De echte reden waarom Lea Michele volledig van de kaart ging

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Lea Michele volledig van de kaart ging
De echte reden waarom Lea Michele volledig van de kaart ging
Anonim

Lea Michele kreeg de rol van haar leven toen ze in 2009 werd gecast in de FOX-musicalkomedie Glee, waar ze maar liefst zes seizoenen Rachel Berry speelde. De door Ryan Murphy gecreëerde show was niet alleen een enorm succes op tv, maar ook op de Billboard Hot 100.

Songs uitgevoerd door Lea en haar collega-cast werden meestal uitgebracht als singles, waarbij de vertolking van Journey's hit Don't Stop Believin' de Top 20 binnenkwam in landen als het Verenigd Koninkrijk en de VS., waar het zelfs beter presteerde dan het origineel.

Onnodig te zeggen dat Glee letterlijk het startpunt was van iets geweldigs voor Lea, die al jaren eerder probeerde het groot te maken in Hollywood.

Helaas leken de dingen echter niet helemaal te gaan zoals gepland voor de moeder-van-een, nadat voormalige castleden haar moeilijk hadden gevonden om mee te werken.

Ze ontwikkelde al snel een reputatie voor het hebben van een vermeende diva-houding op de set, wat de drijvende kracht leek te zijn achter Lea's carrière-ondergang. Hier is het dieptepunt …

Was Lea Michele een diva op de set?

In het tweede seizoen van de show deden geruchten de ronde dat Lea moeilijk was om mee samen te werken, want nadat Glee was geëxplodeerd en een tv-fenomeen werd, liet Lea de roem blijkbaar naar haar hoofd stijgen.

Tegen 2014, een jaar voordat de show zijn laatste seizoen inging, meldde TMZ dat Lea's co-ster, wijlen Naya Rivera, woedend was achtergelaten nadat de cast en crew moesten wachten op de 35-jarige oud terwijl ze zich bezighield met 'persoonlijke zaken'.

De crew was klaar om een bepaalde scène op te nemen, maar vanwege Lea's vermeende persoonlijke aangelegenheden liet ze iedereen wachten op een niet nader genoemd tijdstip.

Blijkbaar werd de situatie confronterend toen de Cannonball-zanger eindelijk terugkeerde. Er was wat commotie tussen de twee voordat Lea de productie voor vandaag zou hebben verlaten.

Een vertegenwoordiger van Lea, volgens The Mirror, smeekte om het verschil te maken en zei dat het eigenlijk Naya was die wegstormde en verdween na het incident.

In mei 2021 had medester Heather Morris soortgelijke woorden herhaald over Lea's diva-houding, terwijl ze verder zei dat veel mensen "bang" waren om leidinggevenden te vertellen over Lea's vermeende slechte gedrag.

Beschuldigingen rond Lea Michele waren niet goed

In juni 2020, slechts een maand na de dood van George Floyd, was Lea naar haar sociale media gegaan om hulde te brengen aan de Afro-Amerikaanse man, die stierf door toedoen van de voormalige politieagent Derek Chauvin uit Minneapolis.

Na te hebben gezien wat velen als een oprechte post beschouwden, kwam Samantha Ware, die Jane Hayward speelde in het laatste seizoen van Glee, naar voren en riep Lea uit voor haar vermeende racistische houding op de set.

“LMAO HERINNER JE WANNEER JE MIJN EERSTE TELEVISIE-GIG EEN LEVENDE HEL MAAKT?!?! VEROORZAAK ZIEK NOOIT VERGETEN', schreef de actrice op Twitter.

"IK GELOOF DAT JE IEDEREEN VERTELDE DAT ALS JE DE GELEGENHEID HEBT, JE "SH! IN MIJN PRUIK!" ONDER ANDERE TRAUMATISCHE MICROAGRESSIES DIE MIJ EEN CARRIRE IN HOLLYWOOD IN VRAAG HEBBEN GEMAAKT…”

Een andere Twitter-gebruiker met de naam @angelasauceda kwam diezelfde week naar voren en beweerde dat ze ook een vreselijke ervaring had met het werken met de brunette.

“Ik vertel mensen dit al jaren,” zei ze.

“Ik heb een keer met haar gewerkt. Ze zou letterlijk alleen met me praten via haar assistent. Gewoon niet ingaan op mijn aanwezigheid. Ze was twee meter verderop. Corey was aardig en ongelooflijk aardig om mee te werken.”

Dit leidde ertoe dat de gebruiker @dearbina opvolgde en herinnerde zich de ellendige tijd van haar vader die als bemanningslid aan Glee werkte vanwege Lea's capriolen.

“Lea Michele is niet aardig. Mijn vader werkte mee aan die show en zij was de eerste persoon in de rij voor ambachtelijke diensten, schreef ze.

“Ze proefde de soep, trok een gezicht, spuugde het RECHTSTREEKS IN DE POT terug & zei dat het walgelijk was & liep weg terwijl de hele bemanning achter haar wachtte om te eten….”

Lea Michele ging van de kaart

Lea merkte dat ze een reeks goedkeuringsdeals verloor nadat werd beweerd dat ze racistisch gedrag had geuit op de set van Glee.

Dit had niet alleen haar merk als een diva gebrandmerkt, maar ook haar verdiensten, en het ma altijdpakketbedrijf Hello Fresh verbrak later ook de banden met haar.

Ze ging naar Instagram om haar excuses aan te bieden voor eventuele wandaden die in het bijzijn van anderen zijn veroorzaakt en zei: "Mijn excuses voor mijn gedrag en voor alle pijn die ik heb veroorzaakt."

"We kunnen allemaal groeien en veranderen en ik heb de afgelopen maanden zeker gebruikt om na te denken over mijn eigen tekortkomingen."

Michelle erkende verder dat ze "duidelijk handelde op manieren die andere mensen pijn deden."

Helaas is haar carrière sindsdien niet meer teruggekomen. Lea heeft een vermogen van $ 14 miljoen en is getrouwd met zakenman Zandy Reich. Bovendien heeft ze volgens IMDb sinds 2019 geen rollen meer op zich genomen en ervoor gekozen om van de kaart te gaan. Ze heeft in plaats daarvan besloten om te reizen terwijl ze een trotse moeder wordt.

Aanbevolen: