Kris Jenner liet Kendall en Kylie deze schoonheidsstap voltooien voordat ze gingen filmen

Inhoudsopgave:

Kris Jenner liet Kendall en Kylie deze schoonheidsstap voltooien voordat ze gingen filmen
Kris Jenner liet Kendall en Kylie deze schoonheidsstap voltooien voordat ze gingen filmen
Anonim

Filming Op de hoogte blijven van de Kardashians was levensveranderend voor de Kardashian-Jenner-clan. Maar een ding dat veel fans niet weten over de Kardashian-Jenners en hun tijd in de show, is dat ze achter de schermen bepaalde regels moesten volgen. Vooral als het op schoonheid en uiterlijk aankwam, werd van de zussen verwacht dat ze aan bepaalde normen voldoen om een bepaald beeld op de show te portretteren.

Het is geen geheim dat Kris Jenner, de matriarch van de familie, een van de drijvende krachten is achter het succes van de familie en hun tv-show. Afgezien van het beheren van de individuele carrières van haar kinderen (en 10% korting op al hun zakelijke ondernemingen), had Kris ook inspraak over hoe sommige van haar dochters eruitzagen toen ze als kinderen in de show verschenen. Dit is de schoonheidsstap die Kris Jenner haar jongste dochters maakte voordat ze Keeping Up With the Kardashians filmde.

Kendall en Kylie's leven in de show

Keeping Up With the Kardashians werd uitgezonden in 2006, waarmee de hele familie uit Calabasas internationaal beroemd werd. Terwijl de oudere broers en zussen Kourtney, Kim, Khloé en Rob in de twintig waren, waren de jongsten van de clan, Kendall en Kylie Jenner, respectievelijk 12 en 10 jaar oud.

Vanaf die jonge leeftijd werden beide meisjes blootgesteld aan een leven van camera's, rode lopers, fans en natuurlijk glamour. Naast het feit dat hun leven zich afspeelt in een tv-show die de wereld kan zien, hadden de meisjes ook toegang tot de mode- en stijlmogelijkheden die hun moeder, Kris Jenner, hen gaf.

Wekelijkse manicure

Sinds ze opgroeiden en zelf beroemdheden werden, hebben Kendall en Kylie zich uitgesproken over hoe het leven was achter de schermen van het filmen van de tv-show van hun familie als kinderen. Ze onthulden dat hun moeder hen elke week voor het filmen een manicure zou laten krijgen.

"[Kris] zou een keer per week een nagelstyliste naar het huis laten komen en ze zou ons onze nagels laten doen", gaf Kendall toe (via Refinery29). "Ze had zoiets van: 'Je zult er nooit uitzien alsof je niet in elkaar zit.' Dus we waren er altijd mee bezig.”

Kylie legde toen uit dat Kris iets heeft met mooi verzorgde vingernagels. "Elke keer dat ze iemand ontmoet, zal ze naar je vingernagels kijken", zei het schoonheidspictogram van de miljardair (via Life and Style). "Het kon me nooit schelen toen ik jonger was en ik haatte het om mijn nagels te laten doen - het nam gewoon mijn speeltijd in beslag. Maar ze houdt van mooie nagels, dus daar heb ik mijn nagelobsessie vandaan.”

Kylie's Famous Manicures

Ze gaf als kind misschien niet veel om manicures toen haar moeder wilde dat ze ze liet doen, maar Kylie heeft sindsdien een voorliefde ontwikkeld voor perfect verzorgde vingernagels. Tegenwoordig laat de moeder-van-een haar nagels nog steeds een keer per week doen en experimenteert ze graag met unieke kunstwerken.

Enkele van haar beroemdste manicures zijn de bloederige Halloween-nagels, de lange metalen nagels, de nep-waterdruppels en de kleurrijke yin- en yang-nagels.

Kendall's nagelstijl

Ter vergelijking: Kendalls nagelstijl is iets conservatiever dan die van haar zus. Het Zoe-rapport legt uit dat het model vaak kiest voor een kenmerkende ovale of stiletto-vorm, maar ze verandert het soms met vierkante uiteinden.

Onlangs maakte ze furore met het aantrekken van een mintgroen French-tip-stijl met grote dierenprintvibes. Het is mogelijk dat Kendall nagelinspiratie heeft overgenomen van Kylie, die vaak wordt gezien met meer dramatische nagels.

Kris's schoonheidsnormen voor zichzelf

Als het gaat om schoonheidsnormen, is Kris Jenner zeker geen hypocriet. Ze eiste dat haar dochters hun nagels moesten laten doen om te filmen, maar ze heeft ook bepaalde normen die ze zichzelf oplegt voordat ze voor de camera verschijnt.

Volgens Cosmopolitan heeft de beroemde momager en Kardashian-Jenner-matriarch een team van professionals die haar glamourploeg vormen en elke dag een uur aan haar besteden, voordat ze gaan filmen. Kris vraagt de crew ook om felle lichten te gebruiken om haar gezicht te spoelen tijdens het filmen, zodat ze er op de camera uitziet zoals ze wil.

Andere regels ingesteld door Kris Jenner

De regels voor de Kardashians als het gaat om filmnormen gaan ook verder dan make-up. Cosmopolitan onthulde ook dat de moeder van zes bemanningsleden soms chirurgische overschoenen laat dragen voordat ze haar huis binnenkomen.

Kris heeft ook meer creatieve controle over de show dan de andere leden van haar familie, omdat ze de macht heeft om opgenomen beelden te bekijken en zelfs te verwijderen. Dus als ze de manier waarop ze verschijnt niet leuk vindt in wat er voor de show is gefilmd, heeft Kris de macht om het volledig uit te schakelen. We vermoeden dat ze dat deed met alle beelden van blote nagelbedden!

Aanbevolen: