Big Brother 23': Sarah Beth's uitzetting wordt overschaduwd door Tiffany die geschiedenis schrijft

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Sarah Beth's uitzetting wordt overschaduwd door Tiffany die geschiedenis schrijft
Big Brother 23': Sarah Beth's uitzetting wordt overschaduwd door Tiffany die geschiedenis schrijft
Anonim

Er staat weer een aflevering van ' Big Brother' in de boeken. Dit was misschien wel de meest voorspelbare aflevering van het seizoen, aangezien Sarah Beth werd afgezet, bijna met eenparigheid van stemmen. Hoewel ze een jammerlijke stem kreeg van Tiffany, waarschijnlijk van Kyland, die ook in de buurt was.

Na de aflevering besprak Twitter niet zo veel de uitzetting van Sarah Beth, in plaats daarvan prezen fans een bepaalde 'Big Brother'-speler, terwijl ze geschiedenis schreef tijdens de HOH-competitie.

Voor degenen die niet willen dat de volgende aflevering verwend wordt, raden we aan het einde van de pagina over te slaan, omdat we zullen onthullen waar al het geklets over ging.

Bovendien zullen we kijken naar de dominantie van The Cookout, het vertrek van Sarah Beth en wat de fans erover zeggen.

De Cookout blijft onder controle

Nogmaals, 'The Cookout' was in staat om de uitkomst te controleren, en het lijkt erop dat ze tot de laatste zes in cruise control zullen zijn.

Fans merken echter dat dingen langzaam beginnen te ontrafelen, want misschien bereidt de groep zich voor om het binnenkort uit te vechten, vooral met een dubbele ontruimingsaflevering voor volgende week.

Het lijkt erop dat Twitter merkt dat Kyland misschien onderaan de totempaal van de groep staat.

Kyland wreef zijn groep ook in het verkeerde keelgat, toen hij probeerde zichzelf van het blok af te krijgen, volledig wetende dat hij veilig was voor uitzetting.

Alsof dat nog niet genoeg was, zijn fans niet zo blij met sommige van zijn opmerkingen over de live feeds, zoals zeggen dat de hoofdprijs niet zo veel is.

Misschien komt Kyland dit seizoen voor het eerst aan de andere kant van het huis als het tot de laatste zes komt.

Sarah Beth's uitzetting werd verwacht

Het was de meest voor de hand liggende ontruiming van het seizoen. Sarah Beth werd uitgezet en in werkelijkheid had ze wel wat spijt.

Na haar vertrek besprak Sarah Beth het feit dat haar alliantie met Kyland een beetje te voor de hand liggend was. Ze toonde ook geen spijt van het spelen van een hand om Derek X het huis uit te krijgen.

“Het spijt me zo duidelijk te zijn geweest over mijn loyaliteit aan Kyland. Ik heb er spijt van dat ik niet loyaler aan Tiffany en Claire heb gespeeld, omdat ik denk dat dat beter zou zijn geweest voor mijn spel in het algemeen. Ik blijf bij mijn besluit om van Derek X af te komen.”

Fans leken de uitzetting ook niet erg te vinden, een van de meest gelikete tweets bevatte Derek X en hoe hij meer schermtijd kreeg dan Sarah Beth op haar laatste avond.

De discussie was beperkt met betrekking tot de uitzetting en in plaats daarvan prezen fans een ander moment dat plaatsvond toen de show uit de lucht ging.

Spoiler alert vooruit

Spoiler Alert: Tiffany maakt 'BB'-geschiedenis

Zoek BB23 op Twitter en het eerste dat naar voren komt is de discussie over Tiffany die geschiedenis schrijft in de recente HOH-competitie.

Ze won niet alleen en bevestigde haar veiligheid, maar ze werd ook de eerste zwarte vrouw in de show die back-to-back HOH-composities won.

Fans prijzen Tiffany ook voor het feit dat ze nooit het blok heeft geraakt en dat ze ook niet het gevaar liep om op enig moment omhoog te gaan.

Het lijkt op dit moment duidelijk, gezien de opmerkingen en reacties dat Tiffany op dit moment in het seizoen een van de enorme favorieten is.

Ze heeft niet alleen twee opeenvolgende HOH-overwinningen, maar ze speelde ook een belangrijke rol bij het opzetten van de alliantie en het bedenken van de duo-strategie, om ervoor te zorgen dat de alliantie niet het doelwit zou worden van elk punt.

Het lijkt erop dat het haar spel is om op dit moment te verliezen.

Aanbevolen: