Dit is hoe het leven en de nettowaarde van Kelis eruit zien in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het leven en de nettowaarde van Kelis eruit zien in 2021
Dit is hoe het leven en de nettowaarde van Kelis eruit zien in 2021
Anonim

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van Kelis hebben gehoord. Hoewel ze in 2003 al twee studioalbums had opgenomen, werd de Amerikaanse singer-songwriter dat jaar beroemd met haar hit "Milkshake", van haar derde album Tasty, en bracht vervolgens drie studioalbums uit, hoewel geen enkele kon wedijveren met de populariteit van Milkshake. De zangeres werkte ook samen met muzikanten als Enrique Iglesias, Björk, Calvin Harris, Disclosure, No Doubt en Busta Rhymes, om er maar een paar te noemen.

Kelis' succesvolle carrière leidde er ook toe dat ze Brit Awards, Q Awards, NME Awards en twee Grammy-nominaties verdiende. Na een pauze van zeven jaar van muziek om zich te concentreren op andere creatieve inspanningen, heeft Kelis onlangs haar nieuwste single Midnight Snacks aangekondigd en uitgebracht.

Laten we eens kijken naar het leven van Kelis in 2021.

9 Kelis heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Kelis Rogers werd geboren in 1979 in Harlem, New York City en kreeg haar eerste platencontract op 20-jarige leeftijd. Ze bracht haar eerste album, Kaleidoscope, uit in 1998, en haar tweede, Wanderland, in 2001. Hoewel beide albums deden het goed in Europa, Azië en Latijns-Amerika, geen van beiden vond het mainstream succes dat Kelis' derde album, Tasty, in 2003 deed. Tasty bevatte de hitsingle Milkshake, die genomineerd was voor een Grammy Award voor Best Urban/ Alternatieve prestaties.

Sinds het succes van Milkshake heeft Kelis de headliner van tours, nog drie studioalbums uitgebracht, afgestudeerd aan de kookschool, een kookboek uitgebracht en ondernemer geworden, om er maar een paar te noemen. Het muzieksucces van Kelis in combinatie met haar ondernemersvaardigheden hebben ongetwijfeld bijgedragen aan het vermogen van de zangeres van $ 4 miljoen.

8 Kelis maakt nieuwe muziek

Kelis heeft onlangs het nummer "Midnight Snacks" en een bijbehorende videoclip uitgebracht. Dit is Kelis' eerste muzikale onderneming sinds 2014, en nogmaals, de zangeres zingt over de geneugten van eten.

"Ik hoorde de beat, dacht dat het dope was, en het eerste dat in me opkwam was 'Midnight Snacks'", zei Kelis in een persbericht. "Het is niet opzettelijk, maar het idee is gewoon dat eten een heel vleselijk iets is. Iedereen kan zich ermee identificeren. Het is heel menselijk, het is sensueel, het is iets waar je naar hunkert. En het is sexy. … Het is grappig voor mij, maar Ik vind het leuk dat je seks en eten kunt nemen, en je kunt deze twee dingen combineren, en ze zijn volledig uitwisselbaar.”

Voor nu is het niet bekend of "Midnight Snacks" al dan niet deel zal uitmaken van een albumrelease.

7 Kelis zat op culinaire school

Hoewel veel beroemdheden lifestyle- of kookinspanningen op zich nemen, hoor je niet vaak dat een zanger een pauze neemt van het talent dat hen beroemd heeft gemaakt en een heel ander carrièrepad inslaat. In 2008 zorgde de financiële crisis ervoor dat Kelis opnieuw ging nadenken over wat ze met haar leven wilde doen.

In een interview met The Splendid Table onthulde Kelis: "Ik heb altijd gezegd:" Ik zou graag naar de culinaire school gaan. Dat zou geweldig zijn." Ik maakte geen echte plannen om te gaan; het leek toen niet haalbaar. Het voelde als: "Op een dag dat mijn leven langzamer gaat, ga ik naar de culinaire school."

"Op een dag in 2007 ging alles langzamer", vervolgde ze. "Het was de eerste keer in mijn volwassen leven dat ik eigenlijk aan niets of niemand verplicht was. Het leek het juiste om te doen. Ik ben absoluut een alles-of-niets-persoon, dus schreef ik me in."

6 Kelis heeft een kookboek uitgebracht

Na haar nieuw verworven culinaire vaardigheden tijdens haar studie aan Le Cordon Bleu, bracht Kelis in 2015 het kookboek My Life On A Plate: Recipes From Around the World uit. Tijdens de COVID-19-pandemie van 2020, toen de meeste mensen uitgaven veel meer tijd in de keuken, lanceerde Kelis een virtuele kookcursus genaamd Tell Your Story Through Sauce, waarin de basisprincipes werden onderzocht van het maken van heerlijke sauzen en dipsauzen.

5 Kelis begon een bedrijf

Kelis' voedselavonturen leidden ook tot de ontwikkeling van haar bedrijf, Bounty & Full, dat begon als een sauswinkel maar later uitgroeide tot een lifestyle-merk compleet met volledig natuurlijke haar- en huidproducten. Kelis verkoopt ook sieraden, handtassen en keukengerei op Bounty & Full.

De zangeres combineerde haar ondernemersvaardigheden met de release van Midnight Snacks door een promotie voor fans te creëren die hen de kans gaf om een Bounty & Full-product te winnen.

4 Kelis gescheiden Rapper Nas

Kelis trouwde in 2005 met rapper Nas en een tijdje werd het paar verafgood, waarbij beide partijen op hun eigen verdienste ongelooflijk succesvol waren. In 2009 scheidde het paar echter, en het was in 2018 dat Kelis zou onthullen dat ze was misbruikt door de rapper.

Ik had blauwe plekken over mijn hele lichaam … het was echt giftig … toen ik zeven maanden zwanger was, was ik doodsbang. Ik had zoiets van, ik kan hier niemand bij betrekken. Ik heb dit niet onder controle. Ik moet eruit,' zei Kelis. Ze beviel drie maanden na het verlaten van Nas van haar zoon Knight, en de twee delen vandaag de voogdij, hoewel het niet allemaal van een leien dakje is gegaan.

"Ieder rationeel persoon zou naar deze situatie kijken en [tegen Nas] zeggen: 'Nou, als je [je kind] wilt zien, moet je echt komen opdagen!' Mijn kind is een heel gelukkig kind, omdat ik hem niet vertel wanneer [zijn vader] zegt dat hij zal komen en niet komt opdagen, " onthulde Kelis aan The Guardian.

3 Kelis trouwde met Mike Mora

Na het einde van haar eerste huwelijk kreeg Kelis contact met Mike Mora, een 36-jarige fotograaf. De twee trouwden in 2014 en hebben samen twee kinderen. Mora verhuisde ook naar een boerderij met Kelis, en de zangeres onthulde dat zij en Mora in hun eentje voor alle aspecten van het pand zorgen.

"Het is zo'n beetje mijn man en ik die voor de boerderij zorgen. Je staat 's ochtends op en doet wat je moet doen, en dan kijk je om je heen en je denkt: waarom ziet het er nog steeds zo uit? Oh mijn God!" onthulde ze aan The Guardian.

Helaas kondigde Mora onlangs zijn strijd tegen maagkanker publiekelijk aan in een emotionele Instagram-post. Mora is al een jaar in behandeling en houdt zijn volgers op zijn Instagram-pagina op de hoogte van zijn toestand. Hoewel Kelis niet publiekelijk heeft gereageerd op de ziekte van haar man, ondertekent Mora elk bericht met "hou van je @kelis".

2 Kelis verscheen op 'The Masked Singer UK'

Mensen hebben me mijn hele carrière verteld dat mijn stem onderscheidend was, dus ik dacht: 'Laten we eens kijken hoe onderscheidend hij werkelijk is', zei Kelis nadat hij ontmaskerd was op The Masked Singer UK. Haar identiteit werd correct geraden door rechter Rita Ora, die opgetogen was dat haar jeugdidool in de show verscheen.

Kelis verscheen begin 2020 in de realityshow en verborg haar identiteit met een Daisy-masker.

1 Kelis woont op een boerderij met haar familie

Hoewel ze misschien bezig is met een terugkeer naar optreden en touren, is één ding zeker: Kelis lijkt het gelukkigst te zijn op haar boerderij, met haar drie kinderen en echtgenoot."Je wordt snel boeren", vertelde Kelis aan Harpers Bazaar. "Geen van mijn vrienden zou me als een boerenmens hebben gezien, maar ik ben op dit moment zo boerderij als het maar kan.

Aanbevolen: