Hier is hoeveel de Instagram-berichten van Selena Gomez worden gewaardeerd

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel de Instagram-berichten van Selena Gomez worden gewaardeerd
Hier is hoeveel de Instagram-berichten van Selena Gomez worden gewaardeerd
Anonim

Met ongeveer een miljard actieve gebruikers per maand is Instagram een van de populairste sociale mediaplatforms. Om een van de meest gevolgde beroemdhedenaccounts op Instagram te hebben, moet je boven de concurrentie uitstijgen en behoorlijk speciaal zijn. Popster en actrice Selena Gomez is een van de meest populaire Instagram-gebruikers sinds het allereerste begin van het platform, en het betekent dat elke post die ze doet een indrukwekkend bedrag waard is.

Met andere woorden, als je wilt dat Selena Gomez reclame maakt voor je producten op haar Instagram-pagina, moet je bereid zijn om serieus geld te verdienen. In ruil daarvoor krijgen merken die met Gomez samenwerken toegang tot haar miljoenen volgers. Haar berichten hebben ook de neiging om miljoenen likes te verzamelen, wat een enorme promotie is voor de producten die ze uitlicht. Blijf lezen om erachter te komen hoeveel de Instagram-berichten van Selena Gomez precies worden gewaardeerd.

Haar superdure Instagram-berichten

Als het gaat om de beroemdheden met de meest winstgevende Instagram-accounts, staat Selena Gomez ver bovenaan op de lijst. Volgens Man of Many kan Gomez $ 848.000 per Instagram-post in rekening brengen dankzij haar enorme bereik. Momenteel heeft de zangeres 267 miljoen volgers op het socialemediaplatform en verzamelt ze miljoenen likes op al haar berichten.

Dat is een goede manier om gestaag toe te voegen aan haar nettowaarde van $ 75 miljoen!

Hoeveel zijn ze eigenlijk waard?

Selena Gomez kan bijna $ 850K per Instagram-bericht eisen, maar in werkelijkheid zijn haar berichten zelfs meer waard dan dat. De chief marketing officer van Launchmetrics, Allison Bringé, is van mening dat alle berichten van Gomez ongeveer $ 3,4 miljoen waard zijn aan media-impactwaarde (via W magazine). Media-impactwaarde houdt rekening met het advertentiebereik van een bericht op digitale platforms, en hoewel dit niet direct wordt vertaald naar verkoop, geeft het wel een idee van het advertentiepotentieel.

Gezien haar enorme marketingpotentieel heeft Selena Gomez onlangs samengewerkt met Puma en gesponsorde inhoud gepost waarin ze poseert in Puma-kleding en -accessoires. De berichten hebben miljoenen likes verdiend van de legioenen fans van Gomez.

Ze is een van de meest gevolgde mensen op Instagram

Hoe krijgt een beroemdheid zo'n machtige positie op sociale media? Door massale aanhang. Met 267 miljoen volgers op Instagram heeft Selena Gomez officieel een van de meest gevolgde accounts ter wereld. Andere beroemdheden die ook in de ranglijst voor de meest gevolgde accounts op het platform staan, zijn onder meer voetbalster Cristiano Ronaldo, The Rock, Ariana Grande en Kylie Jenner.

In het verleden is Gomez uitgeroepen tot de meest gevolgde persoon op het socialemediaplatform. Die titel zou ze in de toekomst makkelijk weer kunnen verdienen!

Maar ze post eigenlijk niet

Het interessante aan de relatie van Selena Gomez met sociale media is dat ze een van de meest gevolgde accounts heeft en dat ze enorme dollars per bericht kan vragen, maar dat ze eigenlijk niets zelf plaatst. De ster gebruikt eigenlijk helemaal geen sociale media.

De activiteit die we zien op het account van Gomez is gepost door haar assistent. In maart 2017 onthulde Gomez aan Vogue (via Cheat Sheet) dat ze de Instagram-app niet op haar telefoon had en dat ze ook haar wachtwoord niet kende om toegang te krijgen tot haar account. Ze kan foto's selecteren om te posten of tweets met pen, maar de taak van het daadwerkelijk posten gaat naar haar assistent, die wel het wachtwoord heeft.

Waarom ze Instagram verliet

Sinds het verlaten van sociale media, is Selena Gomez openhartig over haar beslissing om een Instagram-vrij leven te leiden. Uiteindelijk kwam het op een punt waarop sociale media een toxisch effect hadden op de rest van haar leven, dus besloot ze er afstand van te doen.

"Ik werd op een ochtend wakker en keek naar Instagram, zoals elke andere persoon, en ik was klaar", vertelde ze aan Vogue (via C heat Sheet). “Ik was het zat om vreselijke dingen te lezen. Ik was het beu om het leven van andere mensen te zien.”

Tegenwoordig heeft Gomez er geen spijt van dat ze sociale media uit haar leven heeft verwijderd. Hoewel ze geen contact kan maken met haar fans, blijft ze ook weg van de negativiteit die online zo wijdverbreid kan zijn.

Haar Rise To Fame

Selena Gomez klom op tot een van de meest gewilde mensen op sociale media nadat ze voor het eerst succes had gevonden in haar carrière in de entertainmentindustrie. Ze werd voor het eerst beroemd door de hoofdrol in de Disney-serie Wizards of Waverly Place tussen 2007 en 2012, en werd een popster met verschillende hits.

Nadat Wizards of Waverly Place ten einde liep, vond Gomez acteerrollen in films zoals Monte Carlo en maakte hij ook indruk als frontvrouw van Selena Gomez & the Scene. De groep was actief tussen 2009 en 2012, waarna Gomez uitstapte als soloartiest.

Aanbevolen: