Fans worden volledig geëxtrapoleerd door Adele's opvoedingstactiek

Inhoudsopgave:

Fans worden volledig geëxtrapoleerd door Adele's opvoedingstactiek
Fans worden volledig geëxtrapoleerd door Adele's opvoedingstactiek
Anonim

Tegenwoordig lijken meer mensen ervan te dromen om beroemd te worden dan ooit tevoren. Er zijn tenslotte heel veel mensen die bereid zijn om uren in de rij te staan om zelfs maar een auditie te doen om in een 'reality'-show te verschijnen, ook al leiden die shows zelden tot blijvende carrières.

Hoewel er veel redenen zijn waarom zoveel mensen wanhopig op zoek zijn naar roem, is een van de meest opvallende dat er een perceptie is dat sterren op de een of andere manier beter zijn dan de rest van ons. Hoewel dat idee op het eerste gezicht misschien dwaas lijkt, maakt het een bepaalde hoeveelheid ruimte die mensen zo voelen. Beroemdheden krijgen tenslotte elke keer een speciale behandeling en mensen zijn zo wanhopig om ze te zien dat sterren de neiging hebben om overal omringd te zijn door camera's.

In werkelijkheid weten we allemaal dat sterren mensen zijn, net als de rest van ons. Sommige sterren zoals Kesha hebben zelfs een aantal grove bekentenissen gedaan waar de overgrote meerderheid van de mensen zich nooit toe zou verlagen. In 2016 had Adele het bijvoorbeeld over ouderschap toen ze een opvoedingstechniek onthulde die ze ooit gebruikte en die de meeste mensen zou laten kokhalzen.

Andere bruto opnames van beroemdheden

Als mensen kan het heel gemakkelijk en eerlijk gezegd leuk zijn om achterover te leunen en andere mensen te beoordelen. In werkelijkheid zouden de meeste mensen echter liegen als ze zouden proberen te doen alsof ze op hun eigen manier niet vies zijn. Als bewijs van het feit dat iedereen op de een of andere manier grof is, is het vermeldenswaard dat er veel sterren zijn die walgelijke dingen hebben gedaan.

In termen van enkele van de grovere verhalen over grote sterren, is gemeld dat twee beroemdheden vreemde relaties hebben met hun oren. Per slot van rekening heeft Kanye West naar verluidt toegegeven zijn eigen oorsmeer te eten en Zayn Malik doet zogenaamd zo slecht zijn oren schoon te maken dat ze zichtbaar vies zijn. Andere sterren met rare lichaamsgewoonten zijn Britney Spears, Aziz Ansari, Mischa Marton en Chris Pine, die allemaal op camera zijn betrapt terwijl ze in hun neus peuteren. Erger nog, Ansel Elgort zou naar verluidt openlijk in zijn neus peuteren op de set, ongeacht wie hem duidelijk kan zien.

Enkele andere ontluisterende onthullingen van beroemdheden zijn het feit dat Jessica Simpson haar tanden niet poetst en dat Brad Pitt ervoor kiest zichzelf af te vegen met babydoekjes in plaats van te douchen. Cameron Diaz gebruikt geen deodorant, Orlando Bloom gaat dagenlang niet douchen of zich omkleden, Snooki gebruikt kattenbakvulling als exfoliant en Megan Fox spoelt niet door als dat zou moeten.

Onlangs is ook bekend geworden dat verschillende sterren, waaronder Mila Kunis en Ashton Kutcher, zich niet met zeep wassen en dat ze hetzelfde doen met hun kinderen. Naast al die verhalen zijn er ook meldingen van verschillende sterren die slecht ruiken of een vieze adem hebben, waaronder Colin Farrell, Robert Pattinson, Jennifer Aniston en Britney Spears. Kortom, sterren kunnen net zo grof zijn als de rest van ons, of in sommige gevallen veel, veel erger.

Adele deelt te veel

Een van de meest getalenteerde vocalisten van haar generatie, laat staan aller tijden, wanneer Adele naar een microfoon loopt, gebeurt er magie. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat een van de belangrijkste redenen dat Adele een gewoon ongelooflijke zangstem heeft die een breed bereik heeft. Er zijn echter veel zangers die nooit tot roem en fortuin zijn gestegen, hoewel ze ook verbluffende vocale vaardigheden hebben.

Als mensen proberen te begrijpen waarom iemand als Adele zoveel meer succes heeft dan andere artiesten met vergelijkbare vocale vaardigheden, zijn er veel dingen om over na te denken. Elke beroemdheid die niet bereid is toe te geven dat ze veel geluk hebben gehad, is bijvoorbeeld waarschijnlijk een egoïstische egomaniak. Als het specifiek op Adele aankomt, doordrenkt ze haar zang en teksten met zoveel rauwe emotie dat het bijna onmogelijk is om niet beïnvloed te worden door haar muziek.

Hetzelfde aspect van Adele's persoonlijkheid waardoor ze zo rauw kan zijn als ze zingt, is waarschijnlijk de reden waarom ze zo open is tijdens interviews en wanneer ze in het openbaar praat. Bijvoorbeeld. er zijn niet veel sterren die plotseling de informatie zouden aanbieden dat ze niet van hun vader houden in het midden van een toespraak voor het accepteren van een prijs. Bovendien zouden de meeste beroemdheden niet willen dat je weet of ze iets heel ergs met hun kind hebben gedaan. Ondanks dat, tijdens een van de optredens van de zangeres in 2016, voedde Adele haar kind op en zei iets walgelijks.

"Het beste is dat ik de bogeys van mijn eigen kind pluk, ze in mijn hand rol en dan met die tikken. Toen hij een baby was en voor het eerst verkouden was, zoog ik het snot uit zijn neus omdat hij zo was overbelast." Hoewel vrijwel alle ouders de frustraties van het hebben van een extreem overbelast kind kunnen herkennen, is het nog steeds walgelijk om snot uit de neus van uw kind te zuigen. Aan de positieve kant maakt dit verhaal duidelijk hoeveel Adele van haar zoon houdt.

Aanbevolen: