Adele antwoordt of ze meer kinderen zal krijgen

Inhoudsopgave:

Adele antwoordt of ze meer kinderen zal krijgen
Adele antwoordt of ze meer kinderen zal krijgen
Anonim

Adele staat in de bloei van haar carrière, maar de zangeres overweegt een stap uit de schijnwerpers te zetten om haar familie verder uit te breiden.

Tijdens een optreden op BBC Radio 4-show Desert Island Discs, bevestigde de zangeres van "Someone Like You" dat ze "zeker nog een paar kinderen zou willen". "Het zou geweldig zijn. Zo niet, dan heb ik Angelo", legde Adele uit.

De muzikant deelt haar 9-jarige zoon Angelo met haar ex-man Simon Konecki. Het paar begon te daten in 2011 voordat ze hun zoon 2 jaar later verwelkomden. Hoewel Adele en Simon in 2018 trouwden, werd hun scheiding in 2021 afgerond.

Adele heeft niet veel details gegeven over de ontbinding van haar huwelijk, maar ze heeft gesuggereerd dat noch zij, noch Simon gelukkig waren in de relatie.“Ik ging gewoon door de bewegingen en ik was niet gelukkig. Geen van ons heeft iets verkeerd gedaan. Geen van ons heeft elkaar pijn gedaan of iets dergelijks,” zei ze.

Adele kan ook weer door het gangpad lopen

Sinds haar scheiding heeft Adele een relatie met sportmakelaar Rich Paul. Volgens bronnen is het stel zeer serieus. Ze overwegen zelfs om in het huwelijksbootje te stappen.

De insider voegde toe: "Het is leuk om over na te denken, maar ze zijn momenteel blij met waar de dingen op dit moment zijn."

Hoewel ze het huwelijk niet overhaasten, gaan er geruchten dat het paar al is gaan samenwonen. In mei werd gemeld dat Adele een herenhuis van $ 58 miljoen had gekocht van Sylvester Stallone.

Het stel was vóór de aankoop samen door huizen te zien en Adele bevestigde dat ze het landhuis had gekocht met een foto van zichzelf en Rich met de sleutels in een Instagram-bericht. "De tijd vliegt", schreef de Britse zangeres bij de carrousel met afbeeldingen.

Hoewel ze misschien een huwelijk en baby's in haar hoofd heeft, lijkt de carrière van Adele niet te vertragen. De muzikant werkt momenteel aan de lancering van haar residentie in Las Vegas, nadat ze deze eerder dit jaar had uitgesteld vanwege zorgen over COVID en creatieve meningsverschillen. De show is verplaatst van het Colosseum in Caesar's Palace naar Planet Hollywood's Zappos Theatre, en Adele heeft naar verluidt meer controle over de productie. Er zijn geen data voor de show bekend gemaakt.

Aanbevolen: