Twitter reageert op 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' Rapper Silentó wordt beschuldigd van moord

Twitter reageert op 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' Rapper Silentó wordt beschuldigd van moord
Twitter reageert op 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' Rapper Silentó wordt beschuldigd van moord
Anonim

Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Silentó onlangs werd beschuldigd van de moord op zijn neef. De Amerikaanse rapper is vooral bekend van zijn single "Watch Me (Whip/Nae Nae)".

De 23-jarige zanger uit Georgia ging in 2015 viraal toen hij zijn nummer "Watch Me (Whip/Nae Nae)" op YouTube uitbracht. Dit nummer werd meteen een hit op sociale media en bij sociale evenementen. Het gaat vaak gepaard met een dans. In de afgelopen zes jaar is het nummer 1,8 miljard keer bekeken op YouTube. Billboard schrijft dat het nummer "piekte op nummer 3 op de Hot 100 songs chart van 17 juli 2015." Er werd gemeld dat "Watch Me (Whip/Nae Nae)" 51 weken lang de hitparade domineerde.

Silentó, ook wel bekend als Richard Lamar Hawk, is sindsdien veel veranderd. Onlangs werd gemeld dat de rapper werd beschuldigd van de moord op zijn neef, Frederick Rooks. Yahoo! News schreef dat in januari 2021 "Silento werd beschuldigd van één telling van moord en sindsdien zonder borgtocht in de gevangenis zit." Het is nu bevestigd dat de rapper is beschuldigd van meerdere aanklachten, "waaronder één telling van moord met opzet en één telling van misdrijfmoord." De outlet voegt eraan toe: "Hij wordt ook beschuldigd van zware mishandeling en wapenbezit tijdens het plegen van een misdrijf."

In reactie op dit nieuws schreef een fan: "Heb zijn neef echt stil gehad, nietwaar?"

Een ander zei: "Lees net dat de rapper Silento, watch me whip nae nae werd geraakt door vier misdrijven, waaronder moord met opzet. Ik zal nooit begrijpen waarom het zo moeilijk is om dat leven te verlaten als je het ha alt. Alsof ik daarna amper nog het vuile werk doe."

Een derde viel in met een grap. Ze schreven: "Je hebt het recht om te zwijgen over alles wat je kunt en de zweep die in een rechtbank tegen je wordt gebruikt."

"neeoooo! stop met de zweep en de nae nae!!!!! weet je niet dat silento zijn neef heeft vermoord????" een vierde getweet.

Helaas is dit niet Silentó's eerste ontmoeting met misdaad. Billboard meldde dat zijn geschiedenis met misdaad teruggaat tot 2017 toen hij in de Verenigde Arabische Emiraten werd vastgehouden vanwege een "zakelijk geschil" nadat de rapper zich had teruggetrokken voor twee geplande shows. De outlet gaat verder met het schilderen van afbeeldingen van arrestaties als gevolg van mishandeling en in gevaar brengen. In een van de gevallen zou hij een bijl hanteren terwijl hij op zoek was naar zijn vriendin.

Ondanks dat de rapper in maart 2021 nieuwe muziek heeft uitgebracht, lijkt het erop dat we een tijdje niets van hem zullen horen.

Aanbevolen: