Voor hoeveel klaagt Tristan Thompson "The Fling" Woman aan?

Inhoudsopgave:

Voor hoeveel klaagt Tristan Thompson "The Fling" Woman aan?
Voor hoeveel klaagt Tristan Thompson "The Fling" Woman aan?
Anonim

In februari 2019 werd de wereld van Khloe Kardashian opgeschrikt door het nieuws dat haar on-again, off-again vriendje Tristan Thompson opnieuw was bedrogen - maar deze keer, het was met een vriend van de familie. Kylie Jenner's voormalige BFF Jordyn Woods had naar verluidt een kus gedeeld met de NBA-speler op het feest van een wederzijdse vriend in Los Angeles.

Woods vertelde Jada Pinkett-Smith later in haar Red Table Talk-show dat ze alcohol had gedronken tijdens het evenement, maar ze beschuldigde Thompson ervan een zet op haar te doen, wat haar volledig overrompelde toen de paar vergrendelde lippen.

Kardashian was begrijpelijkerwijs kapot van omdat ze pas een jaar eerder was bevallen van Thompsons dochter True. Ze beëindigde vervolgens de relatie, maar tijdens de coronaviruspandemie besloot de oprichter van Good American de romance nog een keer te proberen nadat haar ex haar zogenaamd had gesmeekt om hem nog een kans te geven.

Nu wordt echter gemeld dat Thompson Kardashian mogelijk heeft bedrogen tijdens hun meest recente verzoening, wat de atleet ertoe aanzette zijn advocaten erbij te betrekken. Hier is het dieptepunt …

Bedriegt Tristan Thompson nog steeds?

In mei 2021 kwam een vrouw genaamd Kimberly Alexander naar voren en beweerde dat ze Thompson naar bed had gebracht terwijl hij bij Kardashian was.

Om het nog erger te maken, beweerde Alexander dat de 30-jarige de vader was van haar pasgeboren zoon, maar had geweigerd om alimentatie te betalen, waardoor ze zich in het openbaar uitsprak.

Er werd een DNA-test uitgevoerd, waaruit bleek dat Thompson niet de vader was, maar Alexander beweerde dat de test onjuist was uitgevoerd en dat de basketbalster een andere test zou moeten ondergaan.

In haar Instagram-bericht dat eerder dit jaar werd gedeeld, tagde Alexander Kardashian in haar bericht, dat luidde: Umm kom hier, zus! We hebben veel om over te praten. Onthoud dat je zei dat echte meer broers en zussen nodig heeft, ze heeft er twee en misschien er is er eentje onderweg. Ik heb thee poeh.'

Ik zal geen conversatie posten, zus. Je kunt me sms'en op snap. Laten we dit achter ons laten als een volwassen vrouw! Oh en stop met je zorgen te maken over dat kleine meisje, want velen van hen geven me bonnetjes in de dms.”

Thompson en Kardashian hebben sindsdien een stakingsbevel tegen haar ingediend bovenop de $ 100.000 die de sportster eist voor schadevergoeding, plus extra kosten, volgens juridische documenten verkregen door The Blast.

Thompson stelt dat de beweringen van Alexander een drastische invloed op zijn reputatie kunnen hebben gehad, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze hem ook een 'deadbeat vader' noemde, wat volgens hem een valse beschuldiging is, aangezien het vaderschap van zijn twee kinderen is iets wat hij "extreem serieus" neemt.

“Ik ben de vader van twee jonge kinderen. Ik hou van mijn kinderen en neem mijn verantwoordelijkheden als vader uiterst serieus. Ik ben betrokken bij het leven van mijn kinderen en ben er trots op een hechte band met mijn kinderen te hebben en in hun financiële en andere behoeften te voorzien', schreef Thompson in het dossier.

“Als uit de DNA-testresultaten was gebleken dat het kind van mevrouw Alexander mijn zoon was, zou ik zonder aarzelen hetzelfde hebben gedaan voor het kind van mevrouw Alexander. Dat mevrouw Alexander ten onrechte beweert dat ik het type man ben dat zijn ouderlijke plichten zou verwaarlozen, doet me emotioneel pijn en is ongelooflijk schadelijk voor mijn reputatie.

“De meeste van mijn professionele contracten, inclusief mijn contracten om met de NBA te spelen, geven hen het recht om mijn contract te beëindigen in het geval dat ik me inlaat met bepaald gedrag of gedrag dat het team of het merk in een negatief daglicht kan stellen licht publiekelijk aan.”

Afgezien van hoe deze beweringen zijn reputatie hadden kunnen beïnvloeden, heeft Thompson ook extreem hard gewerkt om zijn manieren te verbeteren om de man te worden waar Kardashian aanvankelijk halsoverkop verliefd op was geworden.

De Keeping Up With the Kardashians-ster had eerder haar familie in vertrouwen genomen en benadrukte dat ze niet zeker wist of het een goed idee was om Thompson terug te nemen, eraan toevoegend dat ze het idee van volharden niet aan zou kunnen weer zo'n liefdesverdriet als er weer een vreemdgaanschandaal zou uitbarsten.

Nu Thompson en Kardashian niet alleen weer bij elkaar zijn, maar ook wordt aangenomen dat ze weer samenwonen, is het zeker begrijpelijk waarom ze juridische stappen ondernemen tegen degenen die hun relatie alleen maar om aandacht lijken te hebben.

Aangezien Thompson al een DNA-test heeft gedaan waaruit blijkt dat hij niet de vader is van Alexanders baby, lijkt het nogal bizar dat deze zou beweren dat de test niet goed is uitgevoerd. Voor haar om voortdurend negatief over de atleet te praten, lijkt het gewoon een wanhopige poging om tussen Kardashian's relatie met haar man te komen.

Kardashian en Tristan hebben beide afgezien van het praten over de situatie op sociale media, maar hun rechtszaak zal voor de rechtbank worden voortgezet.

Aanbevolen: