Zal Kevin Federline meer kinderen krijgen met zijn vrouw Victoria Prince?

Inhoudsopgave:

Zal Kevin Federline meer kinderen krijgen met zijn vrouw Victoria Prince?
Zal Kevin Federline meer kinderen krijgen met zijn vrouw Victoria Prince?
Anonim

Hoewel Kevin Federline's grootste aanspraak op roem is dat hij getrouwd is geweest met Britney Spears, is dat tegenwoordig oud nieuws voor de vader van zes kinderen. In 2008, een jaar na zijn scheiding van Spears, begon Kevin zijn nu-vrouw het hof te maken.

Na meer dan tien jaar samen hebben Kevin en Victoria Prince twee kinderen, waardoor Kevins totaal op zes komt met drie verschillende vrouwen. Fans vragen zich nu af of de liefhebbende vader, die duidelijk wat veranderingen in zijn leven heeft aangebracht sinds zijn eerste huwelijk, meer kinderen zal krijgen met zijn huidige liefde.

Hoe lang werkt Kevin Federline al bij Victoria Price?

Kevin ontmoette zijn vrouw Victoria Prince in 2008 en ze waren nog steeds aan het daten - nog niet getrouwd - toen hun eerste dochter werd geboren in 2011. Daarna trouwden ze in 2013, met hun peuterdochter in het bijzijn.

En een jaar na hun huwelijk, in 2014, verwelkomde het paar hun tweede kind samen, waarmee Kevins aantal op zes kinderen kwam. Voor Victoria Prince was dit echter pas haar tweede kind, hoewel alle bronnen suggereren dat Victoria een liefhebbende stiefmoeder is voor de andere vier kinderen van K-Fed.

Wat vinden de exen van Kevin Federline van hem als vader?

Het is duidelijk dat Victoria Prince Kevin een geweldige vader vindt; ze zit al zo lang vast! Maar hoe zit het met de ex van Federline, die hij vroeger minachtte voor Britney Spears?

Bronnen bevestigen dat Shar Jackson alleen maar positieve dingen over Federline heeft gezegd, ondanks hoe hun relatie eindigde (toen ze zwanger was van hun tweede kind).

Shar heeft zelfs gezegd dat Kevin "een geweldige vader" is en dat zijn dochter haar vader zelfs op zestienjarige leeftijd als "de liefde van haar leven" zag. Shar legde ook uit dat Kevin "elke minuut van haar leven aanwezig was …" tenminste totdat hij verder ging met Britney. En toch, als het om zijn dochter ging, deed Kevin alles voor haar.

Wat Britney betreft, hoewel Kevin al lang kinderbijslag ontvangt van zijn ex, die natuurlijk naar hun zonen Sean en Jayden gaat, lijkt ze ook goede dingen over hem te zeggen.

Hoewel Britney in het verleden zei dat ze niet helemaal blij was met de manier waarop Kevin hun jongens opvoedde, lijkt ze te zijn overgekomen nu ze geen peuters zijn die scheldwoorden uitspugen.

Britney steunde Kevin zelfs bij het indienen van een straatverbod tegen haar vader na een woordenwisseling met Jamie Spears. De meeste fans (en Kevins exen) lijken te denken dat hij een geweldige vader is en dat hij zijn leven echt heeft verbeterd voor zijn kinderen.

Wat zegt Kevin Federline over het vaderschap?

Vandaag de dag variëren de zes kinderen van Kevin in leeftijd van negentien (oudste dochter Kori Madison Federline) tot zeven (Peyton), wat behoorlijk veel is. Dus hoe vindt K-Fed het tegenwoordig vader te zijn van vier tieners en twee kinderen in de basisschoolleeftijd?

Blijkbaar vindt hij het geweldig, vooral als de vrienden van zijn kinderen rondhangen en muziek bespreken. Federline is immers een DJ, dus hij wil altijd op de hoogte blijven van de muziekscene. En dat betekent dat hij qua muzikale smaak veel gemeen heeft met zijn tieners en hun vrienden.

Maar hij heeft ook de disciplinehamer naar beneden gehaald als zijn kinderen de regels niet volgen, heeft Kevin opgemerkt in eerdere interviews. Zoals die keer dat zijn zoon Jayden "familiegeheimen" op Instagram had gemorst.

Kevin legde later uit dat het een tiener was die nog maar een tiener was, en dat hij van die fout zou leren. Beroemdheid of niet, dat klinkt als goed gedaan opvoeden.

Wil Kevin Federline meer kinderen met Victoria Prince?

Hoe geweldig iedereen, inclusief zijn huidige vrouw, zegt dat K-Fed met hun kinderen is, wil de DJ meer kinderen? Blijkbaar heeft hij nu geen haast om zijn kroost uit te breiden, of misschien ooit.

In een interview een paar jaar geleden merkte Kevin op: "Ik hou van mijn kinderen. Mijn kinderen zijn geweldig." Maar hij volgde dat snel op met: "Ik denk dat ik nu genoeg heb."

Op dat moment leek Federline er in ieder geval niet op gebrand iets aan zijn stel kinderen toe te voegen.

Kevin merkte tenslotte op: "Ik heb mijn handen vol", met zijn twee kinderen met Victoria Prince fulltime thuis, Sean en Jayden meestal, en zijn twee kinderen Kori en Kaleb met Shar Jackson deel van de tijd ook.

Er is ook de Britney-voogdij en voogdijzaken om mee om te gaan; terwijl Kevin al lange tijd de volledige voogdij heeft, is er bezoek om te regelen en gerechtelijke problemen te regelen. Het kan niet gemakkelijk zijn voor Kevin om zes kinderen in verschillende huishoudens te beheren, plus zijn eigen huwelijk en carrière.

Maar fans zijn blij om te zien dat Kevin een lange weg heeft afgelegd sinds zijn schijnbaar onverantwoordelijke dagen als jonge vader. Ze zouden graag zien dat hij meer kinderen heeft, maar zes is ook een behoorlijk goed aantal om even bij stil te staan.

Aanbevolen: