Project Runway': verdiende Sabrina Spanta het om geëlimineerd te worden?

Inhoudsopgave:

Project Runway': verdiende Sabrina Spanta het om geëlimineerd te worden?
Project Runway': verdiende Sabrina Spanta het om geëlimineerd te worden?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Project Runway' van 11 november 2021 worden hieronder besproken. Project Runway blijkt moeilijker te zijn dan de ontwerpers hadden verwacht! Hoewel het jurypanel beweert dat dit seizoen het beste werk heeft dat ze hebben gezien, zijn fans niet per se op dezelfde pagina. Het lijkt erop dat de hitte wordt gebracht, maar veel van de deelnemers van dit seizoen vallen onder de druk.

Dit was de cast voor Sabrina Spanta, die het moeilijk had tijdens de mode-uitdaging van de Olympische Winterspelen vanavond. Na te zijn gekoppeld aan collega-ontwerper, Prajjé O Jean-Baptise, viel het duo in de onderste twee, wat leidde tot de eliminatie van Sabrina. Hoewel haar ontwerp niet geweldig was, waren de kijkers geschokt door de beslissing van de jury om haar te laten gaan, waarbij ze beweerden dat Katie Kortman de boot had moeten krijgen.

Met het ene dramatische moment na het andere lijkt het alsof de competitie niet voor bangeriken is. Hoewel haar ontwerp mislukte, vertelde Sabrina haar voortdurende strijd met artritis, wat uiteindelijk leidde tot een minder dan geweldig ensemble dat haar naar huis stuurde, maar had Sabrina een tweede kans moeten krijgen?

Sabrina onthulde dat ze lijdt aan artritis

Tijdens de aflevering van vanavond onthulde de Afghaanse ontwerper Sabrina Spanta dat ze het grootste deel van haar leven voor een behoorlijk fysieke hindernis heeft gestaan. Terwijl ze zich openstelde voor kijkers in haar biechtstoel, deelde Sabrina haar worsteling met artritis, die ze al op jonge leeftijd ontwikkelde.

Spanta onthulde verder dat ze zelfs een heupprothese had toen ze jonger was, wat haar tijd op Project Runway zeker behoorlijk moeilijk heeft gemaakt. Aangezien de ontwerpers lange dagen werken en het grootste deel van de tijd opstaan, heeft dit zeker invloed gehad op Sabrina's vermogen om een verzorgde look te creëren, en vanavond eiste het echt een tol van haar.

Nou, fans zijn zelfs zo ver gegaan om de show te noemen vanwege zijn capabele benadering, en beweren dat Sabrina's handicap haar zeker benadeeld heeft. Aangezien Sabrina Spanta uiteindelijk naar huis ging, vroegen kijkers zich al snel af of de productie besloot haar te laten gaan, simpelweg omdat ze een risico had kunnen zijn. Hoewel dit puur speculatief is, zou het zeker zo kunnen zijn, aangezien haar ontwerp niet het slechtste van de nacht was.

Sabrina en Prajjé vielen in de onderste twee

De ontwerpers van Project Runway kregen de uitdaging om twee verbluffende looks te creëren voor voormalige Olympische kunstschaatsers, Johnny Weir en Tara Lipinski, die ook als gastjuryleden optraden op de aflevering van vanavond. Niet alleen zou het winnende team volgende week immuniteit krijgen, maar hun ontwerpen zouden ook door Johnny en Tara worden gedragen tijdens de Olympische Spelen van 2022 in Peking. Gelukkig voor medekandidaten, Anna Zhou en Bones Jones, gingen ze met de overwinning naar huis!

Hetzelfde kan niet gezegd worden van Sabrina en Prajjé, wiens ontwerpen plat vielen, waardoor ze in de onderste twee bleven naast Octavio Aguilar en Katie Kortman. Aangezien Sabrina en Prajjé lang niet zo veel met elkaar in contact kwamen als de andere ontwerpers, weerspiegelde hun uiterlijk dat zeker, waardoor Sabrina weg was.

Fans vinden dat Katie eruit had moeten zijn

Hoewel Sabrina's blik zeker plat viel, was het niet de slechtste van de nacht! Collega-ontwerper Katie Kortman bevindt zich elke week op de bodem en heeft keer op keer hetzelfde "clownachtige" ensemble afgeleverd. Fans waren er snel bij om te zeggen dat Katie naar huis had moeten gaan in plaats van Sabrina.

Hoewel Sabrina eerder onderaan stond, heeft Katie looks geleverd die elke week hetzelfde zijn, wat bewijst dat ze creatieve diversiteit mist als het gaat om haar ontwerpen.

Om het nog erger te maken, heeft Katie ook anderen de schuld gegeven voor haar eentonige stukken, waarbij ze beweerde dat het vorige week de schuld van Christian Siriano was, en collega-partner Octavio deze week. Hoewel ze nog een week blijft, weten Project Runway-fans zeker dat zij de volgende zal zijn.

Aanbevolen: