hoe is Adele's relatie met haar moeder, Penny?
Hoe is Adele's relatie met haar moeder, Penny?
Anonim

Achter elke grote artiest staat een geweldige moeder. Voor Adele lijkt dit zeker het geval te zijn. De muziekbom heeft haar geliefde moeder, Penny, vaak gecrediteerd voor haar succes als muziekartiest - in de overtuiging dat de onvermoeibare toewijding van haar moeder haar het vermogen en het vertrouwen gaf om op zo'n jonge leeftijd de top van de muziekindustrie te bereiken. Penny worstelde als jonge moeder met haar enige kind. Toen ze op haar achttiende zwanger werd, werd ze het huis van haar ouders uitgezet en kort nadat haar relatie met Adele's vader stuk liep, werd ze een alleenstaande ouder.

Adele is nu misschien wel de grootste muziekartiest ter wereld, maar dit heeft haar relatie met haar moeder helemaal niet veranderd. Het paar blijft dicht bij elkaar en zijn toegewijd aan elkaar. Dus hoe is Adele's relatie met haar moeder vandaag? Lees verder om erachter te komen.

6 Wie is de moeder van Adele, Penny Adkins?

Penny Adkins, 54, werd geboren in Islington, Londen. Als jonge vrouw was het niet gemakkelijk voor haar; op haar 18e werd ze uit het huis van haar ouders gegooid om wat onafhankelijkheid te leren. Kort daarna werd ze zwanger van Adele en uiteindelijk ging het mis met de vader van haar dochter, Mark Evans. Haar hoop om naar de universiteit te gaan was de bodem ingeslagen en ze besloot zich te wijden aan de opvoeding van haar kind.

In Adele's woorden: "Ze werd zwanger van me toen ze naar de universiteit zou hebben gesolliciteerd, maar koos ervoor om mij te hebben. Daar herinnert ze me nooit, nooit aan. Ik zal proberen het te onthouden."

Adele werd geboren in Londen, bracht de eerste jaren van haar leven door in Brighton, en toen verhuisden zij en haar moeder uiteindelijk terug naar Londen naar een huis in een wijk genaamd West Norwood.

5 Penny heeft grote offers gebracht voor Adele

Penny gaf veel op om voor haar dochter te zorgen en had vaak meerdere banen om hen te ondersteunen. Haar scala aan banen omvatte meubelmaker, masseuse en organisator van activiteiten voor volwasseneneducatie.

Penny had geen kinderen meer en steunde haar dochter bij het opbouwen van een muziekcarrière. Op haar beurt schreef Adele nummers geïnspireerd door haar moeder, waaronder klassieke nummers als 'Hometown Glory' en 'Million Years Ago'.

4 Adele beloonde haar moeder

Adele heeft haar moeder zeer geprezen voor haar liefde en toewijding, en heeft Penny vaak beschreven als haar 'beste vriendin', en haar zelfs haar succes in de muziekindustrie gecrediteerd.

Ze verwende haar moeder na al die jaren van strijd en schonk haar in 2013 een eigendom van £ 600.000 in Notting Hill om haar te bedanken voor alles wat ze voor haar had gedaan. Het huis is gelegen in een van de meest exclusieve en dure delen van Londen, en Penny zou zeer dankbaar zijn voor het genereuze geschenk.

3 Adele is weer bij haar moeder ingetrokken omdat ze haar miste

Succes kwam vroeg voor Adele. Hoewel ze oorspronkelijk in een appartement met twee slaapkamers in Tottenham, Londen had gewoond, voordat haar debuutalbum 19 in 2008 uitkwam, verhuisde Adele al snel naar het buitenland om wat onafhankelijkheid te vinden. Dit duurde echter niet lang, aangezien ze al snel weer bij haar moeder introk voordat haar tweede album, 21, werd uitgebracht.

"Ik miste haar heel erg. Het is fijn om haar daar te horen. Er is een hele lange gang en haar kamer is aan de andere kant, maar het is echt geruststellend om haar te horen rondscharrelen," zei Adele in de Verleden. "En het is fijn om iemand te hebben die thuiskomt en een kopje thee zet voor als je lang weg bent geweest."

2 Adele zegt dat zij en haar moeder beste vrienden zijn

Adele noemt haar moeder vaak tijdens interviews en noemt haar haar 'beste vriendin'. Hoewel Adele tegenwoordig veel van haar tijd in LA doorbrengt, zou ze constant contact hebben met haar moeder. Ze bellen elkaar de meeste dagen en zijn ongelooflijk close. Adele is extreem privé en onderhoudt een zeer hechte vriendenkring, met haar moeder een groot deel van die groep.

Penny zou ook een toegewijde grootmoeder zijn en brengt graag tijd door met haar kleinzoon Angelo, Adele's enige kind met haar voormalige echtgenoot Simon Konecki. Ze reizen vaak om elkaar te zien.

1 Adele is niet zo close met haar vader

Adele had niet dezelfde hechte relatie met wijlen haar vader Mark, van wie ze jarenlang vervreemd was. In een interview in 2011 betuigde hij zijn spijt omdat hij er niet voor zijn dochter was, en zei tegen The Sun: 'Ik was een rotte vader in een tijd dat ze me echt nodig had.

‘Ik zette elke dag twee liter wodka en zeven of acht pinten Stella opzij. Ik heb drie jaar zo gedronken. Alleen God weet hoe ik het heb overleefd.'

Hij voegde eraan toe: 'Ik schaamde me diep voor wat ik was geworden, en ik wist dat het vriendelijkste wat ik voor Adele kon doen, was ervoor te zorgen dat ze me nooit in die staat zou zien.'

Mark is overleden in mei 2021.

Aanbevolen: