De echte reden waarom Sean Penn en Leila George zijn gescheiden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sean Penn en Leila George zijn gescheiden
De echte reden waarom Sean Penn en Leila George zijn gescheiden
Anonim

Sean Penn, 61, en Leila George, 30 hebben net hun scheiding afgerond na een huwelijk van meer dan een jaar, en geen van beiden zoekt echtelijke steun van de ander. Hun relatie leidde aanvankelijk tot controverse vanwege hun enorme leeftijdsverschil. George is ook de dochter van Penns collega-acteur Vincent D'Onofrio, 62. Hoewel het paar geen officiële verklaring heeft vrijgegeven, heeft de Oscar-winnende acteur onlangs onthuld wat echt tot hun splitsing heeft geleid.

Wie is Leila George?

George is een in Australië geboren actrice die bekend staat om haar werk aan Mortal Engines, The Long Home en Animal Kingdom. Ze maakte haar filmdebuut in de Lifetime-film, Mother, May I Sleep with Danger? met Tori Spelling en James Franco. Voordat ze in 2018 doorbrak, werkte George achter de schermen als cameraman. Ze ging naar de Sydney Film School voordat haar vader haar adviseerde om te gaan acteren. Haar moeder, Greta Scacchi, 61, zit ook in de showbusiness.

D'Onofrio staat bekend om zijn rollen in Men In Black, Law & Order: Criminal Intent, Jurassic World, The Break Up en Daredevil. Scacchi heeft ook belangrijke personages gespeeld in Looking for Alibrandi en Emma. George was gewoon genetisch bedoeld om actrice te worden. "Toen ik opgroeide, zat ik uren en uren op de sets van mijn moeder of die van mijn vader en verveelde ik me niet", vertelde ze in 2019 aan W Magazine. "Dat is altijd waar ik wilde zijn." Toch gaf George toe dat ze vroeger geïntimideerd was door het succes van haar ouders.

"Ik wist dat er een enorme kans was dat ik nooit zou bereiken wat ze hebben", zei ze, eraan toevoegend dat haar vader haar daarom aanmoedigde om het na te streven. "Toen ik de cursus [op de filmschool] afrondde, gingen al mijn vrienden door met hun filmstudie aan de universiteit en ik was gewoon niet enthousiast over dat idee. Dus ik herinner me dat ik mijn vader belde en zei: 'Ik weet niet wat ik moet doen.' En hij zei: 'Waar ben je het meest bang voor?' En ik zei: 'Acteren misschien?' En hij zei: 'Nou, dat is wat je moet doen."

Waarom zijn Sean Penn en Leila George gescheiden?

Het paar ging in september 2021 uit elkaar, waarbij George onverzoenlijke verschillen aanhaalde tijdens haar indiening. Onlangs gaf Penn aan Hollywood Authentic toe dat hij "het huwelijk heeft verpest" door "zeer nalatig te zijn", eraan toevoegend dat hij nog steeds verliefd is op George. "Er is een vrouw waar ik zo verliefd op ben, Leila George, die ik nu alleen maar van dag tot dag zie, omdat ik het huwelijk heb verprutst. We waren technisch gezien een jaar getrouwd, maar vijf jaar lang was ik een zeer nalatige man, " bekende hij.

"Ik was geen f------ cheat of iets van die voor de hand liggende s--t," verduidelijkte hij. "Maar ik stond mezelf toe te denken dat mijn plaats in zoveel andere dingen zo belangrijk was, en dat omvatte mijn plaats in het volledig depressief zijn en om 11 uur 's ochtends naar alcohol en Ambien worden gedreven, door het nieuws te kijken, door te kijken het Trump-tijdperk, door ernaar te kijken en gewoon te wanhopen." Zijn obsessie met wereldaangelegenheden bracht hem op een donkere plek waar hij niet meer wist wat hij deed in zijn huwelijk.

"En het blijkt dat dit je gaat choqueren", zei hij over George's reactie op zijn gewoonten. "Mooie, ongelooflijk vriendelijke, fantasierijke, getalenteerde jonge vrouwen die trouwen met een man die al jaren ouder is dan zij, ze houden er niet echt van als ze opstaan uit hun vredige nachtrust en hun nieuwe echtgenoot op de bank ligt te ben sinds 4 uur op, kijkend naar alle onzin die er in de wereld gaande is en heeft besloten dat 10.30 uur 's ochtends een goed moment is om een dubbele wodka-tonic en een Ambien te nekken en te zeggen: 'Goedemorgen, schat. Ik' Ik ga een paar uur flauwvallen en weg van al deze s--t.' Het blijkt dat vrouwen, zoals beschreven, daar niet van houden."

In die tijd had Penn geen idee dat het zo erg was. Hij heeft echter altijd geweten dat hij echt van George houdt. "Ik weet dat dit mijn beste vriend ter wereld is en absoluut de meest invloedrijke, inspirerende persoon, buiten mijn eigen bloed, die iemand in zijn leven zou kunnen hebben", zei hij. De twee verzoenden zich begin 2022 toen Penn "haar terug kon krijgen", zei een bron. "Leila is al een tijdje in het leven van Sean", zei de insider. "Ze kwamen bij elkaar en toen gingen ze uit elkaar, en Sean won haar terug. Hij besefte dat hij een fout had gemaakt en toen hij voelde dat hij haar zou verliezen, werkte hij hard om haar terug te krijgen."

Aanbevolen: