The Rock onthult 'Black Adam'-kostuum in de nieuwste IG-post

The Rock onthult 'Black Adam'-kostuum in de nieuwste IG-post
The Rock onthult 'Black Adam'-kostuum in de nieuwste IG-post
Anonim

Het is moeilijk om de vele projecten bij te houden waar Dwayne 'The Rock' Johnson zich aan waagt. Johnson heeft zijn eigen merk tequila, is presentator van een televisieshow en maakt deel uit van verschillende blockbuster-filmfranchises. Johnson maakt nu deel uit van het DC Universum.

In zijn meest recente IG-post onthulde hij het kostuum van zijn nieuwste personage voor het DC Universe, Black Adam. De post toonde een video van een geanimeerde Johnson als Black Adam gekleed in een zwart harnas. Hij nodigde ook DC Comic-fans uit voor een nieuw virtueel evenement genaamd DC FanDome.

Het evenement begint vandaag om 13:00 uur Eastern Time. Het zal verschillende panelen bevatten over alle belangrijke aankomende DC Comics en Warner Bros.' projecten. Enkele van de belangrijkste panelen zijn Wonder Woman 1984, The Batman, Zack Snyder's Justice League, Aquaman en Shazam.

De steen
De steen

Black Adam is de aartsvijand van de Shazam-familie die Captain Marvel, Mary Marvel en Captain Marvel Jr. omvat. De eerste Shazam-film met in de hoofdrol Zachary Levi werd vorig jaar april uitgebracht. Het vervolg op Shazam dat Black Adam introduceert, staat gepland voor een release op 4 november 2022.

De eerste film kreeg veel lof van critici. Johnson, uitvoerend producent voor Shazam, zal zijn sterrenkracht toevoegen aan een snelgroeiende superheldenfranchise. Johnson heeft bewezen dat zijn sterrenkracht zich verta alt in kassucces. Dit is duidelijk te zien aan zijn betrokkenheid bij de Fast and Furious-franchise en de reboot van Jumanji.

DC Comics heeft het virtuele evenement DC FanDome gecreëerd vanwege de annuleringen van verschillende comic-con-evenementen. Ze kondigden aan dat dit evenement gewijd is aan de grootste ontwikkelingen op het gebied van film, tv en gaming voor DC Comics. Om FanDome te kunnen kijken, moet je een account aanmaken op de website van DC Comic, maar daar zijn geen kosten aan verbonden.

Er zullen 24 uur lang herhaalde streams zijn als je de vorige panelen hebt gemist. Het DC FanDome-evenement van vandaag zal het eerste zijn met een volgend evenement op 12 september. Het eerste panel, dat nu wordt gestreamd, is Wonder Woman 1984, maar je kunt het panel voor Johnson's Shazam later op de dag bekijken.

Aanbevolen: