Ryan Seacrest onthult het geheim van hoe 'The Kardashians' echt zijn begonnen

Inhoudsopgave:

Ryan Seacrest onthult het geheim van hoe 'The Kardashians' echt zijn begonnen
Ryan Seacrest onthult het geheim van hoe 'The Kardashians' echt zijn begonnen
Anonim

De meeste mensen denken dat de Kardashian-Jenners hun realityshow hebben gekregen vanwege de beruchte tape van Kim Kardashian met Ray J. De waarheid is: Keeping Up with the Kardashia n's uitvoerend producent, was Ryan Seacrest gewoon op zoek naar een gezin dat zou willen worden gefilmd. Destijds waren de Kardashians slechts een optie. Dit is hoe ze tv-roy alty werden.

Waarom Ryan Seacrest de Kardashians hun grote doorbraak gaf

Seacrest had maar één doel: het succes van MTV's The Osbournes repliceren. "Ik vond het geweldig om naar The Osbournes te kijken, wat echt de eerste show van dit [reality]-genre was. Ik begon na te denken over hoe een andere show eruit zou kunnen zien of over wie een andere show zou kunnen gaan, en zo begon [The Kardashians]", vertelde hij. Hoogwaardig wonen."We gingen naar enkele castingdirecteuren in L. A. en zeiden: 'We zijn geïnteresseerd in het ontmoeten van families die in een serie willen spelen of geïnteresseerd zijn in de wereld van televisie. De Kardashians waren geïnteresseerd." Op een dag stuurde Seacrest een cameraman om de Kardashians te filmen met een barbecue op zondag. De beelden bleken precies te zijn wat hij zocht.

"We kwamen in contact via een castingdirector. Ik had de meisjes eerder ontmoet, maar ik kende de familie niet goed", vervolgde de producer. "Dus ik zei tegen een man in mijn kantoor: 'Waarom koop je geen videocamera en ga je op zondag naar hun huis als ze een familiebarbecue hebben, schiet het, en dan kijken we ernaar en kijk wat we denken.' Ik herinner me perfect: hij belde me zondagmiddag vanuit hun huis en zei: "Het is absoluut goud; je gaat dood als je deze band ziet. Ze zijn zo grappig, ze zijn zo leuk, er is zoveel liefde in deze familie en ze zijn zo chaotisch - ze gooien elkaar in het zwembad!' We keken ernaar en haastten de band onmiddellijk naar E!, en dat was het begin."

Voor momager Kris Jenner was de realityshow destijds een oplossing voor de financiële problemen van haar familie. "Zoveel mensen hebben jarenlang tegen me gezegd: 'Je zou echt je eigen realityshow moeten hebben, want je leven is zo gek'", herinnert Jenner zich. "Mijn vriendin Kathie Lee Gifford zei altijd tegen me: 'Jij bent echt onze realityshow. Mensen weten niet eens wat hier gebeurt.' En dat was toen de grote kinderen nog baby's waren. Het is altijd al iets geweest waar mensen mee rondslingerden. En toen Deena [Katz, casting director] langskwam, ging er voor ons allebei een lampje uit."

Waarom de Kardashians verhuisden van E! Naar Hulu

Jenner gaf toe dat de belangrijkste reden dat ze naar Hulu verhuisden het geld was. 'Nou, geld is altijd belangrijk', zei de matriarch. "Ik denk dat iemand dwaas zou zijn om te zeggen dat geld er niet meer toe doet." Khloé Kardashian voegde toe dat, ondanks dat ze meer geld verdienen in hun nieuwe show, The Kardashians, ze allemaal hetzelfde bedrag verdienen."We zijn allemaal gelijk", zei de oprichter van Good American, die ook uitlegde hoe Hulu's aanbod "precies perfect bij ons paste", vandaar hun beslissing om E!. te verlaten.

"Het heeft zeker een rol gespeeld omdat we zoveel van ons persoonlijke leven opofferen voor entertainment", zei ze dat geld een factor was in hun beweging. "We hebben altijd onze persoonlijke familiegesprekken, en we zijn behoorlijk brutaal, ik en mijn zussen, met waar we genoegen mee zullen nemen of waar we geen genoegen mee zullen nemen. Maar niet al het geld is goed geld. Het moet goed passen, en Hulu was gewoon de perfecte pasvorm voor ons." Dana Walden, de voorzitter van entertainment van W alt Disney Television, liet ook doorschemeren dat het aanbod van Hulu zeker niet goedkoop was.

"We hebben veel gedaan wat ze heel erg verdienen", zei Walden. "Wie zou je meer willen voor je niet-gescripte lei dan de Kardashians? Ze symboliseren perfect onze strategie, die grote schoten, maar de juiste schoten, en wedden op ongelooflijk talent en de beste kansen in elk genre." Jenner heeft waarschijnlijk ook veel voor het gezin onderhandeld. Kardashian zelf zei dat hun moeder "vecht als een pitbull" als het op deze dingen aankomt.

Wat Ryan Seacrest voelt over de verhuizing van de Kardashian naar Hulu

Seacrest steunt de verhuizing van het gezin naar Hulu. In gesprek met People sprak de mede-bedenker van KUWTK zelfs zijn opwinding uit over de nieuwe reis van de Kardashian. "Ik denk dat ze veel ideeën hebben en [zullen] veel dingen doen waar ze misschien geen kans toe hadden met Keeping Up with the Kardashians, omdat het zo'n sterke franchise was en mensen wilden wat ze zagen van de familie. En dat hebben ze 20 seizoenen lang gekregen, "zei hij.

Hij voegde eraan toe dat hij er zeker van is dat de Kardashians nieuwe ideeën hebben die de fans scherp zullen houden. "Dus ik heb het gevoel dat ze een stapel ideeën hebben", vervolgde Seacrest. "Ik denk dat ze een beetje willen evolueren van de show die iedereen heeft gezien en iets anders willen doen. Ik weet zeker dat het de interesse van mensen zal wekken, maar ik denk dat het nog afwachten is wat ze precies gaan doen."

Aan het einde van de KUWTK bedankte Kim Seacrest voor hun grote doorbraak. "We zullen de prachtige herinneringen en talloze mensen die we onderweg hebben ontmoet voor altijd koesteren", zei ze. "De duizenden individuen en bedrijven die deel hebben uitgemaakt van deze ervaring en, belangrijker nog, een zeer speciale dank aan Ryan Seacrest voor het vertrouwen in ons, E! voor het zijn van onze partner, en ons productieteam bij Bunim/Murray, die hebben talloze uren besteed aan het documenteren van ons leven."

Aanbevolen: