Alles wat we weten over Tom Hardy's geheime relatie met zijn vrouw, Charlotte Riley

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Tom Hardy's geheime relatie met zijn vrouw, Charlotte Riley
Alles wat we weten over Tom Hardy's geheime relatie met zijn vrouw, Charlotte Riley
Anonim

De Oscar-winnaar van 2016 voor Beste Mannelijke Bijrol, Tom Hardy, heeft meer dan de helft van zijn leven in de schijnwerpers gestaan. De beroemde slechteriken die hij portretteerde, zoals Bane uit The Dark Knight Rises en Venom, voegden meer vuur toe aan zijn Hollywood-faam. Ondanks zijn openbare beroep houdt Tom Hardy één ding zo privé als hij kan: zijn familie, vooral zijn relatie met zijn vrouw, Charlotte Riley.

Hoewel Tom Hardy en Charlotte Riley een gedecoreerd Hollywood-stel zijn, weten mensen weinig over hun relatie. Is het de laatste tijd niet goed gegaan tussen hen? Is er een relatiemijlpaal die ze met het publiek delen? Hier is alles wat we weten over de geheime relatie van Tom Hardy en Charlotte Riley…

6 Hoe hebben Charlotte Riley en Tom Hardy elkaar ontmoet?

In tegenstelling tot Tom Hardy's snelle relatie met zijn ex-vrouw Sarah Adams, begonnen Charlotte Riley en hij hun relatie niet hals over kop. In een interview dat Charlotte had met The Daily Mail, beschreef ze hun begin door te zeggen: "Het was geen liefde bij de eerste beker. Sterker nog, ik was een beetje zenuwachtig toen hij overstapte naar Charles Bronson".

Tom Hardy kwam onlangs uit een hartverscheurende scheiding toen hij gevoelens begon te krijgen voor Charlotte Riley. Toen ze co-sterren werden in de roman die tv-show The Wuthering Heights werd, begonnen ze uit te gaan voor koffiedates. Hun relatie is nog steeds sterk, aangezien ze de 7-jarige grens hebben overschreden, zelfs toen het langzaam tussen hen begon.

5 Tom Hardy had beschuldigingen van bedrog

Ondanks de trage kennismaking van het paar, gaan er geruchten dat Tom Hardy al een relatie had met Charlotte Riley terwijl zijn toenmalige vriendin zwanger was van hun zoon. Net zoals hij Charlotte Riley voor het eerst ontmoette via zijn werk, ontmoette Tom Hardy de assistent-regisseur van The Virgin Queen Rachael Speed op de set.

Beschuldigingen van vreemdgaan onder fans ontstonden toen Tom en Rachael hun vijfjarige datingrelatie in 2009 beëindigden, en in hetzelfde jaar begon hij met Charlotte Riley te daten. Fans vermoeden dat Tom Hardy Charlotte misschien heeft achtervolgd terwijl de zaken tussen Rachael en hem nog op de klippen liepen.

Tom Hardy ging echter nooit in op de beschuldigingen van bedrog, omdat hij zijn relatie met zijn nu-vrouw, Charlotte Riley, nauw privé hield. Charlotte sprak ook niet over de geruchten vanaf het begin van hun relatie, tot nu toe.

4 Tom Hardy en Charlotte hebben twee zonen en één dochter

Van verloofde tot nu-vrouw, Charlotte Riley heeft een echte moederrol voor Tom Hardy en haar twee biologische kinderen. Vanwege de privacy van hun relatie heeft het paar nooit publiekelijk de namen en geslachten van hun kinderen bevestigd. Louis Thomas Hardy, de zoon van Tom Hardy met Rachael Speed, is echter het enige Hardy-kind dat het meest aan de media is blootgesteld.

Charlotte Riley gaat openlijk de uitdaging aan om de stiefmoeder van Louis Thomas te zijn. Tom Hardy, Rachael Speed en Charlotte zouden op goede voet staan bij het co-ouderschap van hun 13-jarige kind. Louis Thomas Hardy treedt zelfs in de voetsporen van zijn vader door de media te laten raden waar hij zich bevindt, aangezien de socialemedia-accounts van het kind privé of niet bestaan.

3 Wanneer zijn Tom Hardy en Charlotte Riley getrouwd?

Tom Hardy-fans waren verrast toen ze ontdekten dat het privéleven van Tom Hardy en zijn vrouw, Charlotte Riley, nog privéer kon worden toen het paar in juli 2014 in het geheim trouwde. Alleen hun beste vrienden en familie, waaronder Rachael Speed, die een speciale gast was, was uitgenodigd op hun prachtige, rustige bruiloft in Château de Roussan in Frankrijk.

2 Hoe wisten de media over de bruiloft van Tom Hardy en Charlotte?

Mediakanalen kwamen er pas achter dat het paar in het huwelijksbootje stapte toen een familielid ermee instemde om met een verslaggever te praten. Maar als dat niet zou gebeuren, zou het publiek al veel langer van hun huwelijk afweten.

Er waren geen foto's en video's van de eigenlijke bruiloft, behalve twee uitgelekte foto's waarop ze bij de receptie voor de camera glimlachten.

1 Hebben Tom Hardy en Charlotte Riley samengewerkt?

Tom Hardy terug als Alfie Solomons in seizoen 6 van Peaky Blinders is geen verrassing nadat hij aan het einde van seizoen 5 terugkwam uit de dood. Fans weten echter niet dat zijn vrouw, Charlotte Riley, ook in de tv verscheen twee seizoenen lang te zien als May Fitz Carleton, maar het is onwaarschijnlijk dat ze terugkomt vanwege het plot van haar personage.

Hoewel de personages van het paar geen interactie met elkaar hadden in Peaky Blinders, hadden ze geen gebrek aan schermtijd samen als co-sterren in Wuthering Heights. De mini-tv-serie uit 2009 was de reden voor de eerste interactie van het paar op en buiten het scherm die leidde tot hun uiteindelijke romantische relatie en huwelijk.

Tom Hardy en Charlotte Riley waren twee van de vier hoofdrollen in de vierdelige Britse serie uit 2016, The Take, Na het succes van hun tv-show in 2009. Charlotte's personage Maggie Summers was echter verliefd op Jimmy Jackson, die werd gespeeld door Shaun Evans, in tegenstelling tot de echte huwelijksstatus van het paar in 2016.

Aanbevolen: