Waarom Channing Tatum veel rundvlees had op de set van deze film van $ 167 miljoen

Inhoudsopgave:

Waarom Channing Tatum veel rundvlees had op de set van deze film van $ 167 miljoen
Waarom Channing Tatum veel rundvlees had op de set van deze film van $ 167 miljoen
Anonim

Channing Tatum's opkomst in Hollywood is echt niet zo gewoon. Hij begon hier en daar wat geld te verdienen, verscheen in Ricky Martin-muziekvideo's en verdiende $ 400. Hij werkte ook kort als stripper, een bron van motivatie voor een toekomstige film waaraan hij zou werken…

Zijn grote carrièreonderbreking kwam in 2006 toen hij samen met Amanda Bynes in 'She's The Man' verscheen. Het zou de deur openen naar een aantal grote projecten in zijn carrière.

Misschien kwam het grootste risico in 2012 toen hij de hoofdrol op zich nam in 'Magic Mike'. Het was het soort project dat hij nog nooit eerder had geprobeerd. Het had alle kanten op kunnen gaan, Tatum heeft in het verleden wat blindgangerservaringen gehad, zoals zijn tijd in 'G. I. Joe', een project waar hij niet aan wilde werken.

Ondanks de twijfels was de film een enorm succes, met een opbrengst van $ 167 miljoen, op een budget van $ 7 miljoen. Er zou ook een vervolg worden gemaakt, ' Magic Mike XXL ', nogmaals, het haalde de grens van $ 100 miljoen aan de kassa.

Met het succes van de film kwam er controverse achter de schermen. Tatum versterkte met een bepaalde ster van de film. We zullen kijken naar wat er gebeurde, samen met Tatums algemene indruk van zijn tijd in de film.

Tatum had zijn twijfels

Ga op je gemak met het ongemakkelijke. Dat was het doel voor Tatum tijdens zijn tijd in 'Magic Mike'. In het begin was het echter niet zo eenvoudig. Channing herinnert zich dat hij op het podium stond en volledig twijfelde aan zijn capaciteiten om de rol te vervullen.

"Ik herinner me dat ik voordat ik het podium op ging bij mezelf dacht: dit is een vreselijk idee, waarom wilde ik deze film maken?"

GERELATEERD - Had Channing Tatum een hekel aan zijn tijd in GI Joe?

Ondanks de twijfel aan zichzelf, heeft Tatum het laten werken en zoals hij toegaf naast Collider, vond hij het fantastisch om aan het project te werken.

"Dit is een gek deel van mijn leven. Nu kan ik altijd rondkijken, door de jaren heen, en zeggen: "Hé, weet je nog die keer dat we allemaal samen naakt waren?" Dat hebben we, en ik wil ze allemaal bedanken voor hun deelname aan de film. Ik hou van jullie, allemaal. En ik wil Greg [Jacobs] snel bedanken, want zonder hem zou deze film niet gemaakt zijn."

"Er is eigenlijk niemand anders met wie we de film hadden kunnen maken. Steven [Soderbergh] was met pensioen gegaan en de fakkel ging nergens heen totdat Greg hem oppakte. Dus bedankt, man, en je hebt deze film vermoord."

Het was niet allemaal vrolijk en lacht. Tatum had het moeilijk met een bepaalde collega achter de schermen en het bleek dat hij niet de enige was. De gehate ster zou eigenlijk zijn fouten toegeven terwijl hij op de set van de film was.

Alex Pettyfer heeft de problemen bevestigd

De omgang met de rest van de cast is een groot deel van een film. Maar zoals we in het verleden hebben gezien, werkt het niet altijd zo. Tatum en co-ster Alex Pettyfer worstelden de hele film. Alex onthulde in een interview met Bret Ellis dat zijn onzekerheden veel te maken hadden met zijn worstelingen.

"Ik was bang om te spreken. Ik deed echt mijn werk en ik zat in de hoek en luisterde naar muziek omdat mijn vertegenwoordigers mij hadden verteld dat alles wat ik deed verkeerd was. Ik was erg onzeker als mens. Dat gaf me ook een slechte reputatie omdat iedereen dacht: 'Alex spreekt niet omdat hij denkt dat hij beter is dan alle anderen.' Dat is niet waar. Ik was over het algemeen gewoon nerveus en bang om mezelf te zijn. Ik had een karakter."

Het zou alleen maar erger worden tussen de twee, dit keer vanwege een off-the-set probleem. Er wordt gezegd dat Pettyfer moeite had om een appartement af te betalen dat hij huurde van een van Tatums vrienden. Het zou leiden tot een harde e-mail van Tatum, waarvan Alex toegaf dat hij er nooit op reageerde.

"Ik werd opgejaagd door deze tijd van rouwen om geld. Tegen het einde ervan. Ik zei gewoon: 'F ze, wat is geld als het leven zoveel meer is? Ik betaal niet. En ik had gewoon moeten betalen. Ik denk dat hij [Tatum] een excuus zocht om me niet aardig te vinden."

Ondanks de omstandigheden gaf Alex toe dat hij veel van Tatum had geleerd vanuit acteerstandpunt en dat hij de ervaring niet zou veranderen.

Wat Tatum betreft, hij besloot de zaak op een laag pitje te zetten en we gaan ervan uit dat hij geen enkele opmerking zal maken. Hij laat de situatie duidelijk in het verleden.

Aanbevolen: