De echte reden waarom Adrian Grenier nu van de kaart leeft

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Adrian Grenier nu van de kaart leeft
De echte reden waarom Adrian Grenier nu van de kaart leeft
Anonim

Adrian Grenier is geboren om op te treden. Hij studeerde af aan de LaGuardia Music and Performing Arts School en al in de late jaren '90 verscheen hij al samen met Melissa Joan Hart in 'Drive Me Crazy'.

De meeste fans kennen Grenier van zijn doorbraakrol in de HBO-show 'Entourage', waarin hij de rol van Vincent Chase op zich neemt. Hij werd beroemd in de show, die acht seizoenen en bijna tien jaar duurde.

De show had ook een film en in werkelijkheid doen er altijd geruchten de ronde over een mogelijke heropleving. Misschien zien we Adrian na verloop van tijd terug als Vince.

Na het einde van de show lijkt het alsof de 'Entourage'-ster een beetje op de achtergrond is geraakt, niet alleen wat betreft acteren, maar ook zijn persoonlijke leven.

Grenier verliet Hollywood en koos voor een eenvoudiger leven in Austin, Texas. Het bleek dat de verhuizing precies was wat hij nodig had. We zullen kijken wat de aanleiding voor de verhuizing was, en of hij er spijt van heeft al die jaren het leven in Hollywood te hebben geleefd.

Daarnaast gaan we dieper in op zijn nieuwe rol en waarom hij besloot om naast Netflix opnieuw in de schijnwerpers te staan.

Heeft geen spijt van het Hollywood-leven

Grenier heeft tegenwoordig vrede, maar een paar jaar geleden was het anders, omdat hij de hectische levensstijl van Hollywood leidde, vergelijkbaar met zijn leeftijdsgenoten.

Ondanks zijn oude manieren, heeft Adrian geen spijt van zijn vroegere manier van leven. Hij gaf samen met ET toe dat timing alles is. Laten we zeggen dat hij op dat moment veel plezier had, maar uiteindelijk was het tijd om verder te gaan en te evolueren.

"Het was verdomd veel plezier, en geweldig zolang het duurde. Ik mineer niet die fase van mijn ontwikkeling waarin ik diep in mijn totale verachtelijke losbandigheid kon gaan, "zei hij.

“Maar kijk naar de natuur! De natuur zal je vertellen dat dingen uiteindelijk op aarde moeten komen, en ik bevond me in een fase van mijn leven waarin ik moest veranderen.”

De gewaagde beslissing om van de kaart te gaan, werkte op zoveel manieren. Grenier veranderde zijn levensstijl volledig en het zou veel goeds opleveren, vooral intern.

Vrede worden met de natuur in Austin, Texas

Hij deed de aankoop vijf jaar geleden en vanaf 2020 besloot hij permanent in Austin te gaan wonen. Buiten de kaart leven heeft veel voordelen, waaronder de mensen en verschillende landschappen.

"Ik kocht vijf jaar geleden een huis in Austin en een jaar geleden besloot ik hier permanent te verhuizen", legde hij uit.

“Ik had hier vrienden, ik had hier een bedrijf en hield van het tempo. Austin is kosmopolitisch zonder verwaand te zijn; het is aards. Mensen zijn slim en succesvol, maar ze pronken er niet mee. Er v alt niets te bewijzen, mensen accepteren je en het voelde meteen goed.”

Het keerpunt was echt Greniers liefde voor de natuur. Hoewel hij naast tal van organisaties betrokken was, weerspiegelden zijn acties niet zijn gevoelens.

"Ik heb de afgelopen 20 jaar milieuwerk gedaan, ik heb organisaties opgericht en non-profitorganisaties gerund, allemaal ontworpen om mensen te vertellen meer in lijn met de natuur te leven - en toch leefde ik niet op die manier."

"In veel opzichten heb ik de top van die belofte bereikt - als je hard werkt, wordt je beroemd, dan verdien je veel geld… maar aan de top was het flauw."

Hij houdt van het nieuwe leven en het blijkt dat zijn acteercarrière weer in de lift zit met een monsterlijke Netflix-hit.

Terug naar roem met 'Clickbait'

Eindelijk staat Adrian weer in de schijnwerpers. Hij nam wat tijd vrij, maar belangrijker nog, hij onthulde naast Cinema Blend dat hij alleen impactvolle projecten wilde.

"Ik ben projectgericht, niet per se kwantiteit maar kwaliteit. Ik ben altijd op zoek naar de projecten die een diepgaande impact op mensen zullen hebben."

'Clickbait' op Netflix bleek precies te zijn wat hij zocht in een nieuwe rol.

"Na het bekijken van de eerste paar scripts] nam ik een kijkje en zei: 'Ja, alsjeblieft.' En dit was zelfs voordat ik wist hoe het zou eindigen."

"En dus tijdens het filmen wist ik niet eens wie het had gedaan. Ik dacht: heb ik het gedaan? Ben ik de man? Ik heb het gevoel dat ik de man ben. Maar blijf gewoon binnen Houd er rekening mee dat in thrillers de wendingen niet altijd zijn wat je verwacht."

We zijn het er allemaal over eens, hij is de man en het is geweldig om hem weer in de schijnwerpers te zien, in vrede en op een geweldige plek.

Aanbevolen: