Channing Tatum reageert op de verleidelijke dansvideo van Jonah Hill

Inhoudsopgave:

Channing Tatum reageert op de verleidelijke dansvideo van Jonah Hill
Channing Tatum reageert op de verleidelijke dansvideo van Jonah Hill
Anonim

Ze zijn niet meer in 'Jump Street', maar Channing Tatum en Jonah Hill hebben hun vriendschap sterk gehouden. Aw!

Terwijl Channing over nieuwe vriendin Zoe Kravitz gutst (hij volgt haar fanpagina's!) en Jonah Hill voor onze ogen transformeert, maken de twee voormalige costars nog steeds tijd om elkaar online te steunen. De bromance is echt echt.

Zoals alle goede vrienden delen Channing en Jonah een wederzijds respect voor Beyoncé. Van haar houden is toevallig iets wat ze gemeen hebben. Waar gaan we hiermee naar toe, vraagt u zich misschien af? Lees verder om zelf te zien wat er gebeurde toen Jonah een clip met Bey-thema van zichzelf op IG plaatste.

Hij voelt zich zelf

Hier is Jonah die danst op Beyoncé's nummer 'Hold Up' van haar album 'Lemonade'. Zijn heupen stoten meer dan die van James Corden in de flashmob van 'Assepoester'. Werd hij geïnspireerd door James' optreden? Probeerde hij Beyonce een gelukkige verjaardag te wensen zonder echt een gelukkige verjaardag te zeggen tegen Beyonce? Zijn bijschrift vermeldt niet dat koningin B vandaag 40 wordt, maar het tagt haar wel.

"@Beyonce onze vriendschap is in de loop der jaren zo geëvolueerd", luidt het bijschrift van Jonah. "Het leven staat soms in de weg; familie, kinderen, carrière, enz. Hoewel we elkaar niet meer zo vaak zien als vroeger, is het mooi dat we nog steeds artistiek kunnen samenwerken aan zulke belangrijke werken zoals dit. We zeggen het niet genoeg tegen elkaar, maar je betekent veel voor mij."

Channing reageerde

Bekende Beyoncé-imitator Channing Tatum aarzelde niet om zijn mening over de video te delen. Hij is behoorlijk zorgeloos met zijn IG-opmerkingen helemaal! Weet je nog die keer dat hij per ongeluk zijn liefde voor deze topknot-tutorial onthulde? Kerel kent geen schaamte, en daar houden we van.

Hij hield zich niet in toen hij commentaar gaf op Jonah's gedurfde danspasjes en schreef: "Voorzichtig J, ik zet je in MM3."

Sinds 'MM3' verwijst naar het volgende deel van 'Magic Mike', gingen de fans meteen los. Ze vonden de reactie van Channing meer dan 2500 keer leuk en voegden hun eigen berichten en huilende emoji's toe aan de thread.

"De beste reactie op de beste video op insta op dit moment", luidt er een.

Nu MOET het gebeuren

Channing's brutale suggestie is absoluut van de grond gekomen in Jonah's IG-opmerkingensectie. Duizenden fans smeken om een vervolg op 'Magic Mike' met in de hoofdrol Jonah en Channing, en schrijven opmerkingen als "ze hebben een 3 nodig" en "PLEASE I WOULD IT."

Misschien had Channing gelijk toen hij tegen Jonah zei dat hij voorzichtig moest zijn! Fans geven dit idee niet op…

Aanbevolen: