Deze acteurs hebben een verrassende achtergrond in dans

Inhoudsopgave:

Deze acteurs hebben een verrassende achtergrond in dans
Deze acteurs hebben een verrassende achtergrond in dans
Anonim

Podiumkunsten hebben een lange geschiedenis van in elkaar overvloeien. Vaak zullen artistieke mannen en vrouwen bedreven zijn in of zich aangetrokken voelen tot andere vormen van de talloze artistieke expressievormen. Gerard Way, bekend van My Chemical Romance, is bijvoorbeeld een ervaren fictieschrijver (Umbrella Academy, iemand?) Terwijl Margot Robbie een behoorlijke tattoo-artiest is. Bovendien is Jamie Foxx niet alleen een Oscar-winnende acteur, hij is ook een getalenteerde zanger.

Hoewel er veel acteurs zijn met een talent voor zingen, zal het de meesten verbazen dat een select aantal beroemde toneelschrijvers een geschiedenis hebben in de danswereld. Naast de voor de hand liggende zanger-dansers zoals Usher en wijlen, grote Michael Jackson (die trouwens dit verborgen talent had bovenop zijn vele andere talenten), is dit een lijst van beroemde acteurs die toevallig ook een liefde hebben om als het ware 'een kleed te knippen'.

9 Sam Rockwell

Ja, je leest het goed. De maanster is tentoongesteld in films, evenals in andere media, terwijl hij zijn spullen laat zien; het kan echter als een verrassing komen dat de man een achtergrond heeft in breakdance In een interview met Nytimes.com haalde Rockwell herinneringen op aan zijn pauze voorbij dansen: "Mijn school was interraciaal en ik ontmoette een coole groep vrienden die me aan een paar andere vrienden voorstelden. Ik deed echt slechte breakdance, toen "Thriller" en "Purple Rain" uitkwamen. Ik was in Run -DMC, Grandmaster Flash, Doug E. Fresh, Eric B. & Rakim. Waarschijnlijk was mijn grootste inspiratiebron James Brown en het kijken naar Tom Cruise in Risky Business. Ik herinner me dat ik dat oefende en James Brown de splits zag doen. Ik deed onlangs SoulCycle "Ik ben niet trots om te zeggen, en Usher zat naast me. Ik dacht dat ik ritme had totdat ik naast Usher op de fiets zat. Dit is wat er gebeurt als je naar de spinningles in Hollywood gaat."”

8 Zoë Saldaña

Studeren aan de ECOS Espacio de Danza Academy, Zoe Saldaña ontdekte op jonge leeftijd haar liefde voor dans. Terwijl ze vele vormen van dans studeerde aan de eerder genoemde academie, was ballet haar favoriet, maar stopte alleen omdat ze niet de "juiste voeten" had (dus, toen gewoon linkervoeten? I kid, Zoe.) volgens Looper.com, zei de Guardians of the Galaxy-ster dit over haar vertrek uit de danswereld: "Ik moest stoppen met ballet omdat het voelde alsof een deel van mij van binnen stierf", Saldaña vervolgde: "Er is veel moed voor nodig om dingen onder ogen te zien die je niet kunt doen, omdat we onszelf zoveel ontkenning voeden."

7 Penélope Cruz

Penélope Cruz staat al lang bekend om haar prikkelende rollen in films als Blow en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. De Spaanse actrice studeerde echter gedurende 9 jaar ballet aan het Spaanse Nationale Conservatorium. Evenzo is Cruz ook opgeleid in klassiek en jazzdans

6 Neve Campbell

Neve Campbell walste voor het eerst in de mainstream van de populaire tv-serie Party of Five en breidde haar bereik uit, stapte over naar het grote scherm en staarde in de Scream-franchise (vóór dat alles was ze te zien in de "oh, so 90s" Canadese tv-serie Catwalk.) De Canadese actrice voelde de roep om te dansen lang voordat ze er ooit van gedroomd had om te acteren, maar ballet studerenaan de National Ballet School of Canada tot mijn 18e. "Het was mijn leven, mijn liefde en mijn kennismaking met de kunsten," vervolgde Campbell, "Maar ik had veel blessures gehad en ik wist dat als Ik bleef proberen om carrière te maken in een bedrijf, daar zou ik altijd mee worstelen", zei de actrice volgens Sfgate.com.

5 Charlize Theron

Lang voordat ze speelde in Mad Max Fury Road, Monster en talloze andere kaskrakers, Charlize Theron studeerde ballet aan de Joffrey Ballet School in New York. De ster van The Devil's Advocate toonde zelfs haar moves naast Jimmy Fallon in een aflevering van The Tonight Show in een goedaardige dansstrijd in 2017.

4 Amy Adams

Amy Adams had een droom. Die droom was om een ballerina te worden, die bijna werkelijkheid werd. Adams is opgeleid als een leerling bij David Taylor Dance Company. Gelukkig voor haar fans besloot Adams dat ze niet begaafd genoeg was om door te gaan met haar streven om ballerina te worden. Nou, er zijn altijd de films, toch?

3 Colin Farrell

“Echt? Colin Farrell, zegt u?” Ja, inderdaad, de Batman-ster heeft een achtergrond in dans. Farrell was een country line-danseres voordat hij het groots sloeg, met een cowboyhoed van tien liter en een vest zonder overhemd in Ierland. Nu ik erover nadenk, Mr. Farrell is in films te zien geweest, waarin hij zijn dansvaardigheden in het verleden liet zien, dus het zou echt niet als een al te grote verrassing moeten komen. Misschien zijn zijn bewegingen te zien in de aankomende Penguin HBO Max-serie? Hier is de hoop.

2 Christian Bale

Christian Bale Batman
Christian Bale Batman

Christian Bale staat bekend om zijn veelzijdigheid als acteur, evenals zijn extreme manier van acteren voor meer dan een paar van zijn beroemde films. De ster van de Nolan Batman-trilogie begon echter als jongeling in zijn geboorteland Engeland met een balletopleiding. Lang voordat de grimmige Dark Knight-stem op de grote schermen verscheen, demonstreerde Bale zijn gratie en behendigheid langs de balletbarre.

1 Vin Diesel

Vin Diesel: ster van de langlopende Fast & Furious-franchise, Hollywood-actieheld, stem van Groot (waarin hij $ 54 miljoen krijgt om zijn beroemde zin te zeggen), en ja, danseres. Break dancing om precies te zijn. Ja, de inwoner van New York 'brak' vroeger in zijn jonge jaren. Het is niet bekend of de ster er de voorkeur aan gaf om in het pikkedonker te breken, of in een snel en furieus tempo… maar Diesel lijkt het dansen te hebben opgegeven.

Aanbevolen: