De cast van 'Eternals' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Eternals' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Eternals' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Marvel Cinematic Universe laat fans kennismaken met een hele nieuwe groep krachtige wezens in Eternals. We hebben misschien afscheid moeten nemen van iconen als Iron Man, Captain America en Black Widow, maar dat was gewoon om fans klaar te stomen voor een nieuwe generatie superhelden. We zijn officieel fase vier van de MCU ingegaan nadat Avengers Endgame fase drie had voltooid. Marvel liet ons kennismaken met televisieseries als WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki, What If en op 24 november Hawkeye. We hebben eindelijk Scarlett Johannson zien schitteren in haar eerste solofilm, Black Widow, en de vechtsportlegende Shang-Chi ontmoeten. Nu zullen we eindelijk de legendarische Eternals ontmoeten.

The Eternals werden door de Celestials naar de aarde gestuurd om te vechten tegen de kwaadaardige Deviants en de hele mensheid te verdedigen. De individuen die deel uitmaken van deze goddelijke wezens zijn een krachtpatser van een cast. Ze zijn echt uitgekozen door de goden en fans zijn extatisch om te zien wat ze naar de MCU brengen. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar als iemand het kan, zijn zij het wel. Laten we eens kijken naar deze met sterren bezaaide cast van Eternals en zien hoe ze hun enorme vermogen hebben bereikt.

11 Lauren Ridloff: $800, 000

Lauren Ridloff is een Amerikaanse actrice die bekend staat om haar rol als Connie in de televisieserie The Walking Dead. Ze zal de eerste dove held zijn die ooit de franchise betreedt, met in de hoofdrol de supersnelle Eternal Makkari.

Ridloff verklaarde: "Het is zo logisch om deze diversiteit en vertegenwoordiging binnen de MCU te hebben, want wat de MCU de wereld te bieden heeft, is verbazingwekkend. Ze bieden ons een manier om te hopen, om te kunnen krijgen sta op en blijf doorgaan en vecht voor wat belangrijk is. Steeds meer mensen beginnen zichzelf in dat universum te zien, en dat is krachtig."

10 Lia McHugh: Schattingen variëren van $50K tot $2 miljoen

McHugh, bekend van haar rollen in Totem en The Lodge, is niet zo bekend als haar medesterren, maar ze greep deze kans aan als een kans om zoveel mogelijk te leren van haar bekendere collega's. Op 14-jarige leeftijd is een Marvel-rol een redelijk goed begin! Sprite ziet er misschien uit als een kind, maar ze is ook duizenden jaren oud, net als de anderen.

9 Brian Tyree Henry: $1,6 miljoen

Brian Tyree Henry's personage, Phastos, is een openlijk homoseksuele Eternal en getrouwd met een gezin. Dit zou hem een van de weinige bevestigde LGBTQ+-superhelden in de MCU maken.

8 Gemma Chan: $6 miljoen

Je herkent Gemma Chan misschien van de populaire romantische komedie Crazy Rich Asians. Chan ging eerder ook de MCU binnen als Minn-Erva, een van de leden van Kree Starforce, in Captain Marvel. Gemma Chan landde de rol als Sersi, die al eeuwen verliefd is op Ikaris. Fans kunnen niet wachten om een "prachtige" romance op het scherm te zien opbloeien tussen Richard Madden en Gemma Chan.

7 Kumail Nanjiani: $8 miljoen

Kumail is een Pakistaans-Amerikaanse komiek, acteur, scenarioschrijver en podcaster. Hij is bekend van zijn rol als Dinesh in de HBO-comedyserie Silicon Valley en van zijn rol in The Big Sick. Deze film werd een van de meest geprezen films van 2017 en zette Kumail als serieuze acteur op de kaart. Hij zal schitteren als de Eeuwige, Kingo, waarvoor hij trainde en in geweldige vorm kwam.

6 Richard Madden: $8 miljoen

Richard Madden doorboorde al onze harten tijdens zijn doorbraakrol als Robb Stark in Game Of Thrones. Na zijn tragische dood in seizoen drie, ook wel bekend als de Rode Bruiloft, hebben fans gewacht tot The King in the North terugkeert naar het scherm. In 2015 speelde Madden Prince Charming naast Lily James in Disney's Assepoester. Zijn toevoeging aan het Marvel Universum als leider Ikaris was het wachten meer dan waard. Gelukkig heeft Madden deze keer het vermogen om te vliegen en lichtstralen uit zijn ogen te schieten, evenals het vermogen om voor altijd te leven.

5 Barry Keoghan: $12 miljoen

De Ier Barry Keoghan is vooral bekend van zijn rol in Dunkirk van Christopher Nolan. Hij zal Druig vertolken, een Eeuwige met het vermogen om de gedachten van andere mensen te manipuleren.

4 Kit Harington: $14 miljoen

Een ander lid van de Game of Thrones-familie heeft een diepe duik genomen in de Marvel-stratosfeer. Ja, Jon Snow, ook bekend als Aegon of Houses Targaryen and Stark, Sixth of His Name, King of the Andals and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms en Protector of the Realm, is officieel in het gebouw. Kortom, Kit Harington heeft officieel zijn mantel opgehangen en zijn Black Knight-kleding aangetrokken. Met de combinatie van GOT en Marvel op zijn cv, kan het vermogen van Harington binnenkort nog een paar nullen krijgen.

3 Don Lee: $25 miljoen

Don Lee is een van de meest succesvolle acteurs in Zuid-Korea en zijn doorbraakrol was in Train to Busan. In 2019 voegde hij zich bij de cast van Eternals als Gilgamesh, wat zijn Hollywood-debuut zal zijn!

2 Angelina Jolie: $120 miljoen

Angelina Jolie speelt de rol van de almachtige krijger Thena. Dit blockbuster-project is niets nieuws voor Jolie die als Maleficient speelde in beide Disney-films met dezelfde naam. Een van haar eerdere succesvolle rollen was in Mr. & Mrs. Smith naast haar inmiddels ex-man Brad Pitt met wie ze zes kinderen deelt. Ze is al heel lang een van de best betaalde actrices ter wereld en verdiende 20-30 miljoen dollar per jaar.

1 Salma Hayek: $200 miljoen

Salma Hayek heeft het hoogste vermogen op deze lijst van getalenteerde acteurs en actrices. De Oscar-genomineerde actrice heeft een geweldige carrière achter de rug en het doet geen pijn dat ze getrouwd is met een miljardair. Ze speelde Adam Sandler's chique vrouw in beide Grown Ups-films, ze was in Bliss met Owen Wilson en The Hitman's Wife's Bodyguard met Ryan Reynolds. Nu speelt ze de rol van Ajak, de wijze genezer van het Eternals-team.

Aanbevolen: