Deze ex-vriendin heeft Vin Diesel misschien overtuigd om geen beroemdheden te daten

Inhoudsopgave:

Deze ex-vriendin heeft Vin Diesel misschien overtuigd om geen beroemdheden te daten
Deze ex-vriendin heeft Vin Diesel misschien overtuigd om geen beroemdheden te daten
Anonim

Door de jaren heen heeft Fast & Furious-ster Vin Diesel geheimzinnig gedaan over zijn persoonlijke leven. De acteur vindt het gewoon leuk zo. Het is waarschijnlijk de reden waarom zijn relatie met collega-acteurs nooit standhield. Voordat hij zich met zijn huidige partner vestigde, ging Diesel met verschillende beroemdheden uit … Tot die ene ex-vriendin hem ervan overtuigde om geen acteurs meer te daten. Hier is alles wat je moet weten over het liefdesleven van Diesel.

Vin Diesel dateerde met zijn 'Fast &Furious' co-ster Michelle Rodriguez

Het paar op het scherm dateerde naar verluidt in 2001. Het duurde echter niet lang en geen van beiden bevestigde het destijds. Een jaar later "geeft Diesel toe ooit met [haar] te daten." Daarna zwoer de acteur dating met beroemdheden af. Hij beschreef het als "een weddenschap van een sukkel." In 2006 meldde het tijdschrift Towleroad ook: "Diesel geeft de voorkeur aan daten in Europa, waar hij niet zo gemakkelijk te herkennen is. Hij vindt het gek zijn op relaties tussen beroemdheden en beroemdheden. Mensen die door je afval gaan, je foto maken bij Starbucks, je achternaam door elkaar halen in een Bennifer-stijl clou."

Voor zijn relatie met Rodriguez had Diesel ook een paar kortstondige Hollywood-romances. Eind jaren '90 ging hij uit met model en actrice Samantha Phillips. Ze waren een jaar samen. Daarna ging het gerucht dat The Last Witch Hunter-ster een relatie had met Boat Trip-actrice Michelle Ruben. In de vroege jaren 2000 smulden roddelbladen van zijn schandalige relatie met Myla Sinanaj. Diesel beschuldigde het model ervan opportunistisch te zijn en was er zeker van dat ze hem had bedrogen.

De Pacifier-acteur was op een gegeven moment ook gelinkt aan Carmen Electra. Zoals gewoonlijk maakte Diesel het nooit officieel voor het publiek. Electra sprak ook nooit over de romantiek. In 2002 heeft de acteur beroemdheden misschien nog een kans gegeven. Destijds ging het gerucht dat hij een relatie had met Mariah Carey. Blijkbaar "vloog hij met een privéjet voor een snel bezoek" aan haar in Aspen om paparazzi te vermijden. Bronnen zagen dat ze aan het eten waren en aan het eten waren. Nogmaals, geen van beiden ging in op de speculaties.

Is Vin Diesel getrouwd?

Diesel heeft sinds 2007 een langdurige relatie met model Paloma Jimenez. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in het begin van de jaren 2000, maar Jimenez concentreerde zich op dat moment op haar carrière. Daarom duurde het even voordat ze aandacht schonk aan de acteur. Tegenwoordig blijft hun burgerlijke staat een mysterie, dus we kunnen niet echt bevestigen of ze getrouwd zijn of niet. Voor zover we weten, hadden ze ergens privé kunnen trouwen.

Hoewel ze hun relatie al die jaren privé hebben gehouden, was er een tijd dat de media ze bijna te pakken kregen. Fans waren bang dat geruchten over ontrouw en homoseksualiteit de band van het paar zouden verpesten. "Ik ga het niet op een tijdschriftomslag plaatsen zoals sommige andere acteurs. Ik kom uit de Harrison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino-code van stilte. Dat ga ik niet doen," zei Diesel om te weigeren commentaar te geven op dergelijke geruchten.

Maar net toen ze dachten dat de pers het had opgegeven om over hun relatie te praten, brak het nieuws uit dat ze uit elkaar gingen. Het was in 2016, vlak na hun 10-jarig jubileum. Diesel sloeg uiteindelijk de rapporten dicht. Hij verzekerde zijn fans dat zijn relatie met Jimenez, ondanks hun leeftijdsverschil van 16 jaar, altijd vrolijk en stabiel is geweest te midden van de beweringen van de roddelbladen.

Heeft Vin Diesel kinderen?

Diesel heeft drie kinderen met Jimenez. In 2008 verwelkomden ze hun eerste kind, dochter Hania Riley Sinclair, 13. De acteur was Fast & Furious aan het filmen toen hij ontdekte dat zijn dochter op het punt stond geboren te worden. Wijlen Paul Walker overtuigde hem om te vertrekken en er te zijn voor Jimenez. De 13-jarige verscheen later in Fast & Furious Spy Racers. Twee jaar na de geboorte van Hania verwelkomde het paar hun zoon Vincent Sinclair. Er is niet veel over hem bekend.

In 2015 werd hun jongste kind, Pauline Sinclair, geboren. Ze is eigenlijk vernoemd naar Paul Walker, die heel dicht bij Diesel stond. Volgens de acteur kon hij Walkers naam niet uit zijn hoofd halen toen hij het register voor Pauline tekende. Interessant is dat hij ook de peetvader is van Walkers dochter, Meadow Rain. Meadow was pas 15 toen haar vader stierf bij een tragisch auto-ongeluk. Sindsdien heeft Diesel altijd voor haar gezorgd.

Hij liep onlangs zelfs met haar door het gangpad. "Ze ziet er prachtig uit en zo stralend. Wat mooi dat ze dicht bij Vin is en dat hij haar door het gangpad heeft gelopen", reageerde een fan. "Gefeliciteerd Meadow, je vader zal vandaag op je neerkijken, barstensvol trots en vreugde voor jou."

Aanbevolen: