Wat we weten over de relatie van Peyton Meyer met zijn vrouw, Taela

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de relatie van Peyton Meyer met zijn vrouw, Taela
Wat we weten over de relatie van Peyton Meyer met zijn vrouw, Taela
Anonim

Peyton Meyer is niet erg openbaar over zijn privéleven. Hij deelt niet veel op sociale media en heeft zelfs oude Instagram-berichten verwijderd. Hij heeft echter kleine weetjes gedeeld over zijn relatie met singer/songwriter Taela in de aanloop naar de aankondiging van hun huwelijk in oktober 2021.

Taela, wiens echte naam Taylor Mae Lacour is, deelt tegenwoordig ook niet veel over haar persoonlijke leven, omdat ze ook oude Instagram-berichten heeft verwijderd en haar pagina volledig professioneel heeft gehouden om haar muziek te promoten.

Beroemd om zijn rol in de Netflix-film He's All That, evenals zijn rol als hartenbreker Lucas Friar op Disney Channel's Girl Meets World, brak Meyer veel harten toen hij de wereld liet weten dat hij werd genomen.

Hier is een lijst van wat we wel weten over de relatie tussen Peyton Meyer en zijn vrouw, Taela.

6 Ze gingen in februari 2021 naar de beurs

Taela's relatie met Meyer werd voor het eerst publiekelijk onthuld op het TikTok-account van de zangeres, waar ze de childhoodcrushchallenge deed en een video plaatste waarin ze haar huidige vriend vergeleek met haar jeugdliefde. De verrassende onthulling in haar video was dat haar jeugdliefde en huidige vriend allebei Meyer waren. Hierna begon Meyer zelf af en toe foto's van de twee op Instagram te plaatsen en te delen hoeveel hij ervan genoot om Taela in zijn leven te hebben en hoeveel hij gezegend was door hun relatie.

5 Taela heeft een zoon uit een eerdere relatie

Meyer heeft een foto van hem die Taela's vierjarige zoon River vasthoudt op een veranda in Nashville met een bijschrift dat zegt: "opnieuw leren hoe belangrijk een dutje is." De foto werd in april geplaatst, slechts een paar maanden nadat ze hun relatie openbaar maakten. Nu is Meyer een stiefvader van River, waar hij van lijkt te genieten. Er is niets echt bekend over River's vader of de relatie die hij had met Taela, omdat er geen melding wordt gemaakt van hem op haar sociale media-accounts. Ze was tijdens de pandemie ongeveer een jaar stil op Twitter, dus Taela lijkt een behoorlijk privépersoon te zijn.

4 Ze zijn getrouwd in 2021

Meyer onthulde in een Instagram-bericht in oktober 2021 dat hij was getrouwd met de liefde van zijn leven, Taela. Meyer gaf in de post toe dat hij nooit echt een fan was geweest van het concept van het huwelijk, en verklaarde dat hij "100 miljoen redenen had om nooit te trouwen, maar alles wat ik nodig had was één reden om al die redenen te overwinnen … en dat was jij, "zijn gevoelens richtend op zijn vrouw. Hij ging verder met te zeggen dat hij "zo dankbaar was voor ons kleine gezin, het heeft mijn leven voor altijd veranderd. Je hebt me voor altijd veranderd. Ik hou van je." Taela's zoon, River, was opgenomen in de trouwfoto's die Meyer plaatste en leek een groot deel van hun trouwdag te zijn geweest.

3 Ze verwachten samen een baby

In de post over de trouwdag van hem en Taela, onthulde Meyer dat de twee samen een baby verwachtten, toen hij een foto van een echo op zijn fotodump plaatste. Inderdaad, toen hij sprak over dankbaar zijn voor hun gezin, had hij het ook over de uitbreiding van dat gezin en hun kleine bundeltje vreugde onderweg. Meyer eindigde het bijschrift van zijn Instagram-bericht met "aan alle vaders die er zijn, stuur je jongen alsjeblieft wat tips." Het paar lijkt erg enthousiast te zijn over de nieuwste toevoeging aan hun familie. Taela plaatste ook het nieuws over hun huwelijk en zwangerschap op haar Instagram-account, maar heeft de update sindsdien verwijderd.

2 Ze hadden een lekkage van sekstape

Rond de tijd dat He's All That op Netflix werd uitgebracht, verschenen Meyer en Taela in een uitgelekte video op een sekstape die werd gepost door het Twitter-account "TikTok Leak Room", dat sindsdien door Twitter is opgeschort. Het paar heeft nooit bevestigd dat zij het waren in de video, maar een paar niet-geverifieerde TikTok-accounts die schijnbaar eigendom waren van het paar, plaatsten elk dezelfde video waarin ze zichzelf belachelijk maakten en het feit dat hun privévideo was gelekt. De video die bij het account van Taela leek te horen, was ondertiteld met de woorden 'gevangen in 4K', terwijl de video die bij het account van Meyer leek te horen, reacties bevatte op opmerkingen zoals 'she like it slow'. Het account dat van Taela leek te zijn, reageerde ook op video-opmerkingen waarin stond: "Stel je voor dat iemand je telefoon hackt, je identiteit steelt en je privégegevens overal op internet zet." Het stel lachte zichzelf wel uit, maar leek het ook niet te waarderen dat de video was uitgelekt. Sommige fans die de video online tegenkwamen, gingen door met het plaatsen van hun eigen TikTok-video's over hoe hun jeugd was geruïneerd.

1 Ze wonen in Nashville

Meyer bracht tien jaar door in Los Angeles en noemt de stad de plaats waar hij zijn acteercarrière begon, maar in een interview met Bare Magazine zei Meyer dat Nashville "veel meer als thuis voor mij voelt", zoals hij verdeelde zijn tijd tussen de twee steden. Meyer ging verder met te zeggen dat "de gemeenschap van mensen daar iets is dat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Iedereen is zo vriendelijk en het is fijn om een hele stad van mensen constant samen te hebben." Hij zei dat beide steden hun "voor- en nadelen" hadden, maar dat Nashville absoluut zijn favoriet van de twee was.

Aanbevolen: