Big Brother 23': Alyssa Lopez veilig voor uitzetting! Alles wat we weten over de 'BB'-speler

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Alyssa Lopez veilig voor uitzetting! Alles wat we weten over de 'BB'-speler
Big Brother 23': Alyssa Lopez veilig voor uitzetting! Alles wat we weten over de 'BB'-speler
Anonim

Big Brother 23 speelt niet rond! Het huis heeft zijn allereerste speler uitgezet in de aflevering van vanavond, die fans nu kunnen streamen op Paramount+.

Na de aankondiging van Julie Chen aan de deelnemers dat de hoofdprijs is gestegen tot $ 750.000, wist de cast van seizoen 23 dat er geen tijd te verliezen was. Na een reeks aan gemaakte allianties, verbroken beloften en een heleboel verwarring, begonnen fans zich af te vragen of Frenchie's week als hoofd van het huishouden een averechts effect op hem zou hebben, en dat was het zeker bijna!

Hoewel alles volgens plan verliep, heeft Frenchie nu een behoorlijk doelwit op zijn rug, wat niet zo geweldig voor hem is. Wat Alyssa Lopez betreft, ze vaart door naar volgende week nadat ze uitzetting heeft voorkomen. Tijdens haar toespraak gaf Alyssa een shout-out naar haar bedrijf, vrienden en familie, waardoor fans geïnteresseerd raakten in wie Alyssa Lopez is.

Alyssa Lopez vermijdt huisuitzetting

Toen Frenchie werd aangekondigd als de allereerste Head of Household van het seizoen, hadden fans en mededeelnemers hoge verwachtingen gezien zijn zelfverklaarde beheersing van het spel.

Ondanks het maken van aantekeningen over hoe je het Big Brother-spel het beste kunt spelen, was Frenchie's strategie overal de baas, waardoor kijkers hem konden uitroepen tot een van de slechtste HoH's tot nu toe!

Nadat Alyssa en Kyland aan de kant werden gezet, redde Derek X' veto-overwinning Kyland, waardoor Alyssa Lopez en vervangende genomineerde, Travis Long, uitgezet moesten worden.

Toen de angst begon toe te nemen in het BB-huis, vlak voordat de huisgenoten hun stem uitbrachten, waren fans er zeker van dat Travis de L zou nemen en naar huis zou worden gestuurd. Gezien de vele allianties van Frenchie, en we bedoelen velen, heeft het hele huis, met uitzondering van Derek F en Tiffany Mitchell, op Travis gestemd.

Nou, het lijkt erop dat het plan dienovereenkomstig verliep nadat een 11-2 stemming Travis Long inpakte! Gelukkig voor Alyssa Lopez krijgt de 24-jarige nog een week te zien.

Hoewel ze tot nu toe vrij open is geweest over haar leven, wekte de toespraak van Alyssa de belangstelling van kijkers nadat ze had onthuld dat haar verjaardag eraan kwam en haar bedrijf overhoop haalde.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft Frenchie's vermoeden dat Alyssa en mede Big Brother-speler, Christian Birkenberger in een showmance waren, ertoe geleid dat fans zich afvragen of Alyssa vrijgezel is of niet!

Wat doet Alyssa Lopez?

Hoewel Alyssa's relatiestatus onbekend blijft, zijn fans er zeker van dat ze Lew Evans ziet, met wie ze een handvol keren heeft geposeerd op haar Instagram.

Hoewel dit misschien Alyssa's eerste bezoek aan Big Brother is, is ze geen onbekende in de wereld van reality-tv. De deelnemer, die regeert uit Sarasota, Florida, heeft een hechte band met een paar Siesta Key-castleden en heeft een aantal Instagram-optredens gemaakt naast een paar van de MTV-alumnes, waaronder Juliette Porter en Amanda Miller.

Nadat Mollie Bird tijdens haar ontruimingstoespraak haar badkledinglijn had aangesloten, toonden kijkers interesse in Alyssa's zakelijke onderneming, die haar vermeld heeft als de mede-oprichter van de badkledingcollectie.

Hoewel Alyssa oog heeft voor design, is haar diploma in Broadcast Production - wat zeker van pas kan komen voor een reality-wedstrijdserie als Big Brother. Ondanks haar bachelor in Broadcast, legde Alyssa haar focus op het behalen van haar drone-vliegtuiglicentie, waardoor ze een vrouw met veel talenten is.

De ster vertelde verder dat ze "religieus" naar de show kijkt sinds ze 11 jaar oud was, wat het seizoen van Jeff en Jordan als een van haar favorieten markeerde.

Met een achtergrond in gymnastiek is het geen verrassing dat Alyssa Lopez in de eerste week behoorlijk in de problemen kwam, maar fans hebben het gevoel dat ze een tijdje zal blijven, vooral nu dat mede-alliantielid, Kyland Young won de Head of Household competitie!

Aanbevolen: