Dit is het leven van Jessie J na 'Price Tag

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Jessie J na 'Price Tag
Dit is het leven van Jessie J na 'Price Tag
Anonim

In de jaren 2010 domineerde Jessie J de radio, hitlijsten en ether. Afkomstig uit Londen, Engeland, tekende de afgestudeerde van de BRIT School bij Republic Records en schreef verschillende hits voor andere artiesten, waaronder Miley Cyrus' "Party in the USA" en meer. Haar debuutalbum, Who You Are, was een enorm wereldwijd succes dankzij klassieke popsingles als 'Price Tag' en 'Domino'.

Als je je echter afvraagt waarom je de afgelopen jaren niet veel over de zangeres hebt gehoord, ben je niet de enige. Ze slaagde er wel in om nog een knalleralbum te scoren, maar slaagde er later niet in de magie die ze had gecreëerd te heroveren vanwege verschillende persoonlijke problemen. Om het samen te vatten, dit is wat er met Jessie J gebeurde na haar doorbraaksingle 'Price Tag'.

8 bracht haar tweede album uit

Kort na het succes van het debuutalbum, tikte Jessie J supersterren als Becky G, Big Sean en de Britse Grime-artiest Dizzee Rascal aan voor haar tweede album, Alive. Uitgebracht onder de vlag van Universal Republic, bereikte Alive een iets slechtere piek dan haar vorige debuutalbum. Velen vroegen zich af: "Zou ze weer een geval van eendagsvlieg zijn?"

7 Haar derde album, 'Sweet Talker', was ook een commercieel succes

De zangeres krabbelde echter snel terug van het teleurstellende optreden van Alive met haar derde album Sweet Talker. Ze sloot zich aan bij Ariana Grande, Nicki Minaj, 2 Chainz en meer voor de functies. Ondanks de gemengde recensie van de critici, markeerde Sweet Talker Jessie J's debuut op de Amerikaanse markt en debuteerde op nummer tien op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst.

6 Jessie J diende als een van de juryleden van 'The Voice UK'

Naast haar carrière als zangeres maakte Jessie haar eerste uitstapje naar talentenjachten op The Voice UK. Ze diende als een van de juryleden naast will.i.am, Sir Tom Jones en Danny O'Donoghue voor het eerste en het tweede seizoen. Later werd ze ook jurylid voor de Australische versie van de talentenjacht, naast Ricky Martin en meer.

5 Waagde zich in stemacteren

In 2016 maakte Jessie J haar debuut in stemacteren door Brooke uit te spreken, de liefdesbelang van het hoofdpersonage, uit Ice Age: Collision Course. Ze nam zelfs haar vertolking van de soundtrack van de film "My Superstar" op, hoewel het uiteindelijk niet de definitieve versie haalde. De vijfde film van de serie was een enorm wereldwijd succes met meer dan $ 400 miljoen bruto aan box office.

4 Helaas deed Jessie J's vierde album het niet zo goed

In 2018 begon Jessie J met het realiseren van de uitrol van haar plan met vier tapes in de aanloop naar haar derde studioalbum, R. O. S. E. De vier EP's zijn R (Realisations), O (Obsessions), S (Sex) en E (Empowerment), die van 22 tot 25 mei dagelijks worden uitgebracht. Helaas deed het album het niet zo goed in de markt.

"Ik genoot niet zoveel van de muziek die ik aan het maken was als zou moeten", zei ze tijdens een interview met Billboard over haar creatieve impasse. "Ik was niet aan het schrijven omdat ik geen muziek wilde maken die me daaraan ontsnapte. Ik wilde muziek maken die me in het gevoel bracht."

3 Jessie J deed open over haar 'zeldzame' ziekte

In december 2020 onthulde de krachtpatser dat ze al geruime tijd worstelt met een zeldzame aandoening die de ziekte van Ménière wordt genoemd. Ze werd vorig jaar op kerstavond in het ziekenhuis opgenomen nadat ze tijdelijk doof was geworden en niet meer goed kon lopen.

"Gisteren heb ik geprobeerd een nummer te zingen dat ik normaal gesproken gemakkelijk kan zingen, en dat lukte niet. Het probleem dat ik heb is niet mijn stem, maar beïnvloedt mijn stem. En nou… ik snikte. uur, " nam ze afgelopen augustus mee naar Instagram.

2 begon een knipperlichtrelatie met Channing Tatum

Over haar persoonlijke leven gesproken, het is geen geheim dat Jessie J in ieder geval sinds 2018 een knipperlichtrelatie heeft met acteur Channing Tatum. De geschiedenis van het paar gaat terug tot oktober 2018, toen de Magic Mike-acteur woonde Jessie's show in Seattle en S alt Lake City bij. Nu lijkt het alsof de twee weer hun eigen weg zijn gegaan.

Hoewel haar relatie met Channing Tatum niet verliep zoals gepland, heeft Jessie J eerder onthuld dat ze hoopt op haar veertigste te trouwen. "Ik hou van muziek, maar ik kan prioriteit geven aan andere dingen als dat nodig is. Ik zou graag neem de tijd om mijn huwelijk te laten werken. Ik werk me kapot en ik heb moeite om te weten wat ik moet doen op vrije dagen, maar ik ben geen workaholic. Moeder en echtgenote zijn is net zo belangrijk als beroemd zijn. Het heeft tijd en toewijding nodig om het te laten werken."

1 Klaar voor een aankomend album

Het is een tijdje geleden sinds de laatste keer dat Jessie haar fans zegende met haar engelachtige stem. Helaas, zoals gezegd, zet de zangeres momenteel haar aankomende album in de wacht terwijl ze vecht tegen de mysterieuze ziekte.

"Wanneer kunnen we het album verwachten? Als ik beter ben, waarvan ik niet weet wanneer dat zal zijn", zei de zanger tijdens een vraag-en-antwoordsessie op Instagram. "Mijn keel is hetzelfde. Het is zo saai, zo saai. Ik weet niet eens meer wat ik moet zeggen. Het zou mijn schildklier moeten zijn, ik laat mijn ruggengraat nakijken."

Beterschap, Jessie J!

Aanbevolen: