America's Got Talent: Twitter reageert op de 10-jarige Peter Rosalita die wordt geëlimineerd

Inhoudsopgave:

America's Got Talent: Twitter reageert op de 10-jarige Peter Rosalita die wordt geëlimineerd
America's Got Talent: Twitter reageert op de 10-jarige Peter Rosalita die wordt geëlimineerd
Anonim

Peter Rosalita miste nipt een plaats in de laatste 5 en zal helaas niet doorgaan naar de finaleshow.

Na een ongelooflijke uitvoering van Mariah Carey's Without You, prezen de juryleden Peter voor zijn ongelooflijke prestatie, verbazingwekkende toonhoogte en zijn vermogen om een probleem op te lossen waarmee hij in de eerste paar momenten van zijn optreden werd geconfronteerd.

Veel fans hoopten dat Peter door zou gaan naar de finale, maar hoe verdiend hij ook was, de stemmen waren helaas niet aan zijn kant.

Fans hebben Peter's betoverende optredens al lang omarmd en waren er kapot van om hem te zien vertrekken. Twitter bruist van de reacties en fans delen hun mening over deze schokkende aflevering.

Peter Rosalita's epische laatste optreden

Er zijn veel getalenteerde jongeren, maar veel fans zijn het erover eens dat Peter Rosalita net zo bekwaam is als ze komen. Hij heeft een persoonlijkheid die alleen concurreert met zijn ongelooflijke vermogen om de hoge noten aan te pakken en te zingen zoals geen ander kind ooit heeft gezongen.

Hij is misschien nog maar 10 jaar oud, maar alleen al in het afgelopen jaar heeft hij meer bereikt dan sommige volwassen volwassenen ooit in hun hele leven zullen bereiken. Naast het behalen van enorm succes door zijn tijd bij America's Got Talent en het aanscherpen van zijn vaardigheden als muzikant, is deze jongeling er ook in geslaagd de harten van fans over de hele wereld te veroveren.

Zijn laatste optreden had een storing en toen hij de fout snel herstelde en verder ging, was het voor velen duidelijk dat er echt een ster was geboren. Hoe episch en bewonderenswaardig zijn laatste optreden ook was, het was niet genoeg om Peter Rosalita naar de finish te duwen en hij nam afscheid van de show.

Twitter's passie voor Peter

Peter kon als winnaar van de show niet vertrekken, maar fans weten zeker dat ze hem weer zullen zien. Zijn rauwe talent is te veel om te negeren en Twitter rommelt met opmerkingen over deze zeer getalenteerde jonge jongen.

Fans zeggen; "Veel liefs voor jou, ik duim voor je!" "dit is slechts de eerste stap naar je grenzeloze carrière", en "er is niemand die meer succes verdient dan dit ongelooflijke kind."

Anderen hebben geschreven: "Blijf maar doorgaan", en "Ik zal de finale niet kijken als jij er niet bij bent."

Sofia Vergara nam even de tijd om te schrijven; "Staande ovatie voor Peter Rosalita van alle vier de juryleden alsof het niets is!! Een kleine jongen met een goddelijke stem wat een opener!!" en anderen wogen in met "hij verdient het echt om te winnen."

Aanbevolen: